Friss hírek - NSO - F1 - Nemzeti Sport
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: http://www.nemzetisport.hu/ Sport
NSO - F1
Forrás: http://www.nemzetisport.hu/ Sport A Formula–1-es McLaren istálló elsőként a mezőny tagjai közül bemutatta jövő évi autójának a festését. A legszembetűnőbb változás, hogy autóról eltűnt a világoskék szín, és valamivel nagyobb hangsúlyt kapott a gárda hőskorát megidéző papaja szín, a versenyzők rajtszámai pedig króm színben kerültek fel az autóra.
NSO - F1
Forrás: http://www.nemzetisport.hu/ Sport A Formula–1-es Red Bull hétfő délután hivatalosan megerősítette, hogy február 15-én leplezi le a 2024-es autóját, az RB20-ast.
NSO - F1
Forrás: http://www.nemzetisport.hu/ Sport A Formula–1-es Mercedes csapatfőnöke, Toto Wolff megerősítette, hogy meghosszabbította a szerződését, aminek értelmében 2026 végéig marad a német csapat élén.
NSO - F1
Forrás: http://www.nemzetisport.hu/ Sport A Formula–1-es Mercedes, valamint az Alpine hétfő délelőtt hivatalosan megerősítette, hogy mikor leplezi le a 2024-es versenygépét.
NSO - F1
Forrás: http://www.nemzetisport.hu/ Sport A Formula–1-es Haas tulajdonosa, Gene Haas Günther Steiner váratlan menesztéséről, annak hátteréről és okairól, Komacu Ayao kinevezéséről, a csapat esetleges eladásáról, valamint a Ferrarival való együttműködésről is kifejtette a véleményét. Az üzletember me
NSO - F1
Forrás: http://www.nemzetisport.hu/ Sport A Haas-istálló szerdán bejelentette, hogy tíz év után távozik a gárda éléről Günther Steiner. Helyét csapatfőnökként az eddigi mérnökigazgató, Komacu Ajao veszi át.
NSO - F1
Forrás: http://www.nemzetisport.hu/ Sport A Formula–1-es Williams istálló 2030-ig szóló szerződést írt alá a Mercedessel, így a brit csapat addig biztosan a német gyártó motorjaival versenyez.
NSO - F1
Forrás: http://www.nemzetisport.hu/ Sport A mögöttünk hagyott F1-es idény meglepetésre minden idők legnagyobb versenyzői dominanciát hozta, emellett viszont számos érdekességet is tartogatott. Lássuk, mi történt az elmúlt 12 hónapban, illetve mi várhat a rajongókra 2024-ben.
NSO - F1
Forrás: http://www.nemzetisport.hu/ Sport Az Aston Martin bejelentette, hogy február 12-én mutatja be a 2024-es Formula–1-es idényre tervezett versenyautóját, a Mercedes-motorral hajtott AMR24-et.
NSO - F1
Forrás: http://www.nemzetisport.hu/ Sport Az Aston Martin bejelentette, hogy február 12-én mutatja be a 2024-es Formula–1-es idényre tervezett versenyautóját, a Mercedes-motorral hajtott AMR24-et.
NSO - F1
Forrás: http://www.nemzetisport.hu/ Sport A tavalyi idényig Alfa Romeo néven induló svájci Sauber-istálló bejelentette, hogy Stake F1 Teamre változtatta idei nevét.
NSO - F1
Forrás: http://www.nemzetisport.hu/ Sport Ahogy a versenyzőtársak, a csapatfőnökök titkos szavazása alapján is a világbajnok Max Verstappen volt a 2023-as F1-es idény legjobbja.
NSO - F1
Forrás: http://www.nemzetisport.hu/ Sport A világ továbbra sem tudja pontosan, milyen állapotban van 2013. december 29-i súlyos síbalesete óta Michael Schumacher, családtagjai azonban elismerik, az expilóta már nem ugyanaz az ember, mint előtte.
NSO - F1
Forrás: http://www.nemzetisport.hu/ Sport A pilótatársak véleménye szerint Max Verstappen volt a legjobb Formula–1-es versenyző 2023-ban – közölte a sportág hivatalos honlapja.
NSO - F1
Forrás: http://www.nemzetisport.hu/ Sport A Red Bull és Max Verstappen a Formula–1 történetének egyik legdominánsabb évét futotta, és bár viszonylag hamar eldőltek a fő kérdések, így is voltak érdekes történések 2023-ban. Az Aston Martin és a McLaren felemelkedése, a Mercedes és a Ferrari küzdelme, a Sergio Pérez jövőjét pedzegető kérdések, Fernando Alonso másodvirágzása, valamint Felipe Massa harca a 2008-as vb-címért is szolgáltatott beszédtémát. Sorra vettük az év legizgalmasabb futamait, a legjobban teljesítő versenyzőit is, valamint összehasonlítottuk Verstappen eredményeit a többi háromszoros bajnokéval.
NSO - F1
Forrás: http://www.nemzetisport.hu/ Sport Három Formula–1-es istálló is bejelentette, mikor mutatja be 2024-es versenyautóját.
NSO - F1
Forrás: http://www.nemzetisport.hu/ Sport A Formula–1-es Ferrari csapatfőnöke, Frédéric Vasseur elismerte, a 2024-es konstrukciójuk jelentős mértékben el fog térni az elődjétől, de nem tudja, a forradalmi kifejezés megfelelő-e az átalakulásra.
NSO - F1
Forrás: http://www.nemzetisport.hu/ Sport Az Aston Martin kétszeres világbajnoka, Fernando Alonso értékelte csapata és saját idei teljesítményét, elmondta, miért volt különleges a Monacói Nagydíj, hogyan tudja még mindig fenntartani a motivációját, mit tanult 2023-ból, és milyen elvárásai, valamint céljai vannak a következő idényt tekintve.
NSO - F1
Forrás: http://www.nemzetisport.hu/ Sport December 28-án lesz tíz éve, hogy Michael Schumacher hétszeres Formula–1-es világbajnok, családjával síelve súlyos, életveszélyes sérülésekkel járó balesetet szenvedett a franciaországi Meribel közelében. A család azóta semmilyen hivatalos közleményt nem adott ki a legendás pilóta állapotáról, a találgatások azonban nem csitulnak.
NSO - F1
Forrás: http://www.nemzetisport.hu/ Sport A Nemzetközi Automobil-szövetség (FIA) korábbi elnöke, Jean Todt támogatja Felipe Massa ügyét, szerinte törölni kellett volna a 2008-as Szingapúri Nagydíj végeredményét.
NSO - F1
Forrás: http://www.nemzetisport.hu/ Sport A Nemzetközi Automobil-szövetség (FIA) közzétette a 2024-es Formula–1-es szezon nevezési listáját, amelyen látható a csapatok teljes neve, főtámogatóval együtt. 
NSO - F1
Forrás: http://www.nemzetisport.hu/ Sport A Formula–1-es Aston Martin kétszeres világbajnoka, Fernando Alonso úgy érzi, csapata mindenkinél jobban megérdemelte volna a győzelmet a 2023-as idényben.
NSO - F1
Forrás: http://www.nemzetisport.hu/ Sport A Formula–1-es Red Bull csapatfőnöke, Christian Horner arról nyilatkozott, hogy mexikói versenyzőjének, Sergio Péreznek a következő évre javulnia kell az időmérőkön
NSO - F1
Forrás: http://www.nemzetisport.hu/ Sport A Formula–1-es Mercedes hétszeres világbajnoka, Lewis Hamilton a múlt heti gyári látogatása után bizakodóan beszélt a 2024-es esélyeikről.
NSO - F1