Friss hírek - NSO - Bajnokok Ligája - Nemzeti Sport
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: http://www.nemzetisport.hu/ Sport Harry Kane szerint csapata, a Bayern München a top 3-ban van a végső győzelemre esélyesek között a labdarúgó Bajnokok Ligájában.
NSO - Bajnokok Ligája
Forrás: http://www.nemzetisport.hu/ Sport Ugyan nem sok rá az esély, adott esetben selejtezők nélkül is ott lehet a következő idénytől új lebonyolítású Bajnokok Ligája főtábláján a magyar rekordbajnok Ferencvárosi TC.
NSO - Bajnokok Ligája
Forrás: http://www.nemzetisport.hu/ Sport Nem bánta meg a Schäfer Andrást is foglalkoztató Union Berlin elnöke, hogy a csapat nem otthonában, hanem a berlini Olimpiai Stadionban játszotta hazai meccseit a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportküzdelmei során.
NSO - Bajnokok Ligája
Forrás: http://www.nemzetisport.hu/ Sport Élt 31 évet. Több mint három évtizede, 1992-ben kezdődött a Bajnokok Ligája csoportkörös időszaka, és az idén ért véget, a 2023 őszén rendezett volt az utolsó. A Nemzeti Sport gyűjtéssel köszön el a BL csoportkörétől, tíz emlékezetes összecsapást kiemelve.
NSO - Bajnokok Ligája
Forrás: http://www.nemzetisport.hu/ Sport
NSO - Bajnokok Ligája
Forrás: http://www.nemzetisport.hu/ Sport Lothar Matthäus szerint Gulácsi Péter és Willi Orbán csapata, az RB Leipzig továbbjuthat a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjéből, ahol a Real Madrid lesz az ellenfele.
NSO - Bajnokok Ligája
Forrás: http://www.nemzetisport.hu/ Sport Mint beszámoltunk róla, hétfőn a svájci Nyonban elkészítették a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének párosítását. Időközben véglegessé vált a mérkőzések menetrendje is – íme!
NSO - Bajnokok Ligája
Forrás: http://www.nemzetisport.hu/ Sport Hétfőn a svájci Nyonban az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) elkészítette a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének párosítását.
NSO - Bajnokok Ligája
Forrás: http://www.nemzetisport.hu/ Sport Hétfőn a svájci Nyonban az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) elkészíti a nemzetközi kupasorozatok 2023–2024-es idényének első tavaszi párosításait. Lássuk, milyen párharcok lesznek a legrangosabb sorozatban, a Bajnokok Ligájában a legjobb 16 között!
NSO - Bajnokok Ligája
Forrás: http://www.nemzetisport.hu/ Sport Hétfőn a svájci Nyonban az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) elkészíti a nemzetközi kupasorozatok 2023–2024-es idényének első tavaszi párosításait. A sorsolások közül a 14 órakor kezdődő Európa-konferencialiga beosztásánál a csoportjából múlt héten 2. helyen továbbjutott Ferencváros is érdekelt lesz.   
NSO - Bajnokok Ligája
Forrás: http://www.nemzetisport.hu/ Sport Szerdán utoljára láttuk jól megszokott formájában a Bajnokok Ligája csoportkörét, jövőre ugyanis már a „svájci rendszer” alapján folytatódik a sorozat, 36 csapattal. Mutatjuk, hogy áll a verseny a plusz helyekért, vagyis melyik két topligából indulhat legalább 5 csapat egyenes ágon a BL-ben.
NSO - Bajnokok Ligája
Forrás: http://www.nemzetisport.hu/ Sport A címvédő Manchester City 3–2-es belgrádi győzelemmel zárta a Bajnokok Ligája G-csoportját. A Crvena zvezda elleni mérkőzésen pedig megszerezte első gólját Pep Guardioláéknál Micah Hamilton, aki 2017-ben labdaszedőként működött közre a City meccsén, a csapat menedzsere pedig az ő segítségével adott instrukciókat a játékosoknak – szúrta ki a SportBible.
NSO - Bajnokok Ligája
Forrás: http://www.nemzetisport.hu/ Sport Mint beszámoltunk róla, a Gulácsi Péterrel felálló RB Leipzig odahaza 2–1-re legyőzte a Young Boyst a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének utolsó fordulójában. A magyar válogatott kapus értékelt a lefújás után.
NSO - Bajnokok Ligája
Forrás: http://www.nemzetisport.hu/ Sport Nyolc labdarúgó is először volt eredményes a labdarúgó Bajnokok Ligájában. A csoportkör szerdai zárónapján ráadásul két további játékos első gólpasszát adta, miközben a mutató túloldalán a Real Madrid korábbi védője, Pepe 40 évesen és 290 naposan tovább írja nemrég megdöntött saját csúcsát. A Bajnokok Ligája szerdai játéknapjának legérdekesebb statisztikái.
NSO - Bajnokok Ligája
Forrás: http://www.nemzetisport.hu/ Sport Mint ismert, szerdán az F jelű halálcsoport is lezárult a Bajnokok Ligája 2023–2024-es kiírásában. A kvartettből végül a Borussia Dortmund és a Paris Saint-Germain jutott tovább (előbbi csoportgyőztesként), a Milan az Európa-ligában folytathatja, míg a Newcastle kiesett. A klubok főszereplői az UEFA-nak és a Sky Sportsnak is nyilatkoztak.  
NSO - Bajnokok Ligája
Forrás: http://www.nemzetisport.hu/ Sport Véget ért a labdarúgó Bajnokok Ligája idei csoportköre (utolsó alkalommal a jelenlegi lebonyolítás szerint), a szerdán elérhető két kvótára a PSG és a Porto csapott le. Nézzük a nyolcaddöntő teljes mezőnyét, a hétfői nyoni sorsolás legfontosabb szabályait, valamint a hátralévő program kulcsdátumait! 
NSO - Bajnokok Ligája
Forrás: http://www.nemzetisport.hu/ Sport Az Atlético Madrid 2–0-ra felülmúlta odahaza a Laziót, ezzel veretlenül nyerte meg a labdarúgó Bajnokok Ligája E jelű négyesét. A csoport másik mérkőzésén a Celtic 2–1-re győzött odahaza a Feyenoord ellen.
NSO - Bajnokok Ligája
Forrás: http://www.nemzetisport.hu/ Sport A labdarúgó Bajnokok Ligája H-csoportjában a Royal Antwerp meglepetésre 3–2-re legyőzte a Barcelonát, míg a Porto nyolcgólos meccsen nyert a Sahtar Doneck ellen, megszerezve a második helyet.
NSO - Bajnokok Ligája
Forrás: http://www.nemzetisport.hu/ Sport Nehéz helyzetbe került a PSG a Bajnokok Ligája csoportkörében a 6. forduló előtt, hiszen könnyen ki is eshetett volna, de Dortmundban a rengeteg helyzetet hozó találkozó végül döntetlennel ért véget, így mindkét csapat továbbjutott a következő körbe.
NSO - Bajnokok Ligája
Forrás: http://www.nemzetisport.hu/ Sport A labdarúgó Bajnokok Ligája F-csoportjában a Newcastle United 2–1-re kikapott odahaza a Milantól, az olasz csapat így a csoport harmadik helyén végzett, az angolok pedig kiestek.
NSO - Bajnokok Ligája
Forrás: http://www.nemzetisport.hu/ Sport Hatalmas mentést mutatott be Niklas Süle a Borussia Dortmund–PSG mérkőzésen a Bajnokok Ligája csoportkörének 6. fordulójában. A német védő Kylian Mbappé óriási helyzeténél rúgta ki a labdát a gólvonalról a 17. percben.
NSO - Bajnokok Ligája
Forrás: http://www.nemzetisport.hu/ Sport Szerdán véget ér a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportköre, az F-csoportban a Newcastle United a Milannal vív ki-ki párbajt – élőben az NSO-n! 
NSO - Bajnokok Ligája
Forrás: http://www.nemzetisport.hu/ Sport Nehéz helyzetbe került a PSG a Bajnokok Ligája csoportkörében a 6. forduló előtt, hiszen ha nem nyer idegenben a Dortmund ellen, könnyen kieshet a BL-ből. Vajon sikerül a franciáknak továbbjutni? Tartsanak velünk, kövessék figyelemmel élő, percről percre frissülő közvetítésünket, szóljanak hozzá, kommentálják az eseményeket!
NSO - Bajnokok Ligája
Forrás: http://www.nemzetisport.hu/ Sport A továbbjutását már korábban biztossá tevő két csapat győzelmével ért véget a labdarúgó Bajnokok Ligája G-csoportjának mérkőzéssorozata szerda kora este: a Leipzig – Gulácsi Péterrel a kapujában – 2–1-re verte vendégét, a Young Boyst, míg a címvédő Manchester City idegenben 3–2-re nyert a Crvena zvezda ellen, és megőrizte hibátlan mérlegét. 
NSO - Bajnokok Ligája
Forrás: http://www.nemzetisport.hu/ Sport Várhatóan nem pihenteti kulcsjátékosait az Antwerp ellen Xavi, de így is lehetőséget adhat Pau Cubarsínak, a La Masia feltörekvő sztárjának.
NSO - Bajnokok Ligája