Hírkategória - Közel-Kelet
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: https://24.hu/ Belföld Mahmúd Ahmadinezsád kozmikus fejtegetést adott elő. The post Kiderült, miről beszélt a volt iráni elnök Budapesten first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Belföld Szerintük súlyosan sérti a holokauszt emlékét a meghívás. The post Izrael szokatlanul kemény közleményben tiltakozik, hogy a volt iráni elnököt Budapestre hívták first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://neokohn.hu/ Belföld Változtatás nélkül közöljük Izrael Állam magyarországi képviseletének közleményét. A Izraeli nagykövetség: Súlyosan sértő a holokauszttagadó Ahmadinezsád látogatása bejegyzés először Neokohn-én jelent meg.
Neokohn
Forrás: https://neokohn.hu/ Külföld Az emlékfelvonuláson holokauszttúlélők, valamint az október 7-i mészárlást túlélők is részt vettek. Ez nem tetszett a palesztinbarát tüntetőknek. A Idióták: terrorpárti tüntetők zavarták meg az auschwitzi Élet Menetét bejegyzés először Neokohn-én jelent meg.
Neokohn
Forrás: https://24.hu/ Külföld A rafahi és a Kerem Salom-i átkelők azonnali újranyitására szólított fel kedden António Guterres ENSZ-főtitkár, valamint sürgette Izraelt, „ne súlyosbítsa tovább a helyzetet" a főként palesztin lakosságú Gázai övezetben. The post Az ENSZ főtitkára a gázai határátkelők azonnali újranyitására szólított fel first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://pestisracok.hu/ Külföld Németh Sándor, aki egyike volt azoknak, akik 1970-es évektől elindították a karizmatikus keresztény mozgalmat, amely 1989-ig a közösség földalatti (underground) vallásként működött, a Kádár-rendszer üldözte, betiltotta, zaklatta. Az Öreg vendége ezen a héten Németh Sándor vezető lelkész volt, aki a 2021-es Befolyás-barométer szerint Magyarország 34. legbefolyásosabb személyisége. Európában birodalom lesz! – jelentette ki Németh Sándor […] A „Mi már harminc éve figyelmeztettünk a keresztény Európára leselkedő veszélyre” – Németh Sándor és az Öreg bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://neokohn.hu/ Külföld Kitűzték az izraeli zászlót az Egyiptommal közös rafahi átkelő gázai oldalán. A Megkezdődött a támadás: az IDF elfoglalta a rafahi határátkelőt bejegyzés először Neokohn-én jelent meg.
Neokohn
Forrás: https://24.hu/ Külföld A rendőrség feloszlatott egy palesztinpárti tüntetést Berlinben. The post Feloszlattak Berlinben egy palesztinpárti tüntetést first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://neokohn.hu/ Belföld Mahmúd Ahmadinezsád a Nemzeti Közszolgálati Egyetem meghívására érkezik a Ludovikára - írja az Euronews. A Euronews: Magyarországon tart előadást az Izrael-gyűlölő iráni ex-elnök bejegyzés először Neokohn-én jelent meg.
Neokohn
Forrás: https://24.hu/ Külföld Kína kedden felszólította Izraelt, hagyjon fel a Gázai övezet déli részén lévő Rafah ellen intézett támadásokkal, nem sokkal azt követően, hogy az izraeli hadsereg (IDF) elfoglalta rafahi határátkelő gázai oldalát az egyiptomi határnál. The post Kína felszólította Izraelt, hagyjon fel a Rafah elleni támadásokkal, Törökország szerint háborús bűn az offenzíva first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Külföld A Gázai övezet két nagy déli határátkelőjének lezárásával elvágták a területet a humanitárius segélyek bejutásától, pedig a határon belül csupán kevés tartalék maradt – jelentette ki az ENSZ Humanitárius Ügyeket Koordináló Hivatalának (OCHA) szóvivője kedden. The post ENSZ: elszorították a gázai segélyezés artériáit first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://neokohn.hu/ Külföld Véget ért az izraeli birkózócsapat álma, hogy részt vegyen a nyári párizsi olimpián. A Na szép: Erdogan miatt bukják az olimpiai szereplést az izraeli birkózók bejegyzés először Neokohn-én jelent meg.
Neokohn
Forrás: https://24.hu/ Külföld Az Európai Unió a nemzetközi közösség minden tagjával együtt arra kéri Izraelt, hogy tegyen le a Rafah elleni offenzíva ötletéről, ugyanis nincsenek biztonságos zónák a Gázai övezet területén, a támadás pedig civilek halálával jár majd – jelentette ki az unió külügyi és a biztonságpolitikai főképviselője Brüsszelben kedden. The post Josep Borrell: az EU a Rafah elleni offenzíva elkerülésére kéri Izraelt first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Külföld Izrael történetében ez volt az első eset, hogy a kormány bezárjon egy, az országban működő tévécsatornát. A döntéssel Netanjahu megmutathatja, hogy keménykezű vezető, az okok azonban messzebbre vezetnek. Szalai Máté írása. The post Miért kapcsolta le Izrael az al-Dzsazírát? first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Külföld Az izraeli hadsereg (IDF) hétfő éjjel elfoglalta rafahi határátkelő gázai oldalát az egyiptomi határnál – közölte az IDF szóvivője kedden. The post Izrael elfoglalta a határátkelő gázai oldalát Rafahban first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://neokohn.hu/ Külföld A 15 éves lány Naharija egyik strandjánál a háborgó vízben fuldoklott, amikor Adham Nabulszi utána vetette magát. A „Nem vagyok hős” – arab férfi mentett ki a viharos tengerből egy zsidó tinilányt bejegyzés először Neokohn-én jelent meg.
Neokohn
Forrás: https://24.hu/ Külföld A Katar és Egyiptom által közvetített – és a Hamász által elfogadott tűzszüneti megállapodás – 33 izraeli túsz szabadon bocsátásával kezdődne, és Gáza újjáépítésével érne véget – derül ki a CNN-nel megosztott dokumentumból. The post Íme a tűzszüneti megállapodás tervezetének három fázisa first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Külföld A katari külügyminisztérium szerint kedden folytatódnak a közvetett fegyverszüneti tárgyalások Izrael és a Hamász között, katari delegáció indul tárgyalni Kairóba – írja a CNN. The post Kedden folytatódnak a tűzszüneti tárgyalások Egyiptomban first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Külföld A palesztin polgári védelem közleménye szerint számos palesztin meghalt, többen pedig megsebesültek a Rafah elleni légicsapásokban helyi idő szerint kedd hajnalban – közölte a CNN. The post Palesztin polgári védelem: több ember meghalt az izraeli légicsapásokban Rafahban first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Külföld Mintegy két órával a Hamász terrorszervezet tűzszüneti, illetve túszegyezményre adott pozitív válasza után a palesztin média heves lövésekről számolt be, majd az izraeli hadsereg (IDF) szóvivője is megerősítette, hogy Rafah keleti részén harcok folynak – írja az MTI. The post Izraeli tankok hatoltak be Rafah keleti részébe first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Külföld Az Izrael és a Hamász között zajló háború legfontosabb eseményei hírfolyamunkban. The post Izrael bombázni kezdte Rafahot, tankok törtek be a városba first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://neokohn.hu/ Külföld Izraeli tisztviselők szerint Jeruzsálem lejáratása és befeketítése a terroristák célja. A A nagy színjáték: a Hamász elfogadta a nem létező izraeli tűzszüneti javaslatot bejegyzés először Neokohn-én jelent meg.
Neokohn
Forrás: https://24.hu/ Külföld Kevesebb mint huszonnégy órával azután, hogy az Izraeli Védelmi Erők (IDF) szórólapokat dobtak le, amelyekben több tízezer embert szólítottak fel arra, hogy meneküljön el Rafah keleti részéről, az izraeli erők megkezdték a terület támadását. The post Izrael megkezdte a légicsapásokat Rafah ellen first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Külföld Hoszein Amirabdollahián iráni külügyminiszter elmondta, hogy a Hamász vezetője telefonon közölte vele, hogy a labda most Izrael térfelén pattog, miután a csoport beleegyezett egy egyiptomi-katari tűzszüneti javaslatba. The post Hamász-vezér: Izrael térfelén pattog a labda first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Külföld Üdvözöljük a Hamász bejelentését, miszerint javaslatunkra elfogadta a tűzszüneti megállapodást. The post Erdogan a tűzszüneti megállapodás elfogadására szólította fel Izraelt first appeared on 24.hu.
24.hu