Friss hírek - Átlátszó.hu
Hírek a mai napon: 2 db
Forrás: https://atlatszo.hu/ Belföld A sajtószabadság világnapja alkalmából publikálta 2024-es jelentését a Riporterek Határok Nélkül nemzetközi újságíró szervezet.
Átlátszó.hu
Forrás: https://atlatszo.hu/ MOHU Hogyan szorul ki a piacról egy kisvállalkozó az állam miatt? Juhász Sándor példáján keresztül bemutatjuk, miként lehetetlenült el a megélhetése a MOHU megjelenésével.
Átlátszó.hu
Forrás: https://atlatszo.hu/ Belföld Újbuda korábbi polgármesterét, az MSZP-ből a DK-ba átigazolt Molnárt két éve foglalkoztatja a DK-s László Imre által vezetett önkormányzat.
Átlátszó.hu
Forrás: https://atlatszo.hu/ környezetvédelem A gödi civilek keresettel támadták meg az engedélyt, a bíróság pedig azonnali jogvédelmet rendelt el az ügyben és a per lezárultáig megtiltotta az akkugyár környezethasználatát.
Átlátszó.hu
Forrás: https://atlatszo.hu/ médiaszereplés Szabó-Gödri Rita az RTL Fókusz című műsorának volt a vendége.
Átlátszó.hu
Forrás: https://atlatszo.hu/ Külföld Hazánk húsz éve tagja az Európai Uniónak. "Brüsszel" rengeteg pénzt adott Magyarországnak, de számos más előnye is van a tagságnak. Diagramok, videó.
Átlátszó.hu
Forrás: https://atlatszo.hu/ Külföld Bár hazánk (további négy uniós tagállammal együtt) nem tagja az Európai Ügyészségnek, mégis rendszeresen felbukkan Magyarország neve a nyomozásokban.
Átlátszó.hu
Forrás: https://atlatszo.hu/ Paks 2 atomerőmű Egyre-másra épülnek a Paks II beruházáshoz kapcsolódó létesítmények, azonban környezeti hatásukat nem vizsgálták a 2016-ban kiadott környezetvédelmi engedélyben. Pedig kötelező lenne.
Átlátszó.hu
Forrás: https://atlatszo.hu/ Legfontosabb múlt havi sztorijaink leglényege legföljebb harminc percben!
Átlátszó.hu
Forrás: https://atlatszo.hu/ Erről írtak a független vidéki portálok a héten. Lapszemle.
Átlátszó.hu
Forrás: https://atlatszo.hu/ Heti lapszemlénk.
Átlátszó.hu
Forrás: https://atlatszo.hu/ Történelem Takács Tibor történész könyve egyszerű emberek sorsán keresztül mutatja be a kommunista koszak ügynökügyeit: besúgók, tartótisztek, hálózatok, Balaton.
Átlátszó.hu
Forrás: https://atlatszo.hu/ Szentendre honlapja a leginformatívabb, Vecsésé viszont értékelhetetlen. De a többi önkormányzat sem dicsekedhet a közzétételi gyakorlatával.
Átlátszó.hu
Forrás: https://atlatszo.hu/ Belföld Orbán Viktor európai politikai kampányát több közpénzből finanszírozott szervezet támogatja.
Átlátszó.hu
Forrás: https://atlatszo.hu/ Belföld Hat év alatt több mint 10 milliárd forintot kereshet Újbudán a fideszes és ellenzéki politikusokhoz is kapcsolódó kartellszerű cégháló.
Átlátszó.hu
Forrás: https://atlatszo.hu/ A kivitelezést a WHB Kft. és a Garage Kft. nettó 54 milliárd forintos ajánlattal nyerte el 3 évvel ezelőtt, de azóta 7 milliárddal drágult a projekt.
Átlátszó.hu
Forrás: https://atlatszo.hu/ Szíjj László érdekeltsége adta a legolcsóbb ajánlatot, így - ha nem jön közbe semmi - ők végezhetik el a munkálatokat.
Átlátszó.hu
Forrás: https://atlatszo.hu/ Mészáros Lőrinc A Váci úti bemutatóteremre lakat került, a webshop átmenetileg nem üzemel. A miértekre nem kaptunk választ.
Átlátszó.hu
Forrás: https://atlatszo.hu/ Technika A kormánypárti híroldalak hirdetéssel is megtámogatott cikkei szerint nagyon nem jó ott élni, ahol nem fideszes a polgármester.
Átlátszó.hu
Forrás: https://atlatszo.hu/ Gazdaság Pereltünk a közérdekű adatokért, az állami cég pedig végül elküldte a szerződést, amelyből kiderül, mennyiért vásárolták meg az Ormosszén Zrt-t.
Átlátszó.hu
Forrás: https://atlatszo.hu/ Milliárdokat követel egymástól a buszos cég és az önkormányzat, az ügy a bíróságon van. A Volán 2019 óta 16 hasonló pert indított városok ellen.
Átlátszó.hu
Forrás: https://atlatszo.hu/ Vadai Ágnes parlamenti képviselő kérdését Polt Péter legfőbb ügyész feljelentéskért értékelte és továbbította azt a Nemzeti Nyomozó Irodának.
Átlátszó.hu
Forrás: https://atlatszo.hu/ Rekordszámú mennyiség állhat a rendőrség részére, ha találnak beszállítót. 
Átlátszó.hu
Forrás: https://atlatszo.hu/ Belföld Karácsony igyekezett békíteni a soproni ellenzékben, de párbeszédes párttársai zsarolási kísérleteinek nem tudott gátat vetni.
Átlátszó.hu
Forrás: https://atlatszo.hu/ Belföld Erről írtak a független vidéki portálok a héten. Lapszemle.
Átlátszó.hu