Friss hírek - ATV.hu
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: http://www.atv.hu/ A sztrájk időpontjáról és időtartamáról február 2-án döntenek.
ATV.hu
Forrás: http://www.atv.hu/ Kiürítettek egy többszintes irodaházat a főváros VIII. kerületében, miután tűz ütött ki az épület alagsori raktárában szerda délután - tájékoztatta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.
ATV.hu
Forrás: http://www.atv.hu/ Egy éppen arra járó szabadnapos győri mentőápolónak köszönheti az életét az a biciklis, akit tegnap az 1-es úton sodort el egy személyautó, ami ezután felborult.
ATV.hu
Forrás: http://www.atv.hu/ Az Index információi szerint a háromszoros olimpiai, kilencszeres világ- és tizenötszörös Európa-bajnok úszónő hamarosan bejelentheti visszavonulását.
ATV.hu
Forrás: http://www.atv.hu/ Elnézést kért a koronavírus-járvány megfékezésére 2020 tavaszán elrendelt zárlat idején rendezett Downing Street-i kerti összejövetelért Boris Johnson brit miniszterelnök, elismerve, hogy jelen volt az összejövetelen.
ATV.hu
Forrás: http://www.atv.hu/ Négyszáznál is több feltételezett elkövetőt azonosítottak és több mint hatvan kisgyereket és fiatalkorút mentettek ki kínzóik uralma alól az utóbbi évek legnagyobb szabású németországi gyermekbántalmazási ügyében, amelynek nyomozása szerdán ért véget.
ATV.hu
Forrás: http://www.atv.hu/ 79 évvel ezelőtt történt a doni katasztrófa, ebből az alkalomból posztolt a kormány Facebook-oldalán.
ATV.hu
Forrás: http://www.atv.hu/ Négy tehergépkocsi ütközött össze Gyál térségében az M0-s autóúton, az M1-es sztráda felé vezető oldalon szerdán, nem sokkal dél előtt - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.
ATV.hu
Forrás: http://www.atv.hu/ Huszonkét éve ámul az ország a bírósági huzavonán: az Újszentmargitán élő idősebb Burka Ferenc és fia megölte a falubelijét, aztán mégsem. Majd kiderült, hogy mégis gyilkoltak. Kaptak kártérítést, amit most példátlan módon visszafizettetnének velük, miközben mindenki tudja: nincs egy vasuk sem.
ATV.hu
Forrás: http://www.atv.hu/ Az ellenzék szerint az elmúlt évtized egyik legkegyetlenebb törvénycsomagja jön. Dávid Ferenc közgazdász, a DK gazdasági szakértője az ATV Startban elmondta, hogy egy költségvetési megszorító csomagról van szó, nem a versenygazdaság főbb paramétereiről.
ATV.hu
Forrás: http://www.atv.hu/ December 18-án letartóztatták Mikó Istvánt, akinek a neve akkor vált ismertté, amikor tavaly áprilisban egy biztonsági emberekből álló csapat megpróbálta átvenni a dunaújvárosi vasmű területét – tudta meg a 24.hu.
ATV.hu
Forrás: http://www.atv.hu/ A Fidesz alelnöke közösségi oldalán osztott meg egy fényképet, amelyen többek között Rogán Antal, Havasi Bertalan, Tállai András, Rétvári Bence és Kovács Zoltán látható. A fotóhoz pedig azt a szöveget írta: „Mi magyar Magyarországot akarunk az utódainkra hagyni!”
ATV.hu
Forrás: http://www.atv.hu/ A milliárdos ugyanis nyílt levélben fordult az ellenzéki pártokhoz, hogy tárgyaljanak vele a kormányváltó javaslatai alapján.
ATV.hu
Forrás: http://www.atv.hu/ A Mol megvásárolja a belföldi Lukoil-töltőállomásokat működtető Normbenz Magyarország Kft.-t - közölte a Mol szerdán az MTI-vel.
ATV.hu
Forrás: http://www.atv.hu/ Kihallgatta a rendőrség a Városháza ügyében Budai Gyula fideszes országgyűlési képviselőt, aki szerint Tüttő Kata főpolgármester-helyettes is érintett lehet.
ATV.hu
Forrás: http://www.atv.hu/ Autóba rejtett pokolgép robbant a szomáliai fővárosban, Mogadishuban szerdán, legalább nyolcan meghaltak - közölte a helyi mentőszolgálat vezetője.
ATV.hu
Forrás: http://www.atv.hu/ Nem indul újra az európai parlamenti alelnöki tisztségért Dobrev Klára, akinek két és fél évre szóló megbízatása most lejár – ezt maga a DK EP-képviselője jelentette Facebook-oldalán.
ATV.hu
Forrás: http://www.atv.hu/ A Világbank javította idei magyar GDP-prognózisát; a nemzetközi szervezet szerdán publikált jelentésében azzal számol, hogy a magyar gazdaság - a tavalyi 6,8 százalék után - idén 5 százalékkal bővül a júniusban várt 4,7 százalékkal szemben.
ATV.hu
Forrás: http://www.atv.hu/ Orbán Viktor miniszterelnök vezetésével az idei évben szerdán ülésezett először Magyarország kormánya - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár.
ATV.hu
Forrás: http://www.atv.hu/ Miután a magyar kormány nem reagált a megkeresésére, ezért az Európai Bizottságtól kéri ki az ingyenes covid-tesztekre adott uniós támogatás elszámolási dokumentációját Ujhelyi István, szerinte ugyanis erősen korrupciógyanús a 900 millió forintos keret felhasználása – ezt az MSZP-Párbeszéd EP-képviselője jelentette be covid-fertőzés miatt házi karanténban, online megtartott sajtótájékoztatóján.
ATV.hu
Forrás: http://www.atv.hu/ Kövekkel dobálták meg a rendőröket a migránsok Kunbajánál - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szerdán a police.hu oldalon.
ATV.hu
Forrás: http://www.atv.hu/ A Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára közösségi oldalán szedte össze, hogy ellenzéki politikusok korábban mit nyilatkoztak a határzárról.
ATV.hu
Forrás: http://www.atv.hu/ Autóbaleset áldozata lett az Egyesült Államokban az olimpiai bronzérmes sprinter, Deon Lendore - közölte a 29 éves atléta hazájának, Trinidad és Tobagónak az ötkarikás bizottsága.
ATV.hu
Forrás: http://www.atv.hu/ A DK elnöke közösségi oldalán posztolt, amelyben azzal indokolja, hogy mégsem bontanák le a kerítést, „mert nagyon sokan ezt hiszik biztonságuk garanciájának.”
ATV.hu
Forrás: http://www.atv.hu/ Összeütközött egy Hódmezővásárhelyről érkező tram-train és egy személygépkocsi kedden reggel Szegeden, a Boldogasszony sugárúton - közölte a Mávinform a közösségi oldalán.
ATV.hu