Hírkategória - Kiszel Tünde
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: http://www.borsonline.hu/ Szórakozás A naptárdíva ezúttal is büszkén mutatta meg bájait.
BorsOnline
Forrás: https://nlc.hu/ Életmód Hunyadi Donatella úgy tűnik egy fokkal vagányabbra vette a figurát a Dancing with the Stars után. The post A kanapén pihengetve, egy szál bugyiban és melltartóban hódítja a szíveket Kiszel Tünde lánya first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://liner.hu/ Szórakozás Kiszel Tünde mindig csinosan, alkalomhoz illően öltözködik, és továbbra is remekül állnak neki ezek az elegáns ruhák. The post Kiszel Tünde most egy dekoltázserős ruhában villant first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://liner.hu/ Szórakozás Nagyon büszke lehet Kiszel Tünde a lányára, Hunyadi Donatellára, aki többek között kiváló énekesnő is. The post Kiszel Tünde lánya formásabb és vonzóbb, mint valaha first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://liner.hu/ Szórakozás Barbie színekben jelent meg egy fontos eseményen Kiszel Tünde, aki büszke a lányára, Hunyadi Donatellára. The post Kiszel Tündének a rózsaszín is nagyon jól áll (fotók) first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: http://www.borsonline.hu/ Szórakozás Donatella teste elképesztő
BorsOnline
Forrás: https://velvet.hu/ Szórakozás Kiszel Tünde lányát rengeteg támadás érte, ami nem meglepő, hiszen születése óta kamerák előtt él.
Velvet
Forrás: http://www.borsonline.hu/ Szórakozás A rajongói lélegzethez sem jutottak!
BorsOnline
Forrás: https://liner.hu/ Szórakozás Ismét Siófokon pihente ki magát Kiszel Tünde, aki láthatóan jó formában várja a nyarat, ami szintén az egyik kedvenc időszaka. The post Látványos bikinis fotók jelentek meg Kiszel Tündéről first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: http://www.borsonline.hu/ Szórakozás Még Kiszel Tünde is megszólalt.
BorsOnline
Forrás: https://nlc.hu/ Életmód A naptárkirálynő nem jön zavarba, ha bikiniben kell pózolni a kamerának: olyan dekoltázst mutatott, hogy káprázik a szemünk. The post Bikiniben villantott dekoltázst Kiszel Tünde first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://index.hu/ Szórakozás
Index
Forrás: http://www.borsonline.hu/ Szórakozás Elvarázsolta rajongóit a sztármami.
BorsOnline
Forrás: http://www.borsonline.hu/ Szórakozás Nem lehet nem oda nézni.
BorsOnline
Forrás: https://www.blikk.hu/ Szórakozás Kiszel Tünde is ünnepli a húsvétot. A naptárdíva az Instagram-oldalán még azt is megmutatta idén, hogy néz ki a tojásfája, és természetesen a rajongók is boldog ünnepeket kívántak neki.
Blikk.hu
Forrás: https://index.hu/ Szórakozás
Index
Forrás: https://femina.hu/ Életmód Kiszel Tünde bikiniben készített három képet. A közelin és az egész alakoson is fantasztikus a kommentelők szerint.
Femina
Forrás: https://liner.hu/ Szórakozás Kiszel Tünde mindig nagyon csinos, elegáns, odafigyel az apró részletekre, és egyúttal a művészet szerelmese. The post Kiszel Tünde ismét rendkívül elegánsan jelent meg first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://nuus.hu/ Belföld Idén először a Little Miss Hungary történetében felvidéki magyar gyermekek is részt vettek a szépségversenyen, amely a hagyományokhoz híven idén is nagyon jó hangulatban és családiasan zajlott. A felkészítő tábor ideje alatt a versenyzők részt
Nuus
Forrás: https://liner.hu/ Szórakozás Valószínűleg már Kiszel Tünde is nagyon várja a nyarat, aki szereti a fürdőruhákat, és azok jól is állnak neki. The post Fürdőruhás fotók készültek Kiszel Tündéről first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: http://www.borsonline.hu/ Szórakozás Teljesen odáig vannak a rajongók.
BorsOnline
Forrás: https://www.origo.hu/ Szórakozás A naptárdíva merész fotókat mutatott a közösségi oldalán.
Origo
Forrás: https://liner.hu/ Szórakozás A kommentelők ezúttal egy közös fotó alatt adtak hangot ellenérzéseiknek, amit Tünde nem hagyott szó nélkül. The post Kiszel Tünde nem habozott, rögtön védelmébe vette Tóth Gabit first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://www.blikk.hu/ Szórakozás Tóth Gabi és Kiszel Tünde közös képe bejárta az internetet. Vélhetőleg ez annak is köszönhető, hogy mindkét hölgy megosztó: akadnak, akik nagyon szeretik őket, de sok támadást is kapnak. Most éppen Tünde fejtette ki a véleményét azoknak, akik gyalázkodó kommenteket hagytak a kép alatt.
Blikk.hu
Forrás: http://www.borsonline.hu/ Szórakozás A fotómodellről és az énekesnőről közös kép is készült.
BorsOnline