Hírkategória - Média
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: https://24.hu/ Belföld Közös fellépésre buzdította a másik két EP-listavezetőt. The post Magyar Péter nyílt levelet írt Dobrev Klárának, Deutsch Tamásnak first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://444.hu/ Szórakozás Whisper Ton és Nessaj van még a dobogón.
444
Forrás: https://444.hu/ Belföld Előbb kesmásították, aztán 3 milliárdért államosították, majd az állam úgy döntött, minden nap vesz belőle 10 ezer példányt. Jöhet a közmédia.
444
Forrás: https://444.hu/ Külföld A lap sürgette a Fehér Házat, hogy az elnök üljön le beszélgetni a nagy független híroldalak újságíróival.
444
Forrás: https://24.hu/ Belföld A csatorna úgy döntött, nem foglalkozik Orbán Viktor és szövetségeseinek konferenciájával. The post Az Euronews visszavágott a CPAC szervezőinek first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://magyarhang.org/ Szórakozás A helyzet folyamatosan romlott az elmúlt években a Committee for Editorial Independence nevű, londoni székhelyű szervezet felmérése szerint.
Magyar Hang
Forrás: https://444.hu/ Belföld „Embernek néznek ki, de valójában már régen nem azok. (...) Igavonó feleség. (...) Rühes kutya (...) Pulykalelkű helytartó (...) Spekulált, mint zsidó az üres boltban." Íme az év cikke és az év rajongója.
444
Forrás: https://444.hu/ Szórakozás Lehet, hogy ez a Fidesz legújabb bulvárkorszakának hajnala és Gáspár a Blikkben ismertté vált Rogán Antallal fog ordibálni?
444
Forrás: https://444.hu/ Szórakozás Tízből hétszer marasztalta el a lapot a bíróság.
444
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Több olasz lap is beszámolt arról a szituációról, amikor hiába érkeztek egymás után a neves politikusok az Európai Parlament épületébe, az újságírókat egyikük sem érdekelte, mindenki a hetedik emeletre rohant, hogy meghallgassa Orbán Viktor magyar miniszterelnök szavait– írja a Mandiner. A lap felidézi, a kormányfő többek között azt mondta: akármilyen ötletek látnak is napvilágot az […] A Orbán Viktor után szaladtak az újságírók Brüsszelben bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://444.hu/ Szórakozás A magyarok csaknem napi 5 órát töltenek a tévé előtt, csak hét ország van, ahol ennél is többet tévéznek.
444
Forrás: https://444.hu/ Belföld Többek között a frisshirek.hu olvasottságát és Youtube-nézettségét kell növelnie.
444
Forrás: https://24.hu/ Belföld Oknyomozó csapatával korrupt politikusokat akar leleplezni. The post Havas Henrik vezeti Gattyán György médiacégét first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Belföld A legendás tévés egy oknyomozó újságírói csoportot is felállít majd, amellyel politikai és gazdasági korrupciós ügyeket tárnának fel.
Szeretlek MO
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Belföld Varga Judit exférje visszaemlékezett a miniszterelnök 1989-es híres beszédére, amit nyolcévesen, szüleivel együtt hallgatott meg a Hősök terén. Úgy véli, Orbánnak nagy szerepe volt abban, hogy kilábaljunk a kommunizmusból.
Szeretlek MO
Forrás: https://www.direkt36.hu/ Belföld Két éve vette meg egy jó magyar kormányzati kapcsolatokkal rendelkező portugál üzletember az Euronews nevű tévécsatornát. A Direkt36 egy francia és egy portugál újsággal közösen kiderítette, hogy a pénz nagy részét egy magyar állami tőkealap és a kormányzati propagandagépezet egyik régi szereplője biztosította. A kiszivárgott belső anyagok szerint politikai célja is voltak a befektetésnek. The post Bizalmas iratok leplezik le, hogy Orbánék titokban finanszírozták az egyik legnagyobb európai tévécsatorna megvásárlását first appeared on Direkt36.
Direkt36
Forrás: https://nlc.hu/ Életmód Pletykás vagy? Nem? Dehogynem, de ez nem baj! Dr. Szvetelszky Zsuzsanna szociálpszichológus, kommunikációs szakértő, egyetemi oktató avat be a pletyka titkaiba. The post „A pletyka mögött soha nincs rossz szándék” – Interjú a pletykakutatóval first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://www.vezess.hu/ Technika Ilyet még nem csinált a Tesla: korábban Elon Muskék nem hittek a reklámokban, most azonban hirtelen mindenhol megjelentek – még a Facebookon is, ahonnan a Tesla évekkel ezelőtt törölte magát. The post Eddig kerülte, most orrba-szájba hirdet a Tesla first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://atlatszo.hu/ Szórakozás Markó István mozgóboltjának papírzacskóin az Átlátszó cikkeinek rövidített verzióját olvashatják a vásárlók az egy hónapig tartó kampány során.
Átlátszó.hu
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Belföld A rendelettel akadályoznák, hogy a hatóságok nyomást gyakoroljanak az újságírókra és a szerkesztőkre. A Fidesz szerint ez a cenzúra.
Szeretlek MO
Forrás: https://444.hu/ Belföld „Elvesztem a Messiás-skálán.”
444
Forrás: https://444.hu/ Szórakozás Balogh László a szabad sajtó napja alkalmából adott gondolati mankókat a helyi nyilvánosság képviselőinek.
444
Forrás: https://24.hu/ Belföld Lehet, hogy a budai társasház helyett másik helyet kell keresnie az önkormányzatnak. The post Baló György emléktáblája kész, avatása elmaradt first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://atlatszo.hu/ Szórakozás Idén nyolcadik alkalommal adják át a Szegénységről Méltósággal Sajtódíjat, amelyre a szegénység és a depriváció témakörét feldolgozó anyagokkal lehet pályázni.
Átlátszó.hu
Forrás: https://444.hu/ Szórakozás És ezen a hangon halkult el. Öt éve halt meg a tévés.
444