Hírkategória - Amerikai sportok
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: https://24.hu/ Sport Háttal volt az ellenfélnek, mégis védeni tudott. Még a saját csapattársát is sokkolta vele. The post A kétségbeesés hozta ki az őrületes bravúrt a kapusból first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Sport Tragédia rázta meg az amerikaifutball világát. The post Egy héttel az NFL draftja előtt meghalt az egyik legnagyobb ígéret first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Sport Luka Doncicnak volt egy elég egyértelmű üzenete Vlade Divacnak. The post Ritkán aláznak NBA-legendát ilyen látványosan first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Sport Újabb mérföldkő. The post Történelem a szemünk láttára: LeBron James elérte a 40 ezer pontot first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://sport365.hu/ Sport Az észak-amerikai profi baseballbajnokság, az MLB Tavaszi Edzőtáborának mérkőzésdömpingje február 22-én kezdődik, így nálunk is akkor indul majd a valódi baseballszezon.
Sport365
Forrás: https://sport365.hu/ Sport Február 22-én kezdődik az észak-amerikai profi baseball-liga, az MLB új szezonja. Oldalunkon igyekszünk minél közelebb hozni ezt a látványos és koránt sem érthetetlen sportágat a magyar közönséghez, így alábbi cikkünkben a legfontosabb tudnivalókat gyűjtöttük össze.
Sport365
Forrás: https://24.hu/ Sport Megismétlődik a 2020-as nagydöntő. The post Történelmi fordítás is kellett ahhoz, hogy Chiefs-49ers Super Bowl legyen first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://www.hatharom.com/ Sport Travis Kelce, Dalton Kincaid és Josh Allen, mindhárman kulcsszereplői lehetnek a vasárnapi Bills - Chiefs derbinek.
Hathárom
Forrás: https://24.hu/ Sport Játékosként Európa-bajnok volt, 2021 óta dolgozott az NBA-ben. The post A csapatvacsorán kapott szívrohamot, meghalt az NBA-edző first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Sport Borzalmas eseménysort indított be egy szárnyra kapó pletyka. The post „A családomat holtan akarják látni és örülnek a bátyám halálának” – egy pletyka miatt közellenség lett az egyik hokis first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Sport Nikola Jokic majdnem a félpályáról nyerte meg a Nuggetsnek a meccset. The post Filmeken is ritka, hogy ennyire zseniális győztes kosarat dobjon valaki first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Sport 1988. december 31-én Mario Lemieux egyedülálló dolgot hajtott végre a Pittsburgh-New Jersey NHL-meccsen: úgy szerzett öt gólt, hogy betalált azonos létszámnál, emberelőnyben, emberhátrányban, büntetőből, majd egy üres kapus találattal zárta le a találkozót.  The post Más bulizik az év utolsó napján, minden idők egyik legnagyobb sportolója inkább felállított egy utánozhatatlan rekordot first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Sport Mario Lemieux a nagy visszatérések királya volt. 1997-ben visszavonult, majd amikor 2000 decemberében visszatért, mindenkit lenyűgözött – ahogy azt annyiszor megtette pályafutása során. The post Hogy lehet három és fél év kihagyás után ekkora meccset játszani?! first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Sport Október óta tart. The post „Adjátok el a csapatot!” – ilyen hosszú vereségsorozat még sosem volt az NBA-ben first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Sport Egymást követő 26. mérkőzését is elveszítette a Detroit Pistons, egy szezonon belül ilyen negatív szériára csak két alkalommal volt példa a liga történetében. The post „A legnehezebb dolog, amit valaha átéltünk” – csak két ilyen rossz csapat volt eddig az NBA-ben first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Sport Egy hónapja is volt már egy hasonló esete, és most sem bírt magával. The post A legsuttyóbb NBA-játékos újabb balhéja már sok volt a ligának first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Sport Brutális balesetet szenvedett a pálya melletti bíró az NFL-ben. The post Horror a pálya szélén: a bíró lába rossz irányba állt, miután ráesett egy játékos first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Sport Tristan Jarry lett a 14. olyan kapus a ligában, aki betalált. The post Az egészpályás gólt szerző kapust ünnepli az NHL first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Sport Rendhagyó véget lett a Toronto és a Florida hokimeccsének az NHL-ben. The post „Ilyet még nem láttam” – az öltözőből hívták vissza a csapatot, mert kiderült, mégsem veszítettek first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Sport Sportszerű gesztus, de volt benne olyan szándék is, hogy ne adjanak extra motivációt a játékosnak a nagy ellenszenvvel. The post A legendás NBA-edző mikrofont ragadott, hogy leállítsa az ellenfél sztárját fújoló nézőket first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Sport Az elkövető segítségnyújtás helyett elmenekült a helyszínről. The post Elgázolták az NBA-sztárt first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Sport Nagy igazság: elég a legvégén vezetni. Mondjuk 1,2 másodperccel a vége előtt! The post Szó szerint ellopta a győzelmet az NBA-csapat az ellenféltől first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Sport Ketten védekeztek rajta, nem is láthatta a gyűrűt, mégis bedobta. 49 ponttal zárt, és az utolsó három percben négy hármast is bevágott. The post A szlovén zseni lehetetlen kosarán ámul az NBA first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://www.hatharom.com/ Sport A harmadik MNF keretén belül ezúttal a Buccaneers és az Eagles néz farkasszemet egymással.
Hathárom
Forrás: https://www.hatharom.com/ Sport NFL-fanatikus szerkesztőink ezúttal három tippből egy biztonsági kombit gyúrtak össze.
Hathárom