Hírkategória - Médiaszereplő - C, Cs
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: https://24.hu/ Gazdaság Szerinte a magyar gazdaság legnagyobb problémája most a rendkívül magas költségvetési hiány. The post Csányi Sándor az OTP-vel, Marco Rossival elégedett, a gazdaságpolitikával kevésbé first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Gazdaság Olyan EU-s tagországban vehetnek bankot, ahol az OTP nincs jelen. The post Rejtélyes bankfelvásárlásra készül Csányi Sándor first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://168.hu/ Belföld Mészáros Lőrinc, a Mészáros Csoport alapító-tulajdonosa azt mondja nem versenyez Csányi Sándorral, hogy melyikük az ország leggazdagabb embere. A felcsúti nagyvállalkozó beszélt arról is, hogy mennyire intenzív a kapcsolata Orbán Viktor miniszterelnökkel, és mit szól Magyar Péterhez. 
168
Forrás: https://24.hu/ Sport Az Old Traffordon ikszelt egymással a Manchester United és a Liverpool, ezzel Szoboszlai Dominik csapata elvesztette első helyét a bajnokságban. A legfrissebb Ziccerben a minden korábbinál élesebb angol bajnoki versenyfutásról, Dárdai Pál botrányos sajtótájékoztatójáról, és Csányi Sándor MLSZ-elnök kijelentéseiről is beszélgettünk. The post Most bukta el a bajnokságot a Liverpool? first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://www.napi.hu/ Sport Polt Péter legfőbb ügyész döntésének eredményeként tisztában láthatunk majd, hogy milyen OTP-s cégháló áll az MLSZ jegyértékesítési kudarcai mögött. Az ügy már a Nemzeti Nyomozó ... ...
Napi.hu
Forrás: https://mandiner.hu/ Sport Az MLSZ elnöke elmondta a véleményét a válogatott vb-szerepléséről, a BL-döntőről és az NB I színvonaláról.
Mandiner
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport Marco Rossi jövőjéről, és az aggályokról is beszélt...
Fociclub
Forrás: https://nb1.hu/ Sport Csányi Sándor elnök az utánpótlással kapcsolatban kritikát fogalmazott meg a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) pénteki közgyűlésén, a korosztályos válogatottak eredményességét […] A Rossi jövőjéről és az NB I esetleges új lebonyolításáról is beszélt Csányi Sándor bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://magyarnemzet.hu/ Sport Az MLSZ-elnök kijelentette: az Eb-n a csoportgyőzelemre törekszünk.
Magyar Nemzet
Forrás: https://infostart.hu/ Sport Csányi Sándor elnök nem teljesen elégedett az utánpótlással. Marco Rossit itt tartaná, amíg lehet, és arról is beszélt, hogy egy ideig marad a 12 csapatos bajnokság.
Infostart
Forrás: https://telex.hu/ Sport Csak az a kérdés, hogy 2026-os vagy a 2027-es finálé lesz-e Budapesten.
telex
Forrás: https://hvg.hu/ Sport Az MLSZ elnöke szerint a legnagyobb baj, hogy továbbra is kevesen járnak mérkőzésekre.
HVG
Forrás: https://444.hu/ Sport Az MLSZ elnöke azt sem érti, miért alacsony még mindig a nézőszám a meccseken.
444
Forrás: https://telex.hu/ Gazdaság És nem keresett rosszul Csányi Sándor és Parragh László sem.
telex
Forrás: https://telex.hu/ Gazdaság De még nem körözte le Mészáros Lőrinc vagy Csányi Sándor vagyonát.
telex
Forrás: https://24.hu/ Gazdaság A Podravkának áll a zászló. The post Elmarad a leggazdagabb magyarok vetélkedője Horvátországban first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://www.portfolio.hu/ Gazdaság Horvát lapértesülés szerint Csányi Sándor, Jellinek Dániel és Mészáros Lőrinc is érdeklődik Horvátország legnagyobb cége, a Fortenova agrárüzletága iránt.
Portfolio
Forrás: https://www.napi.hu/ Gazdaság Csányi Sándor, Mészáros Lőrinc és Jellinek Dániel Horvátországban mezőgazdaságban utazna. Öt cég jelentkezett be a Fortenova nevű horvát óriáscég mezőgazdasági üzletágának megvásárlására ... ...
Napi.hu
Forrás: https://alfahir.hu/ Gazdaság De nem ők az egyedüli magyar jelentkezők az üzletre. Egy másik NER-vállalkozó is igényt tart a Fortenova részvényeire.
Alfahír
Forrás: https://444.hu/ Gazdaság Öten jelentkeztek be a Nyugat-Balkán legnagyobb élelmiszer-termelő és kiskereskedelmi csoportjáért, közülük hárman magyarok. Az eladó tavaly 1,35 millió eurós bírságot kapott Magyarországon.
444
Forrás: https://magyarhang.org/ Külföld A magyarok közül Csányi Sándor és Jellinek Dániel is a kérők sorában van.
Magyar Hang
Forrás: https://24.hu/ Gazdaság Csányi, Mészáros, Jellinek a csatársor. The post Három gazdag magyar is vinné Horvátország legnagyobb cégét first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://mandiner.hu/ Sport Aleksander Ceferin a Magyar Labdarúgó Szövetség vezetőjével egy közép-európai liga létrehozását szeretné összehozni.
Mandiner
Forrás: https://telex.hu/ Belföld Csányi Sándort empatikus és rokonszenves embernek tartja a szövetségi kapitány, akivel a 444 készített interjút.
telex
Forrás: https://mfor.hu/ Gazdaság Céghálót szőtt az MLSZ köré a bankár által vezetett OTP, legalábbis ezt állítja az egyik kormánypárti újság.
Mfor