Hírkategória - Manchester City
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: https://sport365.hu/ Sport Sima City siker Brightonban
Sport365
Forrás: https://player.hu/ Sport Bajnoki hajrában nincs profibb a Citynél.
Player.hu
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport Indokolatlanul nagy bírói hátszéllel...
Fociclub
Forrás: https://www.hatharom.com/ Sport Újabb nagy lépést tehet a bajnoki cím felé a Manchester City.
Hathárom
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport A mai este folyamán pályára lép a győzelmi kényszerben lévő Manchester City...
Fociclub
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport Declan Rice után újabb játékos kegyeiért futhatnak versenyt!
Fociclub
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport O'Neil nagyon szeretné megtartani
Fociclub
Forrás: https://24.hu/ Sport A Gazprom-Fradi házasságtól indulva egészen az El Clasicóig jutunk, filozófiai értekezésekbe bocsátkozunk a hosszabbítások és a tizenegyespárbajok értelméről, megbeszéljük, le vannak-e már foglalva a nyaralások Pakson a nemzetközi kupaselejtezők idejére, és feloldjuk a Haaland-Torghelle dilemmát is. Ez a legújabb Ziccer. The post „Ki ne találjuk, hogy ha a Gazprom szponzorálná a Fradit, az a piaci működés felé tett lépés lenne” first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://sport365.hu/ Sport A Manchester City középpályása elmondta, miért döntött úgy, középre lövi a tizenegyest a Real Madrid elleni büntetőpárbajban.
Sport365
Forrás: https://sport365.hu/ Sport Az eset a Manchester City – Chelsea FA Kupa elődöntőben történt.
Sport365
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport "Egyszerűen nem normális ez így! Itt már a játékosok egészsége a tét!"
Fociclub
Forrás: https://sport365.hu/ Sport Josep Guardiola kendőzetlen őszinteséggel és felháborodással válaszolt a korábbi angol válogatott legenda, immáron televíziós-szakértőként dolgozó Gary Linekernek.
Sport365
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport Többek között a Paris Saint-Germain és a Bayern München is szívesen látná soraiban az említett játékost...
Fociclub
Forrás: https://player.hu/ Sport Úgy tűnt, igazán örülni sem tud a döntőnek Pep Guardiola.
Player.hu
Forrás: https://sport365.hu/ Sport Egy kifacsart Manchester City gyűrte le a Chelseat
Sport365
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport A Chelsea így már biztosan trófea nélkül zárja ezt a szezont!
Fociclub
Forrás: https://www.hatharom.com/ Sport Szombat kora este a Manchester City és a Chelsea vívja meg az FA Kupa 2024-es döntőjét a Wembleyben.
Hathárom
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport A nap rangadója a Manchester City - Chelsea FA-Kupa elődöntő mellett várnak még ránk izgalmas mérkőzések...
Fociclub
Forrás: https://www.hatharom.com/ Sport Fogadáskészítős és gólszerzős tippünk is van a Manchester City-Chelsea FA Kupa elődöntőre.
Hathárom
Forrás: https://sport365.hu/ Sport Ebben rejlett a Real Madrid titka? Jude Bellingham szerint egy családot alkotnak, és a szabad játékstílus a legjobbat hozza ki belőlük.
Sport365
Forrás: https://sport365.hu/ Sport A Real Madrid eddig hatszor ejtette ki a Bajnokok Ligája aktuális címvédőjét - írta csütörtöki összefoglalójában az IFFHS, miután a spanyol királyi gárda a szerda esti negyeddöntős visszavágón 11-esekkel felülkerekedett az előző BL-kiírásban nyertes Manchester Cityn.
Sport365
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport A játékos szerint az, hogy edző hagyja szabadon játszani őket, sokat segített a City ellen BL-meccsen is
Fociclub
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport Nem ez az első esett, hogy döntő pillanatban ilyen nyugalommal sétált oda a tizenegyesponthoz
Fociclub
Forrás: https://player.hu/ Sport Guardiolához hasonlóan Rodri is úgy gondolja, a Citynek kellett volna továbbjutnia.
Player.hu
Forrás: https://player.hu/ Sport Bernardo Silva középre rúgta, Lunin azonban nem vetődött el. Mindez nagyon vicces volt az orosz kommentátornak.
Player.hu