Hírkategória - Amerikai Elnökválasztás 2020
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: https://24.hu/ Külföld Mutatjuk, milyen kérdésekre kellett felelniük azoknak a New York-i polgároknak, akik az esküdtszék tagjaiként eldönthetik, vajon bűnös-e Donald Trump abban az ügyben, amelyben a vád szerint egy pornószínésznőnek csaknem 50 millió forintnyi dollárt fizettek a hallgatásáért. The post Ezekre a kérdésekre kellett válaszolniuk azoknak az esküdteknek, akik eldönthetik, bűnös-e Trump first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://444.hu/ Külföld Mert nem akarják befogadni a bevándorlókat.
444
Forrás: https://neokohn.hu/ Külföld Trump elnök ma már szinte kivitelezhetetlennek tartja a kétállami megoldást. A Váratlan fordulat: Donald Trump már nem támogatja a kétállami megoldást bejegyzés először Neokohn-én jelent meg.
Neokohn
Forrás: https://neokohn.hu/ Külföld Kellemetlen helyzetben az amerikai elnök, hiszen az országban soha nem látott mértékű az Izrael-ellenesség és az antiszemitizmus. A Vajon mit mond majd Biden az amerikai Holokauszt Emlékmúzeumban? bejegyzés először Neokohn-én jelent meg.
Neokohn
Forrás: https://pestisracok.hu/ Külföld Bár elég furcsa dolgokat csinál regnálása óta az amerikai elnök, a mentális egészség hónapján mégis úgy érezte nem konktraporduktív, ha ő is erről posztol. A mentális egészség megőrzésének fontosságára hívta fel a figyelmet közösségi oldalán az Amerikai Egyesült Államok elnöke. Joe Biden annyit írt X-en: Ez egyszerű. Emellett meg is osztott egy képet, melyre az […] A A mentális egészség fontosságára hívta fel a figyelmet Joe Biden bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://neokohn.hu/ Külföld A volt amerikai elnök szerint Beni Ganz „jó” miniszterelnök lehetne. A Donald Trump páros lábbal szállt bele az izraeli miniszterelnökbe bejegyzés először Neokohn-én jelent meg.
Neokohn
Forrás: https://444.hu/ Külföld Ha a most hetvenhét éves Trumpot elítélik, pénzbírságot vagy akár négy év börtönbüntetést kaphat. A republikánusok esélyes elnökjelöltjéből így hónapokkal az amerikai elnökálasztás előtt lenne elítélt bűnöző.
444
Forrás: https://pestisracok.hu/ Külföld A világon egyetlen ember létezik, aki véget tud vetni az orosz-ukrán háborúnak, az pedig Donald Trump, Orbán Viktorhoz fogható erős vezető pedig nincs Európában – nyilatkozta az M1 aktuális csatornának David Cornstein, az Egyesült Államok korábbi budapesti nagykövete. Donald Trump volt amerikai elnök és Orbán Viktor miniszterelnök őszinte barátok és együtt nagy dolgokat tudnának elérni […] A A volt amerikai nagykövet szerint csak Trump tud véget vetni a háborúnak, és Orbán az egyedüli erős vezető Európában bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://24.hu/ Külföld Az április 20. és április 26. közötti időszak eseményeiből állítottuk össze fotógalériánkat. The post Fáklyaeső, homokfelhő és tömegsír a hét legizgalmasabb képein first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Külföld Keményedik a kampány a tengerentúlon. The post Biden Trumpról: Felnőtt ember vagyok, aki egy hatéves gyerek ellen indul first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://pestisracok.hu/ Külföld Joe Biden amerikai elnök szombat este a Fehér Házi Tudósítók Egyesületének éves vacsoráján kritizálta elődjét, leendő elnökválasztási vetélytársát, miközben az eseménynek helyet adó épületnél tüntetők őt bírálták, hogy támogatja Izrael háborúját a Hamász szélsőséges szervezet ellen. Biden az estélyen azt mondta: “igen, a kor egy (fontos) kérdés. Felnőtt ember vagyok, aki egy hatéves gyerek ellen […] A Joe Biden amerikai elnök a Fehér Házi Tudósítók Egyesületének éves vacsoráján kritizálta elődjét, Donald Trumpot bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://444.hu/ Külföld A lap sürgette a Fehér Házat, hogy az elnök üljön le beszélgetni a nagy független híroldalak újságíróival.
444
Forrás: https://pestisracok.hu/ Külföld Miután az amerikai szenátus megszavazta az újabb, 60 milliárd dolláros segélycsomagot Kijev számára, a Fehérház már be is ismerte, hogy a fegyverek egy része már a fronton van. A szállítmány többi egysége pedig német és lengyel támaszpontokon várja, hogy néhány napon belül elérje Ukrajnát. A segély első alkalommal tartalmaz nagyhatóságú „ATACMS” rakétákat (Army Tactical Missile Systems). […] A GEOrgPOLITIKA – Nagy hatóságú rakétákat kapott Ukrajna bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://24.hu/ Belföld Minderről a CPAC Hungary második napján beszélt. The post Trump alig várja, hogy elnökként ismét Orbánnal együtt harcolhasson a kommunisták, a marxisták és a fasiszták ellen first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://pestisracok.hu/ Külföld Brüsszel kardcsörtetése nem hallatszik át az Atlanti-óceánon. Az átlag amerikai választópolgár, főleg a republikánusok nem akarnak egy harmadik világháborút, és ha nem is tekintenek szimpátiával Oroszországra, nem is látnak ellenséget benne – mondta István Dániel, Floridában élő politikai aktivista/vlogger. A keményen dolgozó amerikaiaknak elegük van abból, hogy Joe Biden önös üzleti érdekek miatt milliárdokat küld […] A GEOrgPOLITIKA – Az amerikaiak nem akarnak háborút bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Külföld Az amerikai szenátus április 23-án már megszavazta a törvényjavaslatot. A kínaiak még dönthetnek úgy, hogy eladják a platformot az amerikaiaknak.
Szeretlek MO
Forrás: https://24.hu/ Külföld Az ügyészség szerint mindent megtettek azért, hogy Joe Biden 2020-as győzelmét megfordítsák. The post Választási csalás kísérlete miatt emeltek vádat Trump legfontosabb emberei ellen Arizonában first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Külföld Nem sokat ült a törvényjavaslaton az amerikai elnök. The post Hivatalos: betiltják a TikTokot az Egyesült Államokban first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://pestisracok.hu/ Külföld Joe Biden amerikai elnök szerdán aláírta és ezzel hatályba léptette a 95 milliárd dolláros nemzetközi támogatást is magában foglaló amerikai törvénycsomagot, amely a többi között Ukrajna és Izrael számára tartalmaz forrásokat. Az úgynevezett nemzetbiztonsági törvénycsomagot szombaton a képviselőház, kedden pedig a szenátus is megszavazta, és az elnök már előzetesen jelezte, hogy azonnal aláírja, amint elé […] A Folytatódik a világbéke amerikai módra: Biden aláírta a törvénycsomagot, hatvanmilliárd dollárnyi fegyver indul Ukrajnába bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://24.hu/ Külföld Már csak Joe Biden szignójára vár a törvény. The post Elfogadta a TikTok betiltását célzó törvényt az amerikai szenátus first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Külföld Az EP-választásnak is van köze ahhoz, hogy a kormány csak az év végén nyújtja be a 2025-ös költségvetést az Országgyűlésnek – ismerte el a Dellában az energiaügyi miniszter, akivel a „picike felárral” vett orosz gázról is beszélgettünk, valamint a benzinárakról, melyekről épp ma dönt a kormány The post Lantos Csaba: Dinamikus árplafon jöhet a benzinnél first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Vajon Trump ellenállásával szemben meg tudnának-e adni Kijevnek az európai vezetők bármit, amit kér? Vagy Orbán Viktor javaslatát kellene követniük, elfogadva Trump békekezdeményezését? És hogy fogadnák az európai vezetők az amerikai külpolitikában beálló éles váltást? Ezeket a kérdéseket teszi fel a Politico, A liberális lap “aggodalma” abból a szempontból valós, hogy a két vezető közismerten […] A A Politico Trumptól és Orbántól félti a világot bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Külföld A vád és a védelem képviselőjének nyitóbeszédével érdemi szakaszába lépett hétfőn New Yorkban Donald Trump büntetőpere, amelyet a volt elnök a tárgyalás előtt ismét Washingtonból irányított politikai eljárásnak nevezett. A New York-i bíróságon először az ügyészek ismertették a 34 pontból álló vádiratot megalapozó érveiket, majd a védők is bemutatják kiinduló álláspontjukat. A vád szerint Donald […] A Érdemi szakaszába lépett a Trump ellen New Yorkban indult példátlan büntetőper bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://24.hu/ Külföld Miután repülőgépét 1944 májusában lelőtték a szigetország felett. The post Pápua Új-Guinea miniszterelnöke szerint Joe Biden megsértette az országát, amikor arról beszélt, hogy ott ehették meg a nagybátyját first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Külföld Az amerikai elnökválasztásra ugyan csak novemberben kerül sor, de egy keleti parti luxusingatlanban már zajlik egy másik szavazás, ami ugyan sokkal The post A Trump Plaza lakói szabadulnának a Trump névtől first appeared on 24.hu.
24.hu