Hírkategória - Labdarúgás
Hírek a mai napon: 81 db
Forrás: https://www.manutdfanatics.hu Sport Szombat délután újabb bajnoki összecsapás vár a Vörös Ördögökre.
ManUtdFanatics
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport Végül sikeres beavatkozáson esett át...
Fociclub
Forrás: https://nb1.hu/ Sport Lang Ádám elképzelhetetlennek tartja, hogy a mostani idényben már ne lépjen pályára ciprusi klubcsapatában. A magyar labdarúgó-válogatott védője március végén […] A A magyar válogatott védelmének oszlopos tagja elárulta, mikor térhet vissza bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport A jelenlegi megállapodása 2027 nyaráig szól!
Fociclub
Forrás: https://keresztlabda.hu/ Sport Ebben a napi memória tesztben 3 gyors kérdéssel tesztelheted, hogy milyen állapotban van az elméd! Lássuk, hogy sikerül? Sok sikert
Keresztlabda.hu
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport A sérülése sem akadályozhatja meg...
Fociclub
Forrás: https://bayernszektor.hu/ Sport Uli Hoeneß a Frankfurter Allgemeine kongresszusán vett részt egy beszélgetésen. Az Eintracht Frankfurt lesz a Bayern München következő ellenfele, ezért sem véletlen, hogy a bajorok élő legendája és jelenlegi tiszteletbeli elnöke a hesseni főváros lapjával, Németország egyik legnagyobb sajtóorgánumával ült le beszélgetni egy nyilvános előadáson. Szó volt két olyan edzőjelöltről, aki már kikerült a képből, […]
BayernSzektor
Forrás: https://nb1.hu/ Sport Az NB I 30. fordulójában a tabella 10. helyén szerénykedő Újpest a 6. Debrecen otthonába látogat. A Loki legutóbb a […] A A Debrecen otthonában harcolhatja ki a bennmaradást az Újpest bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://www.acmilan.hu/ Sport A szerb csatár izomfáradtsággal bajlódik a pénteki edzés után.
ACMilan.hu
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport Az argentin edző alatt az Arsenal elleni 5-0-ás vereséget követően meginogott a pad
Fociclub
Forrás: https://sport365.hu/ Sport A lengyel támadó megtámadta Xavi döntését, miszerint marad a Barca padján.
Sport365
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport Továbbra is számítanak rá...
Fociclub
Forrás: https://nb1.hu/ Sport A szerdai PL-játéknapon a Bournemouth 1-0-ra nyert a Wolverhampton otthonában. Kerkez Milos a 79. percben egy rossz ütemű becsúszás után […] A Piros lap: ennyi mérkőzést kell kihagynia Kerkez Milosnak bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://bayernszektor.hu/ Sport A Bundesliga 31. fordulójában az Eintracht Frankfurt csapatát fogadja a Bayern München. A meccset megelőző sajtótájékoztatón ugyan elhangzott, hogy nem gyakorlásra használja fel a csapat a szombat délután fél négykor kezdődő bajnokit, szinte minden bajor drukker gondolata jövő hét kedden jár már. Főleg abban a tudatban, hogy a Bajnokok Ligája-indulás több szempontból is szinte bebiztosított […]
BayernSzektor
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport Hosszabb ideig tart a felépülése a vártnál
Fociclub
Forrás: https://www.hatharom.com/ Sport Gyakorlatilag kiszállt a Liverpool a bajnoki címért folyó harcból, nagy kérdés mekkora motivációjuk maradt.
Hathárom
Forrás: https://nb1.hu/ Sport A nyári átigazolási időszakban minden valószínűség szerint távozik a Fehérvártól Hangya Szilveszter – értesült róla a Nemzeti Sport. A 10-szeres […] A Távozik a Viditől a 10-szeres magyar válogatott játékos bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://www.manutdfanatics.hu Sport A Manchester United menedzsere, Erik ten Hag pénteki, Carringtonban tartott hivatalos sajtótájékoztatóján ráerősített arra, hogy hisz Marcus Rashford képességeiben.
ManUtdFanatics
Forrás: https://nb1.hu/ Sport Csapattársa súlyos sérülése is közrejátszott a csapatba kerülésében, a DVSC fiatalja pedig élt a lehetőséggel. Csapata játékstílusát kedveli, az idei […] A „Fiatal vagyok, de ez elmúlik, úgyhogy most kell nyomni, mint az atom” bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://sport365.hu/ Sport A United sztárját ismét szóbahozták egy csapattal.
Sport365
Forrás: https://index.hu/ Sport A politikus kiakadt a Ferencváros lehetséges szponzorán.
Index
Forrás: https://keresztlabda.hu/ Sport Ebben a napi helyesírás feladatban letesztelheted mennyire ismered a magyar nyelv szabályait. Lássuk, tudod-e hogyan kell helyesen írni? Sok sikert
Keresztlabda.hu
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport További két évre kötelezte el magát...
Fociclub
Forrás: https://nb1.hu/ Sport Matematikailag az Újpest még bajban van. A bajnokság vége előtt négy fordulóval kilenc ponttal előzi meg a már kieső helyen […] A Újpest: élvonalnak szánt igazolás, sejthető átigazolási tervek, legeredményesebb nélkül Debrecenben bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://www.hatharom.com/ Sport Ősszel csúnyán megégtek Tuchelék a Frankfurt ellen, most pedig fél szemmel már a Real Madridra is figyelni kell.
Hathárom