Friss hírek - Retikül
Hírek a mai napon: 4 db
Forrás: https://www.retikul.hu/ Életmód A francia sikk alapja egy nőies, olcsó és egyszerű kiegészítő, a kendő ugyanis nem túl feltűnő vagy extra, mégis hatásos. Változatosan és izgalmasan variálható tavasszal, a legegyszerűbb szetteket is feldobja. A francia stílus sokak szemében egyenlő a luxussal, a kifinomult nőiességgel és az eleganciával. A szofisztikált megjelenéshez azonban nem kell méregdrága holmikat beszerezni. A párizsi […] The post A francia sikk alapja ez a nőies, olcsó kiegészítő: a legegyszerűbb szetteket is feldobja appeared first on Retikül.hu.
Retikül
Forrás: https://www.retikul.hu/ Életmód A széles szárú nadrág viselése nem vonzza automatikusan magával az alakromboló összhatást, azonban vannak olyan gyakran elkövetett apró hibák, amelyek miatt durván szélesítheti az alakot. Ezekre figyelj, ha bő fazont választasz! A széles szárú nadrágok már teljesen felülkerekedtek a testhezálló fazonok népszerűségén, megingathatatlanul vezetik a trendlistákat. Legyen szó farmerről vagy elegáns, élére vasalt verzióról, az […] The post 3 hiba, amit jobb elkerülni, ha széles szárú nadrágot viselsz: vastagabbnak tűnhetsz benne appeared first on Retikül.hu.
Retikül
Forrás: https://www.retikul.hu/ Életmód A Szex és New York című sorozat 59 éves színésznője, Kristin Davis elképesztően stílusos és gyönyörű. A vérében van a sikkes elegancia, miközben smink nélküli megjelenését is lazán felvállalja a közösségi médiában. A Szex és New York című sorozat kapcsán általában Sarah Jessica Parker neve kerül elő, ami nem meglepő, tekintve, hogy az általa alakított […] The post A Szex és New York 59 éves színésznője gyönyörű és stílusos: smink nélkül is megmutatja magát appeared first on Retikül.hu.
Retikül
Forrás: https://www.retikul.hu/ Életmód Sharon Stone is kipróbálta a visszatérő frizuratrendet, a féloldalas frufru elképesztően jól áll neki! Rövid és hosszú hajjal egyaránt mutatós. Sharon Stone újabb frizuratrendet próbált ki: visszatért a féloldalas frufru Sharon Stone már évek óta ragaszkodik a rövid frizurához. Sokan azt gondolják, hogy a rövidre nyírt tincsek hamar unalmassá válnak, hiszen egy idő után már […] The post Sharon Stone így viseli a nőies féloldalas frufrut: visszatért a népszerű frizuratrend appeared first on Retikül.hu.
Retikül
Forrás: https://www.retikul.hu/ Életmód Az aktuális kínálatban nagyon csinos, karcsúsító fazonú felsők találhatók, amelyek szépen kihangsúlyozzák a nőies vonalakat. Árakkal, lelőhelyekkel mutatjuk a stílusos darabokat. Karcsúsító felsők a tavaszi szezonra Legyen szó telt vagy átlagos testalkatról, minden nő igyekszik elkerülni a szélesítő, alakromboló fazonokat, és a lehetőségeihez mérten az öltözködésével karcsúsítani a vonalait, kiemelni a nőies területeket. A manapság […] The post Szépen formálják az alakot, karcsúbbnak mutatják a derékvonalat: nőies felsők árakkal appeared first on Retikül.hu.
Retikül
Forrás: https://www.retikul.hu/ Életmód Ez a pasztellszínű, kortalan kiskosztüm magába foglalja az idei év legerősebb trendjeit, ugyanakkor nem távolodik el a klasszikus vonaltól. A hatvanas évek stílusjegyei meghatározóak a tavaszi-nyári divatban, ennek köszönhetően jobban előtérbe kerülnek a klasszikus, nőies öltözékek. Idén szélesebb skálán mozognak azok a kortalan fazonok, melyek a legtöbb korosztály számára jól kihasználható, sokoldalúan variálható daraboknak bizonyulnak, […] The post A hét szettje: kortalan kiskosztüm minden alkalomra, a ’60-as évek stílusában appeared first on Retikül.hu.
Retikül
Forrás: https://www.retikul.hu/ Technika Ez a zsírégető edzés csak lépegetős gyakorlatokat tartalmaz, de sokat segít az alakformálásban. Egyáltalán nem unalmas, változatos és hatékony mozdulatokra épül. Zsírégető lépegetős edzés otthon Bár a testmozgás sokféleképpen űzhető, hiszen egészen különböző területei vannak, amelyeken belül rengeteg mozgástípust különböztetünk meg, mégis, az emberek többsége ha fogyni akar, kapásból az ugrálós edzésekre vagy a futásra […] The post Segíti a zsírégetést és alaposan átmozgat: 40 perces lépegetős edzés, ami nem egysíkú appeared first on Retikül.hu.
Retikül
Forrás: https://www.retikul.hu/ Életmód A klasszikus, romantikus és hercegnős darabokon kívül modern, sőt, merész esküvői ruhák is bemutatásra kerültek a divathéten. New Yorkban és Barcelonában is áprilisban tartották meg a nagyszabású bridal fashion week rendezvényt, amelyen már a 2025-ös tavaszi kollekciókat vehették szemügyre az érdeklődők. A klasszikus szabásvonalú csipkés és tüllös megoldások mellett olyan esküvői ruhák is felvonultak a […] The post Csipke és tüll modern és romantikus verzióban: elképesztő esküvői ruhák a divathétről appeared first on Retikül.hu.
Retikül
Forrás: https://www.retikul.hu/ Életmód Akárcsak egy kétrészes szett, az overall is lényegesen megkönnyíti a harmonikus összkép megvalósítását, jó alapot adnak a monokróm öltözködéshez, ugyanakkor leegyszerűsítik a minták viselését. A kétrészes szett trendje valamikor a hatvanas években kezdett felvirágozni, míg az overall a hetvenes-nyolcvanas évek tájékán alapozta meg törzshelyét a divatban. Az előbbi annak köszönhette sikerét, hogy praktikusabbnak bizonyult az […] The post Kétrészes szett vagy overall? – Teljes összhang az öltözékben, pofonegyszerűen appeared first on Retikül.hu.
Retikül
Forrás: https://www.retikul.hu/ Életmód A híres amerikai modell, Kate Upton életmódváltással szabadult meg pluszkilóitól. Teltkarcsú volt, amikor beindult a karrierje, de érthetetlen módon mindig a plus size kategóriába sorolták. Rengeteget változott az alakja, jobb formában van, mint valaha. Kate Upton kálváriájára talán már nem sokan emlékeznek. A dús keblű, nőies formákkal megáldott modellt 2012-ben túl dundinak találta a kifutóhoz […] The post Kate Upton teltebb alakkal vált ismert modellé: így fest, mióta életmódot váltott appeared first on Retikül.hu.
Retikül
Forrás: https://www.retikul.hu/ Életmód Celine Dion először tért vissza a Vogue címlapjára, mióta bejelentette, hogy gyógyíthatatlan betegséget diagnosztizáltak nála. Rendkívüli belső erővel bír, és ezt a stílusos képek is visszatükrözik. Talán sokakat meglepett, hogy a betegsége miatt visszavonult Celine Dion merész címlapfotóval adott hírt magáról a francia Vogue májusi kiadásában. Az énekesnőről ízlésesen dögös kép készült, amelyen nem visel […] The post Az 56 éves Celine Dion merész címlapfotót vállalt be: magabiztos a Vogue képein appeared first on Retikül.hu.
Retikül
Forrás: https://www.retikul.hu/ Életmód Gwen Stefani dacol az idővel, energikusságával és kortalan megjelenésével mindig megdöbbenti rajongóit, most ismét vagány, izgalmas fotók készültek róla. Soha nem mondana le egyedi, menő stílusáról. Gwen Stefani valahogy nem öregszik: vagány fotók készültek róla Gwen Stefani stílusa és személyisége az évek múlásával sem változik, az 54 éves énekesnő megőrizte vagány imidzsét. A megjelenését tekintve […] The post Az 54 éves Gwen Stefani azt vallja, 20 év múlva is topot fog viselni: vagány fotókat vállalt be appeared first on Retikül.hu.
Retikül
Forrás: https://www.retikul.hu/ Életmód A szem alatti sötét karikák kialakulása mögött számos eltérő tényező húzódhat meg, s ebből adódóan a kezelésük is nagyon változatos lehet. Mindig a kiváltó okokra kell építeni a megoldást. A szem alatti karikák a legtöbb nő számára ismerősek. Valakinél gyakrabban, míg másoknál ritkábban jelentkeznek a fránya foltok, amelyek mögött számtalan egészen eltérő kiváltó ok húzódhat […] The post Mitől alakulnak ki a szem alatti sötét karikák? – Hatóanyagok és módszerek, amik beválnak appeared first on Retikül.hu.
Retikül
Forrás: https://www.retikul.hu/ Életmód Az idei tavaszi divat repertoárja elképesztően széles körű és izgalmas, számos csinos darabot viselhetsz a farmernadrág helyett. Ezekkel érdemes felturbózni a mindennapi megjelenést. Ezeket érdemes viselni farmernadrág helyett A farmernadrágok nem csak a tavaszi ruhatár kulcsdarabjai, a trendi fazonok egész évben viselhetők és izgalmasan variálhatók. Bár valóban számtalan kombinációban és stílusban meg lehet mutatni őket, […] The post 7 divatos darab, ha meguntad a farmernadrágos szetteket: feldobják a megjelenést appeared first on Retikül.hu.
Retikül
Forrás: https://www.retikul.hu/ Életmód Noha sokan kizárólag emiatt tartanak tőle, az ősz haj nem feltétlenül öregít, ha nőiesen és sikkesen van tálalva. A megfelelő öltözködési trükkökkel fiatalos és vibráló lehet a megjelenés. Hosszasan lehetne vitázni arról, hogy az ősz haj öregíti a megjelenést, vagy sem, azonban az esetek többségében abszolút egyénfüggő, hogy a hamvas frizura mennyire passzol a kisugárzáshoz. […] The post 5 szuper tipp, hogy az ősz haj ne öregítse a megjelenést: a színes öltözködés sokat számít appeared first on Retikül.hu.
Retikül
Forrás: https://www.retikul.hu/ Életmód A fekete szín viselése tavasszal és nyáron sem tilos! Nem lesz komor az összhatás, ha egy kicsit trükközöl a vidám árnyalatokkal. Ilyenkor bátrabban lehet kombinálni a vibráló tónusokat, a sötét alaptónus pedig szépen ellensúlyozza a tarka vagy élénk darabok harsányságát. Fekete viselése tavasszal és nyáron: így nem lesz komor az összkép A tavaszi-nyáron szezonban egyértelműen […] The post A fekete sokoldalú és mindig nőies: nem lesz lehangoló, ha trükkösen kombinálod appeared first on Retikül.hu.
Retikül
Forrás: https://www.retikul.hu/ Technika Az alhas területe is szépen formálható karcsúsító edzés segítségével, de nem mindegy, hogy milyen gyakorlatokat alkalmazol. Nem kell felüléseket végezni ahhoz, hogy laposabb és tónusosabb legyen a terület. Habár a karcsúbb alkat eléréséhez elsőként a zsírégető, kardióedzéseket kell beépíteni a napi rutinba, a célzott, egy-egy területre fókuszáló gyakorlatsorok sem hiányozhatnak az edzéstervből. Az alakformálást a […] The post A köldök alatti puha területet veszi célba, felülések nélkül: 10 perces karcsúsító edzés appeared first on Retikül.hu.
Retikül
Forrás: https://www.retikul.hu/ Életmód A legdivatosabb pixie-vágások között nőies, vagány és sikkes fazonok is vannak, a repertoár hihetetlenül izgalmas. Ezek a legnépszerűbb stílusok idén. A pixie talán a legkedveltebb fazon a rövid frizurák között. A többségnek a klasszikus változat ugrik be elsőként, pedig az elmúlt években a repertoár sokkal szélesebb lett. A fodrászok mindig próbálnak valamiféle újítást vinni a […] The post Ezek a legmenőbb pixie-vágások 2024-ben: a nőies és a vagány stílus is játszik idén appeared first on Retikül.hu.
Retikül
Forrás: https://www.retikul.hu/ Életmód Az almaecet nem csak a konyhában, a szépségápolásban is fontos szerepet tölt be, univerzális szépítőszerként tartják számon. A bőr és a haj is hálás a fantasztikus hatásaiért. Az almaecet régóta alkalmazott alapanyag a konyhában, a népi hagyomány szerint jóformán mindenre jó, bármilyen probléma esetén bevethető. Sokan a fogyást segítő hatása miatt fogyasztják, noha az almaecet-diétának […] The post Ráncok, pattanások ellen is jó, hámlaszt és feszesít: az almaecet univerzális szépítőszer appeared first on Retikül.hu.
Retikül
Forrás: https://www.retikul.hu/ Életmód A csinos pliszírozott szoknya elképesztően változatosan viselhető tavasszal, sokféle stílusban megállja a helyét a hétköznapi szettekben, ráadásul változatosan variálható a különféle kiegészítőkkel. Pliszírozott szoknya tavasszal, változatosan A csinos pliszírozott szoknya idén sem szorult a háttérbe, igazi kulcsdarabja a tavaszi szezonnak. Népszerűsége és stabil pozíciója a trendlistán nem a véletlennek köszönhető. Izgalmasan és változatosan variálható, számtalan […] The post Mindig divatos és könnyű nőiesen viselni: pliszírozott szoknya 8 izgalmas variációban appeared first on Retikül.hu.
Retikül
Forrás: https://www.retikul.hu/ Életmód Letícia királyné zseniális érzékkel válogat a legmenőbb divatszínek között, ráadásul mindig úgy trükközik, hogy a feltűnően színes szettek is elegánsan mutatnak rajta. Kiváló ízléssel rendelkezik, nagyon jó szeme van a divathoz. Letícia királyné stílusa egyedülálló az előkelőségek között, ugyanis bátran követi az aktuális trendeket, miközben az etikettet sem hagyja figyelmen kívül. Remek érzékkel lavírozik az […] The post 4 divatos színárnyalat, amire Letícia királyné sem mond nemet: ilyen sikkesen viseli őket appeared first on Retikül.hu.
Retikül
Forrás: https://www.retikul.hu/ Életmód A szervezetünk egészséges működésének szempontjából a cink fontos nyomelem, amit elsősorban táplálkozás útján érdemes pótolni, ám az érzékeny, problémás bőrre gyakorolt pozitív hatása miatt kozmetikai hatóanyagként is elterjedt. A nyomelemek legnagyobb részeként a cink nélkülözhetetlen a szervezetünk számára, hiszen ellenállóbbá teszi a sejthártyát a káros hatásokkal szemben, segíti az anyagcsere-folyamatok optimális működését, valamint támogatja a […] The post Csökkenti a gyulladást, szabályozza a faggyútermelést: így hat a cink a problémás bőrre appeared first on Retikül.hu.
Retikül
Forrás: https://www.retikul.hu/ Életmód A hatvanas évek stílushangulata erősen átszövi az idei divatot, a legtöbben a retró darabokra élezik ki a szemüket, mint amilyen ez a masnis blúz, amely máris hatalmas népszerűségnek örvend. A híres modell nevével fémjelzett Twiggy Dresses eredetileg csak kapszulakollekcióként indult el útján 1966-ban, ám csakhamar olyan érdeklődés övezte, hogy Twiggy elérkezettnek látta a márkaépítés idejét. […] The post Twiggy retró masnis ruhája ihlette a trendet: ez a csinos blúz most a legnépszerűbb darab appeared first on Retikül.hu.
Retikül
Forrás: https://www.retikul.hu/ Életmód Kirsten Dunst modellként kezdte karrierjét, és bár erről az oldaláról csak kevés szó esik, a mai napig otthonosan mozog a divat világában. Népszerű címlapsztár, idén számos izgalmas magazinfotón és borítóképen tűnt fel. Kirsten Dunst gyerekként csöppent bele a filmezésbe, még mielőtt színésznő lett, reklámokban szerepelt és divatfotózásokon vett részt. 12 évesen már Brad Pitt és […] The post A 41 éves Kirsten Dunst divatos címlapsztár: a legjobb modellfotói idén appeared first on Retikül.hu.
Retikül
Forrás: https://www.retikul.hu/ Életmód A korall egy elképesztően romantikus és elegáns divatszín a tavaszi szezonban, kár lenne lehagyni a palettáról. Amennyiben igazán jól áll, izgalmasan és sikkesen viselheted a hétköznapi összeállításokban. Az idei év egyértelműen a visszafogott púderes árnyalatokról szól a divat világában, a tavaszi szezon színpalettája abszolút a könnyed, lágy tónusokra épül. Az év színe, a Peach Fuzz […] The post A szezon egyik kedvenc árnyalata feltűnő, de nem túlzó: a korall nőies és elegáns appeared first on Retikül.hu.
Retikül