Friss hírek - Astronet
Hírek a mai napon: 1 db
Forrás: https://www.astronet.hu/ Életmód Minden szépet és jót jeleznek most a bolygók a szerelemben, a párkeresésben. Úgy érezheted, végre helyére kerülnek a dolgok... The post Heti szerelmi horoszkóp 2024. április 27-május 3.: Jókedv és felhőtlen boldogság appeared first on Astronet.hu.
Astronet
Forrás: https://www.astronet.hu/ Életmód A Hold, ami közvetlenül befolyásolja a közérzetünket, hangulatunkat, kedvező és nehezítő fényszöget is kap szombaton. Épp ilyen vegyes lehet a napunk is! Nézd meg, rád hogyan hatnak az égi folyamatok. Napi horoszkóp. The post Napi horoszkóp 2024. április 27.: a Rák egy kapcsolata váratlan fordulatot vesz, a Bak szerencsés appeared first on Astronet.hu.
Astronet
Forrás: https://www.astronet.hu/ Életmód Hetek óta küzdöttünk a retrográd Merkúr okozta hátráltatásokkal. És most vége, április 26-án végre direktbe fordul a Kos jegyében. 4 csillagjegynek ezzel új időszámítás veszi kezdetét - és csakis a pozitív értelemben! The post Ennek a 4 csillagjegynek új időszámítás veszi kezdetét az előre induló Merkúrral appeared first on Astronet.hu.
Astronet
Forrás: https://www.astronet.hu/ Életmód Nagyszerű lehetőségeket jeleznek a bolygók az utolsó áprilisi hétvégére. Használd az alkalmat töltődésre, jókedvere, lazításra, vidámságra. Most a pozitív és optimista emberek társaságában érdemes tölteni az időt. The post Hétvégi horoszkóp 2024. április 27-28.: Fontos felismerések, örömteli lehetőségek appeared first on Astronet.hu.
Astronet
Forrás: https://www.astronet.hu/ Életmód Cahatel, az Isteni Áldás angyala az április 26. és 30. között született Bikák őrangyala, és ennek a néhány napos periódusnak a védelmezője. The post Az Isteni Áldás angyala védelmez minket április 26. és 30. között appeared first on Astronet.hu.
Astronet
Forrás: https://www.astronet.hu/ Életmód Pénteken reggel még a Skorpióból indul, de már délelőtt átlép a Nyilasba a Hold, és jókedvet, optimizmust hoz, elfújja a viharfelhőket. Napi horoszkóp. The post Napi horoszkóp 2024. április 26.: pénteken a Bika megkapja a válaszokat, a Halak vonzza az embereket appeared first on Astronet.hu.
Astronet
Forrás: https://www.astronet.hu/ Életmód Az angyalok feladata, hogy gyógyítsák, vezessék és védelmezzék az embereket. Most a Fény angyalai üzennek nekünk. Májusi angyalhoroszkóp 2024. The post Májusi angyalhoroszkóp 2024.: a Fény angyalai üzennek nekünk appeared first on Astronet.hu.
Astronet
Forrás: https://www.astronet.hu/ Életmód A napi horoszkóp szerint csütörtökön a Skorpió telihold feszültsége már enyhül, de az erős intuíció és megérzések maradnak. Napi horoszkóp minden csillagjegynek. The post Napi horoszkóp 2024. április 25.: az Ikreknek kivételes találkozást, a Baknak megoldást hoz a csütörtök appeared first on Astronet.hu.
Astronet
Forrás: https://www.astronet.hu/ Életmód Továbbra is érezzük a Jupiter-Uránusz együttállás hatását, és a mai telihold szintén egy nagyon erőteljes energia. Pihenjünk, relaxáljunk, és figyeljünk a megérzéseinkre. Napi horoszkóp következik. The post Napi horoszkóp 2024. április 24.: a Skorpió új periódust kezd, a Halak bevonzza, amire vágyik appeared first on Astronet.hu.
Astronet
Forrás: https://www.astronet.hu/ Életmód Április 24-én, Szent György napján a mártírhalált halt sárkányölő lovagra emlékezünk, kinek legendás története összeforrt a sötétség felett győzedelmeskedő hit fogalmával, és számtalan népi hiedelemmel. A Szent György-nap Európa szerte inkább ősi pásztorünnepnek tekinthető, a néphagyomány ettől a naptól számítja az igazi tavasz kezdetét. Idén pedig a Skorpió telihold is épp erre a dátumra esik... The post Április 24.: Szent György napja, az igazi tavasz kezdete appeared first on Astronet.hu.
Astronet
Forrás: https://www.astronet.hu/ Életmód Felforgató erővel bír, de beteljesülést is hoz az április 24-ei Skorpió telihold - ennek a 4 csillagjegynek biztosan! The post Ennek a 4 csillajegynek beteljesülést hoz a Skorpió telihold appeared first on Astronet.hu.
Astronet
Forrás: https://www.astronet.hu/ Életmód A Merkúr hátrálása kedden is alaposan megkavarhatja a dolgokat, szerencsére a Mérleg Hold segít a helyzeteket tisztázni. Napi horoszkóp következik minden csillagjegynek. The post Napi horoszkóp 2024. április 23.: a Szűz jól teszi, ha kételkedik, a Mérleg ügyes appeared first on Astronet.hu.
Astronet
Forrás: https://www.astronet.hu/ Életmód Hétfőn még a harmonikus Mérlegből indul a hold, majd átlép a Skorpióba, és szerdán ebben a szenvedélyes jegyben lesz telihold. Hogyan hat mindez ránk? Heti holdhorozskp Székelyhidi Ágnes asztrológustól. The post Heti holdhoroszkóp 2024. április 22-28.: a Skorpió telihold segít az elengedésben appeared first on Astronet.hu.
Astronet
Forrás: https://www.astronet.hu/ Életmód Az új hét izgalmas fejleményekkel veszi kezdetét. A Nap már a Bika jegyében jár, Hold a Mérlegben, és erősen érezzük a Jupiter-Uránusz együttállás hatását. Napi horoszkóp. The post Napi horoszkóp 2024. április 22.: az Ikrek békét köt, a Skorpió a belső hangot kövesse appeared first on Astronet.hu.
Astronet
Forrás: https://www.astronet.hu/ Életmód Achaiah, a Türelem angyala az április 21. és 25. között született Bikák őrangyala, és ennek a néhány napos időszaknak a patrónusa. The post A Türelem angyala védelmez minket április 21. és 25. között appeared first on Astronet.hu.
Astronet
Forrás: https://www.astronet.hu/ Életmód Ez a hét nem lesz mentes a feszültségektől. S nemcsak a szerdai telihold jelzi a konfliktusok lehetőségét, hanem további bolygószembenállások is. A legbölcsebb, amit tehetsz, ha nem engedsz a provokációnak, és megőrzöd a nyugalom mellett a lelki békédet. The post Heti horoszkóp 2024. április 22-28.: A telihold sem könnyíti meg az életedet appeared first on Astronet.hu.
Astronet
Forrás: https://www.astronet.hu/ Életmód Vasárnap pontos a Jupiter-Uránusz együttállás. A mai napon olyan események veszik kezdetüket, amik nagy hatással lesznek ránk, akkor is, ha csak később mutatják meg jelentőségüket. Napi horoszkóp. The post Napi horoszkóp 2024. április 21.: nagy felismerések, sorsszerű fordulatok appeared first on Astronet.hu.
Astronet
Forrás: https://www.astronet.hu/ Életmód Nem egyszerű ezen a héten elkerülni a konfliktusokat, pedig most mindennél fontosabb lenne megőrizni a békét, a harmóniát. A horoszkóp támogat a bölcs döntésekben. The post Heti szerelmi horoszkóp 2024. április 20-26.: Nehézségeket jeleznek a bolygók appeared first on Astronet.hu.
Astronet
Forrás: https://www.astronet.hu/ Életmód A jó szándék és jóakarat az egyik legmagasabb rezgésszintű energia. Másokhoz való pozitív hozzáállásunk azonban nem pusztán az érzelmeinkben kell, hogy megnyilvánuljon, hanem cselekedeteinknek is tükrözniük kell belső hajtóerőnket. The post A jó szándék jelei appeared first on Astronet.hu.
Astronet
Forrás: https://www.astronet.hu/ Életmód Szombaton már erőteljesen érzékelhetjük a vasárnapi Jupiter-Uránusz együttállás hatását, de a Szűz Hold segít higgadtan kezelni a dolgokat. Napi horoszkóp. The post Napi horoszkóp 2024. április 20.: az Ikreknek fontos felismeréseket hoz a szombat, a Mérleg menjen biztosra appeared first on Astronet.hu.
Astronet
Forrás: https://www.astronet.hu/ Életmód Nagy erejű bolygók nagy erejű változásokat jeleznek. Mindenkinek más és más életterületen. S hogy mire érdemes a leginkább odafigyelned? Természetesen a horoszkóp most is segít ebben. The post Hétvégi horoszkóp 2024. április 20-21.: Váratlan fordulatokat jeleznek a bolygók appeared first on Astronet.hu.
Astronet
Forrás: https://www.astronet.hu/ Életmód Pénteken a Nap a Bika jegyébe lép, ami jó hír, de a retrográd Merkúr továbbra is okoz bonyodalmakat. Napi horoszkóp következik minden csillagjegynek. The post Napi horoszkóp 2024. április 19.: a Bika szerencsés, a Skorpiót meglepetés éri appeared first on Astronet.hu.
Astronet
Forrás: https://www.astronet.hu/ Életmód 2024. április 21-én Jupiter és Uránusz együttáll a Bikában. Legutóbb 1941-ben találkozott a Jupiter az Uránusszal a Bikában. Alapszabály az asztrológiában: minél ritkább egy konstelláció, annál nagyobb jelentőséggel bír. Most olyan felismeréseink lehetnek, amik a biztos alapot rendítik meg, és ezzel adnak új esélyt. Legyünk tisztában vele, hogy nem kicsi a tét, sem egyéni, sem kollektív szinten... Horoszkóp a 12 csillagjegynek Székelyhidi Ágnes asztrológustól.  The post Megrendülhet a biztosnak hitt alap: Jupiter-Uránusz együttállás, 2024. 04. 21. appeared first on Astronet.hu.
Astronet
Forrás: https://www.astronet.hu/ Külföld A Belső Gyermek a személyiségünk magva, a középpont, amire rárakódtak a tapasztalás rétegei, és így alakult ki a személyiségünk. A horoszkópodban a Hold helyzete mutatja meg. Lépj kapcsolatba vele, és találd meg a boldogságot! The post A Belső gyermek a horoszkópban appeared first on Astronet.hu.
Astronet
Forrás: https://www.astronet.hu/ Életmód Kedvező hatással lesz ránk csütörtökön a Nap és a Hold trigon fényszöge. Lássuk, mi minden vár az egyes csillagjegyekre a napi horoszkóp szerint. The post Napi horoszkóp 2024. április 18.: a Rák megkönnyebbül, a Vízöntő elszánt appeared first on Astronet.hu.
Astronet