Hírkategória - Forma-1
Hírek a mai napon: 4 db
Forrás: https://index.hu/ Sport Sainz a 3., Norris az 5., a Mercedes brit párosa a 6. sorból rajtolhat.
Index
Forrás: https://www.vezess.hu/ Sport Bakival kezdte és óriási mentéssel zárta a Forma-1-es Miami Nagydíj nyitónapját Charles Leclerc. A monacói reméli, hogy most már nem róla fognak beszélni az emberek. The post F1: Elhallgattatná kritikusait Leclerc first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://www.vezess.hu/ Sport A fellegek felett jár Daniel Ricciardo, miután a második sorig kapaszkodott a Forma-1-es Miami Nagydíj sprintidőmérőjén. Az ausztrál szerint fordulóponthoz ért a szezonja. The post F1: Ricciardo úgy érzi, itt az áttörés first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://www.vezess.hu/ Sport Nem volt őszinte a háromszoros világbajnok Max Verstappen mosolya a Forma-1-es Miami Nagydíj sprintkvalifikációja után. A hollandnak is rejtély, hogyan nyerte meg. The post F1: Hiába lett első, „borzalmasan” érezte magát Verstappen first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://player.hu/ Sport Megvillant az ausztrál Miamiban.
Player.hu
Forrás: https://sport365.hu/ Sport A világbajnoki címvédő Max Verstappen indulhat az élről a Forma-1-es Miami Nagydíj sprintfutamán.
Sport365
Forrás: https://www.vezess.hu/ Sport A Forma-1-es Miami Nagydíj sprintidőmérőjén verhetetlennek bizonyult a Red Bull címvédő versenyzője, de az igazi sztár a VCARB-os Daniel Ricciardo volt. The post F1: Megvan Verstappen idei első sprintpole-ja first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://www.vezess.hu/ Sport Már biztos, hogy a Mercedes a lehető leghamarabb a Forma-1-be akarja juttatni a 17 éves felfedezettjét. Felmentést kért a csapat a „Verstappen-szabály” alól. The post Soron kívül érkezhet az F1-be a Mercedes versenyzője first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://www.vezess.hu/ Sport Hivatalosan is véget értek a Forma-1-es Kínai Nagydíjjal kapcsolatos vizsgálatok, pontot tettek az Aston Martin felülvizsgálati ügyének végére is. The post F1: Kivizsgálták Alonsóék panaszát, így ér véget a Kínai Nagydíj first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://sport365.hu/ Sport A világbajnoki címvédő Max Verstappen volt a leggyorsabb a Forma-1-es Miami Nagydíj pénteki első szabadedzésén.
Sport365
Forrás: https://www.vezess.hu/ Sport Furcsa jelenetek miatt kellett megszakítani a Forma-1-es Miami Nagydíj egyetlen szabadedzését: Charles Leclerc olyan szűk helyen forgott meg autójával, ahonnan nem tudott kikeveredni. The post F1: Leclerc béna ipszilonozása miatt szívott a mezőny first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://www.vezess.hu/ Sport Megfelelő jelentkezéssel a Ferrari világbajnok járgányai koszorújában alhatsz, a maranellói márka vendégeként mehetsz F1-es futamra és az alapító kedvenc éttermébe is. The post Ezt ki ne hagyd: a Ferrari bajnokaival aludhatsz! first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://www.vezess.hu/ Sport Daniel Ricciardo ugyan lehiggadt a Forma-1-es Kínai Nagydíj óta, de azt még Miamiban is sérelmezte, hogy az Aston Martin-os Lance Stroll nem kért bocsánatot a balesetükért. The post F1: Ricciardo továbbra is várja a bocsánatkérést first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://www.vezess.hu/ Sport A Red Bull háromszoros bajnok címvédője Adrian Newey távozásáról és a Mercedes csillagászati összegű ajánlatáról is nyilatkozott. The post F1: Verstappennek a világ pénze sem lenne elég first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://player.hu/ Sport Megúszta.
Player.hu
Forrás: https://www.vezess.hu/ Sport Charles Leclerc és Lewis Hamilton, a Ferrari jelenlegi és jövőbeli pilótája is a nagy nyilvánosság előtt áradozott a szabad prédává váló Adrian Newey-ról. A jelek alapján egyre esélyesebb a sztártervező vörösbe öltözése, de más forgatókönyvek is elképzelhetőek. The post F1: Tárt karokkal várja a Ferrari a sztártervezőt first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://player.hu/ Sport A Red Bull helyzete egyelőre még nem tragikus, de Adrian Newey távozása elindíthatja a lavinát.
Player.hu
Forrás: https://www.vezess.hu/ Sport Egy néző kétszer is nagyon felhúzta magát a hazai Forma-1-es közvetítésen. Bejelentést tett, amit ki is vizsgáltak. The post Feljelentették a magyar Forma-1-es közvetítést first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://www.vezess.hu/ Sport Újra kapható a TAG Heuer mára klasszikussá érett karórája, az F1, igaz, a brandelés és az árazás is vitatható. A limitált kiadás azért minden bizonnyal elfogy. The post Kultikus divatórát támasztottak fel luxusáron first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://player.hu/ Sport Érdekes színvilágot választott magának a Red Bull B-csapata a miami versenyhétvégére.
Player.hu
Forrás: https://player.hu/ Sport Nyugodtan kijelenthetjük, hogy hatalmas csalódás lett a kéknek beharangozott Ferrari.
Player.hu
Forrás: https://www.vezess.hu/ Sport Kongresszusi képviselők vonják kérdőre a Forma-1 végső tulajdonosát az amerikai Andretti F1-es beszállásának elutasítása miatt. The post Államügy lett a Forma-1-es kizárásból first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://player.hu/ Sport Esélyes, hogy ez a Red Bull sikerének a végét is jelentené.
Player.hu
Forrás: https://www.vezess.hu/ Sport A Ferrari mellett a Red Bull fiókcsapata, az RB (VCARB) sem a megszokott színeiben jelenik majd meg a Forma-1-es Miami Nagydíjon. The post F1: Szó szerint átfestették Ricciardóék autóját first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://player.hu/ Sport Egy korszak véget ért a Red Bullnál.
Player.hu