Friss hírek - GasztroMagazin
Hírek a mai napon: 0 db
G Gazdaság 2024.05.26 12:00-18:00 A Nomád Hotel & Glamping 9. alkalommal rendezi meg a SZEZONNYITÓ PIKNIKJÉT, május utolsó vasárnapján. A belépés ingyenes, The post Glamping Piknik 9.0 avagy VIVA LA DOLCE VITA! appeared first on GasztroMagazin - fakanál, habverő, dugóhúzó, shaker.
GasztroMagazin
G Életmód Hiánypótló kiadvánnyal jelentkezik idén a Street Kitchen csapata, hiszen először jelenik meg a Street Kitchen Guide, amely arra vállalkozott, hogy The post Érkezik Magyarország legsokoldalúbb gasztrokalauza, a Street Kitchen Guide appeared first on GasztroMagazin - fakanál, habverő, dugóhúzó, shaker.
GasztroMagazin
G Életmód Így lesz egy közösségi ötletből a Cápákat is vonzó innováció A koronavírus-járvány okozta elszigetelődés adta az inspirációt egy kis baráti The post Megalkották az első magyar AI alapú éttermi asszisztenst appeared first on GasztroMagazin - fakanál, habverő, dugóhúzó, shaker.
GasztroMagazin
G Életmód A Szentkirályi Magyarország az elsők között kezdte meg a DRS (Deposit Return System), vagyis a kötelező visszaváltási rendszer szerinti italcsomagolások The post Már az üzletek polcain a Szentkirályi Magyarország betétdíjas PET-palackjai  appeared first on GasztroMagazin - fakanál, habverő, dugóhúzó, shaker.
GasztroMagazin
G Gazdaság Új  történelmi- és gasztrofesztivál Badacsonytomajon  2024. május 3-4. között Badacsonytomaj Város Önkormányzat Kulturális Intézménye hagyományteremtő szándékkal szervezi meg a városban The post TOMAJ LAKOMÁJA appeared first on GasztroMagazin - fakanál, habverő, dugóhúzó, shaker.
GasztroMagazin
G Életmód Időpont: 2024 május 11. 15-20 óráig Helyszín: istvándy Liget, Káptalantóti Kéknyelű Piknik a Balaton legnyáriasabb tavaszi borfesztiválja. A Kéknyelű Piknik The post VI. KÉKNYELŰ PIKNIK sétáló kóstoló appeared first on GasztroMagazin - fakanál, habverő, dugóhúzó, shaker.
GasztroMagazin
G Életmód Mi lehetne más a vasárnapi ebéd csúcspontja egy ötcsillagos szállodában, mint a Black Angus Ribeye Steak? A budapesti Sunday Brunch The post Spago Budapest – Sunday Brunch kínálat magasabb szinten appeared first on GasztroMagazin - fakanál, habverő, dugóhúzó, shaker.
GasztroMagazin
G Életmód Budapest, Magyarország – a Föld Napja alkalmából a Kifli.hu, a magyar online élelmiszerpiac egyik vezetője, büszkén jelenti be fenntarthatósági kezdeményezéseinek átfogó The post A Kifli.hu a Föld Napján erősíti környezetvédelmi szerepét újabb fenntarthatósági akciókkal appeared first on GasztroMagazin - fakanál, habverő, dugóhúzó, shaker.
GasztroMagazin
G Életmód Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. The post Oonly – a cserepalackos ásványvíz appeared first on GasztroMagazin - fakanál, habverő, dugóhúzó, shaker.
GasztroMagazin
G Életmód Az évente megrendezésre kerülő London Spirits Competition az egyik legnevesebb nemzetközi verseny a szeszes italok világában. A megmérettetésre a világ The post Neves nemzetközi versenyen nyert aranyérmet a most piacra került magyar gin appeared first on GasztroMagazin - fakanál, habverő, dugóhúzó, shaker.
GasztroMagazin
G Életmód Újrahasznosított műanyagból készülő szörpkoncentrátumok Miközben a világszerte a Föld Napját ünneplik, a világ vezető szénsavasító márkája büszkén jelenti be, hogy The post Újabb lépéseket tesz a fenntarthatóság irányába a SodaStream appeared first on GasztroMagazin - fakanál, habverő, dugóhúzó, shaker.
GasztroMagazin
G Életmód Április 11-én nyitotta meg kávépörkölő üzemét és oktatóstúdióját Budaörsön a 100 százalékban hazai tulajdonú Roastar Zrt., amely mostantól a Röast The post Környezetbarát, csúcstechnológiás kávépörkölőt nyitott Budaörsön a Röast Coffee appeared first on GasztroMagazin - fakanál, habverő, dugóhúzó, shaker.
GasztroMagazin
G Gazdaság Egy emberléptékű minifesztivál Tokaj-Hegyalján – engedd, hogy téged is elvarázsoljon! Egy hosszú hétvége erejéig ismét bűbáj járja át Tarcal mesebeli The post Bűbájos hétvége Tarcalon appeared first on GasztroMagazin - fakanál, habverő, dugóhúzó, shaker.
GasztroMagazin
G Életmód * A „hungarikum” borok legnagyobb kóstolója Budapesten * 2024. április 20. (szombat), 15.30–20.30 óra ∙ Petőfi Irodalmi Múzeum www.facebook.com/terrahungaricum KÖZEL The post Terra Hungaricorum kóstoló ∙ Magyar borok fesztiválja appeared first on GasztroMagazin - fakanál, habverő, dugóhúzó, shaker.
GasztroMagazin
G Életmód Két éves évfordulóját ünnepli a 2022. április 11-én újranyitott Centrál Kávéház. A költészet napja és az újranyitási születésnap egybeesése nem The post A Centrál szintet lép appeared first on GasztroMagazin - fakanál, habverő, dugóhúzó, shaker.
GasztroMagazin
G Életmód Hagyományőrzés és fenntarthatóság jellemzi azokat a gazdaságokat, melyekből a METRO az idei év borválogatásait választotta. A METRO Év Bora címet The post Hagyományos eljárással készült egyedi tételek a METRO Év Borai appeared first on GasztroMagazin - fakanál, habverő, dugóhúzó, shaker.
GasztroMagazin
G Életmód Végre egyszerre készülhet el a köret és főétel A gasztronómia világában évről évre újabb és újabb trendek kerülnek előtérbe, amelyek The post Főzési trendek 2024-ben: Jönnek a duplakosaras forrólevegős sütők appeared first on GasztroMagazin - fakanál, habverő, dugóhúzó, shaker.
GasztroMagazin
G Gazdaság Habár a jelenlegi gazdasági helyzetben azt várhatnánk, hogy a fogyasztók árérzékenysége nő, a Nutriversum legújabb kutatásából kiderült, hogy hosszú évek The post Sokkal tudatosabban vásárolunk vitaminokat és táplálékkiegészítőket, mint valaha appeared first on GasztroMagazin - fakanál, habverő, dugóhúzó, shaker.
GasztroMagazin
G Életmód Az eseményen 22 ország szakácsai gyűltek össze egy „kulináris diplomácia” versenyre a Washington DC vonat-főpályaudvar területén a Union Station-ben A The post Imádták a paprikás csirkét a nemzetközi diplomáciai séf-dzsemborin appeared first on GasztroMagazin - fakanál, habverő, dugóhúzó, shaker.
GasztroMagazin
G Életmód A támogatási megállapodás megújításának köszönhetően 2027-ig biztosan a METRO a főszponzora a világ legrangosabb szakácsversenyének, a Bocuse d’Ornak – az The post 2027-ig a METRO a fő támogatója a legrangosabb szakácsversenynek appeared first on GasztroMagazin - fakanál, habverő, dugóhúzó, shaker.
GasztroMagazin
G Életmód Hallás- és látássérültek kapnak mostantól kiemelkedő figyelmet a Gundel étteremben. A felszolgálók megtanulták az alapszintű jelnyelvi kommunikációt angol és magyar The post Jelnyelven kommunikáló pincérek, Braille-írásos étlap – a Gundel valóban mindenkié appeared first on GasztroMagazin - fakanál, habverő, dugóhúzó, shaker.
GasztroMagazin
G Életmód Stílusosan összemixeltük két korábbi – Bar és Rum Show – rendezvényünket, így idéntől GoodSpirit Rum & Cocktail Show név alatt The post GoodSpirit Rum & Cocktail Show – 2024. május 11-12. appeared first on GasztroMagazin - fakanál, habverő, dugóhúzó, shaker.
GasztroMagazin
G Életmód A vásárlók mindig keresik az új ízeket, de letaszíthatatlan a trónról a három klasszikus Évről évre megjelennek a fagyi kínálatban The post Szezonon innen és túl is népszerű a fagyi! appeared first on GasztroMagazin - fakanál, habverő, dugóhúzó, shaker.
GasztroMagazin
G Életmód A tavasz első napsugaraival érkezik a METRO Nagykereskedelem szezonnyitó kulináris kampányhete, a METRO Gasztrohét. A hazai gasztronómiát ünneplő héten a The post Tavaszköszöntő Gasztrohét appeared first on GasztroMagazin - fakanál, habverő, dugóhúzó, shaker.
GasztroMagazin
G Életmód Immáron második alkalommal kerül megrendezésre az Árpád Párlat Koktélverseny. Erre idén az Árpád Pálinka Manufaktúra különleges gyömbér-, mandarin- és kávé The post Idén óriási az érdeklődés a II. Árpád Párlat Koktélversenyre! appeared first on GasztroMagazin - fakanál, habverő, dugóhúzó, shaker.
GasztroMagazin