Friss hírek - Pénzcentrum - Hitel - Pénzcentrum
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság Az OTP közlése szerint májusban több leállásra is készülhetnek a bank ügyfelei. Mutatjuk a pontos menetrendet.
Pénzcentrum - Hitel
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság Az idei év elején tovább javult a magyarok fizetőképessége.
Pénzcentrum - Hitel
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság Ahhoz, hogy kihasználható legyen az új otthonfelújítási támogatás, legalább 2,9 millió forint költségvetésű munkálatot kell elvégeztetni a családi házon.
Pénzcentrum - Hitel
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság Hornung Ágnes, a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára szerint a legfrissebb márciusi adatok is igazolják, hogy remekül indult a CSOK Plusz.
Pénzcentrum - Hitel
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság A sokak számára kedvező változást jelenthet, hogy hosszabb futamidő esetén is elérhető a fix kamat.
Pénzcentrum - Hitel
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság A Magyar Cetelem Bank nevében ismételten adathalász telefonhívásokkal támadnak csalók.
Pénzcentrum - Hitel
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság A hitelprogram célja a hazai KKV-k termelékenységének és hozzáadott értékének növelése a technológiai és szervezeti megújítás támogatásán keresztül.
Pénzcentrum - Hitel
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság Néhány nappal ezelőtt közzétette a legfrissebb, lakossági hitelezésre vonatkozó statisztikáit a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
Pénzcentrum - Hitel
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság Mától május 6-ig véleményezhető az otthonfelújítási program felhívástervezete. A végleges felhívást június elején teszik közzé.
Pénzcentrum - Hitel
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság 2024 februárjában 15,5 millió forintra emelkedett az újonnan felvett lakáshitelek átlagos összege, amire korábban még nem volt példa.
Pénzcentrum - Hitel
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság A piaci átlagot jóval meghaladó ütemben, 17 százalékkal nőtt tavaly a hitelállomány a CIB Bank KKV üzletágában.
Pénzcentrum - Hitel
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság Az MNB két gyorskölcsönző intézmény több, aggályosnak ítélt általános szerződési feltételeit módosíttatta az érintett piaci szereplőkkel együttműködve.
Pénzcentrum - Hitel
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság A korszerűsítési, bővítési hitelek száma az elérhető támogatások hiányában drasztikusan visszaesett. Számuk 59, összegük 69%-kal csökkent 2023-ban a megelőző évhez képest.
Pénzcentrum - Hitel
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság Az elmúlt hónapokban folyamatosan csökken a személyi kölcsönök kamata, ezzel párhuzamosan az elmúlt időszakban fokozódott a kereslet a személyi kölcsönök iránt.
Pénzcentrum - Hitel
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság Az év első két hónapjában a legfrissebb adatok szerint, mintegy 2000 igénylést nyújtottak be a CSOK Plusz támogatásra.
Pénzcentrum - Hitel
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság Az MNB összesen több mint 28 millió forint bírságot szabott ki az UniCredit Bankra.
Pénzcentrum - Hitel
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság Idén februárban 2,5 millió forintra nőtt az újonnan felvett személyi hitelek átlagösszege.
Pénzcentrum - Hitel
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság Átalakította a végig fix kamatozású lakáshiteleinek futamidő-szerkezetét a CIB Bank.
Pénzcentrum - Hitel
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság Milliókat spórolhat, aki a tavaly év elején felvett lakáshitelét a ma jellemző THM-ekkel kiváltja. Az MNB sokallja ennek díját, ami a szakértő szerint 500 ezer forint is lehet.
Pénzcentrum - Hitel
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság Már öt banknál tudnak akár 10% önerővel lakáshitelt igényelni azok a fiatalok, akik első saját otthonukat vásárolnák meg banki finanszírozással.
Pénzcentrum - Hitel
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság A babaváró hitelek esetében visszaesést hozott a február, jóllehet az egy évvel ezelőtti adatokhoz képest növekedés figyelhető meg.
Pénzcentrum - Hitel
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság A MBH Bank által kibocsátott bizonyos bankkártyák esetében fennakadásokat tapasztalhatnak az ügyfelek április 14-én.
Pénzcentrum - Hitel
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság Publikálta a Magyar Nemzeti Bank (MNB) a háztartásokkal és nem-pénzügyi vállalatokkal kötött hitel- és betétszerződések februári forgalmi és árazási adatait.
Pénzcentrum - Hitel
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság A mesterséges intelligencia megkerülhetetlen, nem csak az ügyfeleket, de minden intézmény minden dolgozóját érinteni fog.
Pénzcentrum - Hitel
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság Megmutatjuk, mivel számol majd a bank és így nagy valószínűséggel milyen jövedelmet kell majd felmutatni a támogatott hitelhez.
Pénzcentrum - Hitel