Friss hírek - HáziPatika.com
Hírek a mai napon: 16 db
Forrás: https://www.hazipatika.com/ Életmód A korábban 500 grammos kiszerelésben árult kalácsok ma már sok esetben csak 400 grammos kiszerelésben kerülnek a boltokba, miközben az áruk így is feljebb kúszott – hívta fel a figyelmet Raskó György agrárközgazdász. Ugyanez a jelenség számos más termék esetében is megfigyelhető.
HáziPatika.com
Forrás: https://www.hazipatika.com/ Életmód Újszülött kislányt helyeztek el a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet Madarász utcai babamentő inkubátorában – közölte kedden az intézmény.
HáziPatika.com
Forrás: https://www.hazipatika.com/ Életmód Minden előzmény nélkül esett össze egy nő, életét egy futónak köszönheti.
HáziPatika.com
Forrás: https://www.hazipatika.com/ Életmód Tíz kacsafióka esett bele egy csatornába vasárnap Oroszlányban. A csapdába szorult szárnyasokat végül az önkormányzati tűzoltók szabadították ki.
HáziPatika.com
Forrás: https://www.hazipatika.com/ Életmód „Testi és lelki szenvedése mellett képes megőrizni humorát és szakmai elkötelezettségét, hogy másokon segítsen” – indokolta döntését Karsai Dániel egykori iskolája.
HáziPatika.com
Forrás: https://www.hazipatika.com/ Életmód Áprilisban elvégezték a 150. robotasszisztált urológiai műtétet a Semmelweis Egyetemen. A Da Vinci sebészeti rendszert az urológia területén kizárólag onkológiai betegeknél használják az egyetemen.
HáziPatika.com
Forrás: https://www.hazipatika.com/ Életmód Az amerikai hatóságok mintákat gyűjtenek a kereskedelmi forgalomban kapható marhahúsokból madárinfluenza nyomait keresve, miután az elmúlt hetekben számos tehenészetben felütötte a fejét a fertőzés.
HáziPatika.com
Forrás: https://www.hazipatika.com/ Életmód Hétfőn hátba szúrta osztálytársát a bőnyi Szent István Általános Iskola egyik hatodik osztályos tanulója. A pszichológus szerint a történtek fontos problémára hívják fel a figyelmet.
HáziPatika.com
Forrás: https://www.hazipatika.com/ Életmód A gyógyszer országos hiánycikk, Pest megyében van olyan patika, ahol már hónapok óta nem kapható. Ráadásul helyettesítő készítménye sincs.
HáziPatika.com
Forrás: https://www.hazipatika.com/ Életmód A huszadik – Kalocsa és Paks közt épülő – Duna-átkelő várhatóan nyárra készül majd el.
HáziPatika.com
Forrás: https://www.hazipatika.com/ Életmód Ragyogó napsütés lesz ma is, közelítjük a 30 fokot.
HáziPatika.com
Forrás: https://www.hazipatika.com/ Életmód Egy ritka génmutáció lehet a megoldás a fiatalkori diabétesz megelőzéséhez.
HáziPatika.com
Forrás: https://www.hazipatika.com/ Életmód Extrém módon megnövekedett és begöndörödött egy férfi szempillája a kemoterápiás kezelés után.
HáziPatika.com
Forrás: https://www.hazipatika.com/ Életmód A skizofrénia súlyos állapot, amely azonban ma már jól kezelhető. A kezelés viszont nem néhány hetet vagy hónapot jelent, ugyanis legtöbbször a páciens élete végéig szükség van az egyensúly fenntartására.
HáziPatika.com
Forrás: https://www.hazipatika.com/ Életmód Az utolsó pillanatban mentették meg az életét egy kilenc napon át tartó műtétsorozattal.
HáziPatika.com
Forrás: https://www.hazipatika.com/ Életmód Hiába van jelen a köztudatban, hogy a férfiak nagy általánosságban, az arányokat tekintve erőszakosabbak, mint a nők, a jelenség olyan mélyen beágyazódott a társadalomba, hogy gyakran akarva-akaratlanul is szemet hunyunk felette. Férfiként azonban igenis felelősségünk, hogy törődjünk a kérdéssel.
HáziPatika.com
Forrás: https://www.hazipatika.com/ Életmód Az állott, újramelegített kávénak nemcsak az íze, de az egészségedre gyakorolt hatása is rosszabb.
HáziPatika.com
Forrás: https://www.hazipatika.com/ Életmód A sütés-főzés témakörön belül talán az egyik legmegosztóbb kérdés, hogy meg kell-e mosni a nyers húst, mielőtt megsütjük vagy megfőzzük. Mutatjuk, a szakértők szerint miért nem jó ez a szokás.
HáziPatika.com
Forrás: https://www.hazipatika.com/ Életmód A pattanások, mitesszerek, a zsíros, illetve kombinált bőr mind olyan tényező, ami zavaró hatással van az önbizalmunkra, lelki egyensúlyunkra. Hogy vegyük fel a harcot az akne ellen? Vesd be a következő bőápolási alaprutint!
HáziPatika.com
Forrás: https://www.hazipatika.com/ Életmód Állatkísérletek már alátámasztották: megoldást jelenthet a szenvedélybetegek számára is.
HáziPatika.com
Forrás: https://www.hazipatika.com/ Életmód Összefüggést találtak a szaglás és a szervezet védekező rendszere, valamint a depresszió között a Semmelweis Egyetem kutatói.
HáziPatika.com
Forrás: https://www.hazipatika.com/ Életmód Egy amerikai légitársaság folyton csecsemőnek hisz egy utast az adatai alapján. A 101 éves asszony 1922-es születési dátumát ugyanis nem tudja feldolgozni a foglalási rendszerük, és átjavítja 2022-re.
HáziPatika.com
Forrás: https://www.hazipatika.com/ Életmód A világ egyik legősibb élő organizmusaként számon tartott Spirulna algák, nevüket a DNS-hez hasonló, összefonódó spirál alakjukról kapták. Ezek az édesvízi mikroalgák a világ számos pontján előfordulnak, és hihetetlenül gazdagok fehérjékben, vitaminokban és ásványi anyagokban.
HáziPatika.com
Forrás: https://www.hazipatika.com/ Életmód Allergiás reakció lépett fel annál az 5 éves kislánynál, aki életében először kóstolt epret a napokban. Az ijedt szülők végül a mentőket is kihívták a gyermekhez.
HáziPatika.com
Forrás: https://www.hazipatika.com/ Életmód Már összesen 7 újszülött életét mentette meg a hatvani babamentő inkubátor.
HáziPatika.com