Hírkategória - Időjárás
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: https://24.hu/ Tudomány A módszer segíthet, de kevés lesz a zátonyok megmentéséhez. The post Tenyésztett korallokkal népesítenék újra a korallzátonyokat first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://nlc.hu/ Tudomány A természetet egységében és rendszerében vizsgáló bonsaikertészt kérdeztünk erről az őrült időjárásról. Kiderült: nagy a baj, csak nem éppen úgy, ahogy gondolnánk. Változtatni pedig szerencsére sosem késő. The post „A természet mindig kirúgja magát, ha esélyt adunk neki” – A kertész nagymonológja az őrült tavaszi időjárásról first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://agroforum.hu/ Gazdaság Az őszi vetések két-három héttel előrébb járnak a fejlődésben a szokásosnál. A kalászosok intenzíven növekednek, az őszi káposztarepce pedig már a virágzás végén jár, többfelé meglehetősen ritkásak az állományok. The post Többfelé ritkásak a repceállományok, az akácnak is rosszul jött a hűvös idő appeared first on Agrofórum Online.
Agrofórum
Forrás: https://www.met.hu/ Tudomány A következő napokban döntően száraz, napos időjárás várható. A dél felől érkező léghullámokkal folytatódik az enyhe légtömeg érkezése. Emiatt erősödik a nappali felmelegedés, és szűnik az éjszakai fagyveszély is.
MeteoStúdió
Forrás: https://24.hu/ Tudomány A jég olvadása katasztrofális hatást gyakorol a helyi kolóniákra. The post Ezrével pusztulnak a pingvinfiókák az Antarktiszon first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://www.idokep.hu/ Tudomány Vasárnaptól újra többfelé meghaladhatjuk a 25 fokot, napsütésben is bőven lesz részünk.
Időkép
Forrás: https://www.met.hu/ Tudomány A HungaroMet Magyar Meteorológiai Szolgáltat Nonprofit Zrt. pénzügyi - számviteli munkatárs pozícióba munkatársat keres.
met.hu
Forrás: https://www.met.hu/ Tudomány A HungaroMet Magyar Meteorológiai Szolgáltat Nonprofit Zrt. kontroller pozícióba munkatársat keres.
met.hu
Forrás: https://www.idokep.hu/ Tudomány Az Országos Vízügyi Főigazgatóság szerdai tájékoztatása szerint elzárták a Sió-zsilipet. A Balaton átlagos vízállása most 122 centiméter.
Időkép
Forrás: https://www.met.hu/ Tudomány A HungaroMet Magyar Meteorológiai Szolgáltat Nonprofit Zrt. beszerző pozícióba munkatársat keres.
met.hu
Forrás: https://masfelfok.hu/ Tudomány Fél évtizede vagyunk jelen a magyar, alkalomadtán pedig a nemzetközi és regionális nyilvánosságban, ami nem kevés idő, ezért ideje számot vetnünk az eredményekkel. The post Ötéves a Másfélfok first appeared on Másfélfok.
Másfél Fok
Forrás: https://www.met.hu/ Tudomány A HungaroMet Magyar Meteorológiai Szolgáltat Nonprofit Zrt. Klimatológiai és Kutatás-fejlesztési Igazgatósága az Előrejelzés Fejlesztési Osztályra modellfejlesztő munkakörbe munkatársat keres.
met.hu
Forrás: https://24.hu/ Belföld A kínaiak is megjelenhetnek a Paks II. beruházás körül The post Pénteki friss hírek, forgalom, időjárás - Reggeli pakk first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://www.idokep.hu/ Tudomány Péntek reggelre is több helyen csökkent 0 fok alá a hőmérséklet. Hétvégén azonban búcsút inthetünk végre a fagyoknak.
Időkép
Forrás: https://24.hu/ Belföld Sok napsütésre számíthatunk a hétvégén. The post Visszatér a kora nyári meleg, a hétvégén már 27 fok is lehet first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://ng.hu/ Tudomány A világ negyedik globális korallfehéredése zajlik épp, ráadásul ez 10 éven belül már a második ilyen eset. The post Globális korallfehéredés zajlik first appeared on National Geographic.
National Geographic
Forrás: https://ng.hu/ Tudomány A csendes-óceáni szigetekből álló ország, Tuvalu átlagos tengerszint feletti magassága 1,5 méter. The post Szép lassan elnyeli a tenger ezt a szigetországot first appeared on National Geographic.
National Geographic
Forrás: https://24.hu/ Belföld Mit tavasz, kora nyár. The post Hétvégére visszatér a tavasz first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://www.met.hu/ Tudomány A napsütést gomolyfelhők zavarják, de ezekből csak néhol alakulhat ki záporeső. 15, 20 fok között alakul a csúcshőmérséklet.
MeteoStúdió
Forrás: https://24.hu/ Tudomány Április 23-án minden eddiginél magasabb hőmérsékletet ért el globálisan a vizek felszíni hőmérséklete. The post Rekord hőfokot ért el az óceánok vízfelszíne first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://www.idokep.hu/ Tudomány Csütörtök reggel Agárdnál 145 centimétert mutatott a vízmérce.
Időkép
Forrás: https://www.idokep.hu/ Tudomány Kedden megdőlt az világóceán felszíni hőmérsékletére vonatkozó melegrekord.
Időkép
Forrás: https://24.hu/ Tudomány A klímaváltozáshoz alkalmazkodni kell. The post Ezek a mediterrán növények vehetik át a főszerepet a hazai kertekben first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Belföld Háziorvosok, hadihajó, spanyol miniszterelnök The post Csütörtöki friss hírek, forgalom, időjárás - Reggeli pakk first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://masfelfok.hu/ Külföld A klímaváltozásból fakadó kockázatok ugyan elvontnak tűnhetnek, de valójában az egész gazdaságot és a társadalmat is veszélyeztethetik a kontinensen. The post Európa a leggyorsabban melegedő kontinens, mégsem prioritás a környezet- és klímavédelem az Unió közeljövőjéről szóló dokumentumban first appeared on Másfélfok.
Másfél Fok