Hírkategória - BL-Döntő 2020
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: https://telex.hu/ Sport Mit rontott el a jelenleg talán mindenkinél jobb formában levő Arsenal? A Manchester City vagy a Real Madrid bizakodhat inkább? Mi volt a Barcelona nagy húzása a Paris Saint-Germain ellen? És van még visszaút a káosz képviselőjének? A Bajnokok Ligája negyeddöntőit veséztük ki.
telex
Forrás: https://bayernszektor.hu/ Sport 2029-ig hosszabbított kölcsönkapusával a Bayern München. Alexander Nübel új, ötéves szerződést írt alá anyaklubjával és a megállapodás szerint még két szezont Stuttgartban fog tölteni, tehát 2026 nyarán tér majd vissza Münchenbe. A kapus a mostanival együtt eddig három szezont töltött kölcsönben, mióta 2020-ban aláírt a bajor fővárosban. A most 27 éves Alexre a jövő első […]
BayernSzektor
Forrás: https://pestisracok.hu/ Sport Az egyik legnagyobb magyar taxitársaság, a Főtaxi támogatja a tavalyi BL-döntős FTC-Rail Cargo Hungariát. A Ferencváros női kézilabdacsapata az elmúlt időszakban történelmi sikereket ért el. Ezüstérmes lett 2023-ban a Bajnokok Ligájában és zsinórban háromszor nyerte meg a Magyar Kupát, vezeti a magyar bajnokságot, és élnek a reményei a BL-ben is. A csapat nem titkolt célja, […] A A Főtaxi lett az FTC női kézilabdacsapata új szponzora bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://hvg.hu/ Sport A Bayern München csatára éppen a csapatával Londonban volt.
HVG
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport A 2025/26-os szezontól várhatnak rá nagy feladatok a bajor sztárcsapatnál!
Fociclub
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport Megtalálták Mbappé utódját...?
Fociclub
Forrás: https://www.eurobarca.hu/ Sport Ronald Koeman volt a főszereplője a most nyáron negyedik alkalommal megrendezésre kerülő Koeman-kupának. A július 18-án és 19-én a Sant Esteve Sesrovires-i Club de Golf Barcelonában megrendezendő torna bemutatóján a holland válogatott jelenlegi szövetségi kapitánya és a Barça korábbi edzője a PSG elleni győzelem után áttekintette a Barça jelenlegi helyzetét és elmondta: „Megtiszteltetés, hogy a … "Koeman: „Laporta tanult valamit, a korábbiakhoz képest most már megvédi az edzőjét”" bővebben
Eurobarca.hu
Forrás: https://liner.hu/ Sport Xavi nem bízza el magát, pedig szerdán óriási lépést tettek a Bajnokok Ligája elődöntő felé. The post A Barcelona edzője szerint bravúrgyőzelmük ellenére is a PSG a BL-párharc favoritja first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://sport365.hu/ Sport Miközben a Bajnokok Ligája végső győzelméért még Kylian Mbappével harcol a PSG, úgy tűnik már megállapodnának az utódjával is.
Sport365
Forrás: https://www.eurobarca.hu/ Sport Kétségtelenül Raphinha volt a Barça legmeghatározóbb játékosa a Paris Saint-Germain elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntő első mérkőzésén aratott győzelem során, köszönhetően a két góljának, amelyek döntő fontosságúak lehetnek a katalánok számára az elődöntőbe vezető úton. A Parc des Princes-ben mutatott pazar teljesítményének eredményeként Raphinhát a mérkőzés legjobbjának kiáltották ki, aki nagyon boldog volt, amikor a klub nemrég … "Raphinha: „Ez volt-e a legjobb meccsem idáig? A legjobb még hátravan”" bővebben
Eurobarca.hu
Forrás: https://index.hu/ Sport Katalán csodacserék, sosem látott madridi góleső.
Index
Forrás: https://player.hu/ Sport A katalán csapat edzője szerint továbbra is a francia bajnok az esélyes.
Player.hu
Forrás: https://www.eurobarca.hu/ Sport Luis Enrique, a Paris Saint-Germain edzője a sajtónak nyilatkozott, miután csapata 2-3-as vereséget szenvedett a Barcelonától a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén. Az 53 éves szakember elmondta, hogy nem beszél játékosai egyéni teljesítményéről, amikor Mbappéról kérdezték, és hogy azért mennek Barcelonába, hogy nyerjenek egy olyan meccsen, amelyet „döntőnek” tekint. Hogyan értékelnéd a látottakat? „Semmi sem … "Luis Enrique: „A meccs akkor vált nehézzé, amikor vezetést szereztek, mi pedig tétováztunk”" bővebben
Eurobarca.hu
Forrás: https://liner.hu/ Sport A PSG és a Barcelona egy kifejezetten élvezetes és fordulatos első mérkőzést játszott a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében szerda este. The post Bajnokok Ligája: videón a PSG-Barcelona negyeddöntő góljai first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://magyarnemzet.hu/ Sport A párizsi együttes hiába vezetett, egygólos hátrányba került.
Magyar Nemzet
Forrás: https://sport365.hu/ Sport A Barcelona fordított és győzött Párizsban a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első felvonásán. A találkozó után a vezetőedzők pedig úgy nyilatkoztak, mintha az első meccs meg sem történt volna.
Sport365
Forrás: https://www.origo.hu/ Sport Első labdaérintősből adott gólpassz, születésnapos gól és hatalmas kapushibák Madridban és Párizsban a BL-döntő szerdai játéknapján.
Origo
Forrás: https://player.hu/ Sport A Barcelona idegenben szerzett előnyt a Bajnokok Ligája negyedöntőjében.
Player.hu
Forrás: https://www.eurobarca.hu/ Sport A taktikai fegyelmezettség és az Európában már túl sok éve oly gyakran hiányzó egységesség jegyében győzte le a Barcelona a PSG-t a BL negyeddöntőjének első felvonásán és egygólos előnyről várhatja majd a jövő keddi visszavágót, miután a Parc des Princesben 2-3 arányban nyerni tudott. Xavi és Luis Enrique első ízben találkozott egymással edzőként, ez Xavi … "A Barça ismét megmutatta, hogy számolni kell vele Európában: PSG – Barça 2-3" bővebben
Eurobarca.hu
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport Raphinha duplázott, Dembelé pedig betalált volt csapatának
Fociclub
Forrás: https://telex.hu/ Sport 3–2-re verték a PSG-t, a dortmundi védelmi hibákat könyörtelenül használta ki az Atlético.
telex
Forrás: https://sport365.hu/ Sport Az FC Barcelona a Paris Saint-Germain vendégeként, az Atlético Madrid pedig hazai környezetben a Borussia Dortmunddal szemben került minimális előnybe a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjében, a párharcok szerdán letudott első felvonását követően.
Sport365
Forrás: https://liner.hu/ Sport A PSG és a Barcelona szinte lemásolta a kedd esti mérkőzéseket a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében. The post Hihetetlenül fordulatos meccset játszott a PSG és a Barcelona a Bajnokok Ligájában first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://mandiner.hu/ Sport A Paris Saint-Germain hazai pályán meglepetésre 3–2-re kikapott a labdarúgó-BL negyeddöntőjének első mérkőzésén a katalánoktól.
Mandiner
Forrás: https://www.origo.hu/ Sport A franciák két gólos hátrányból visszakapaszkodtak, de Xavi szupercseréi eldöntötték a BL-rangadót. A játéknap másik spanyol csapata is komoly lépést tett az elődöntő felé.
Origo