Hírkategória - Neymar
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: https://sport365.hu/ Sport A kegyvesztett hátvéd Dani Alves visszaadta a Neymar édesapjától kapott 150 000 eurós jogsegélyt, amelyet azért kapott, hogy szabadlábon védekezhessen az ellene felhozott szexuális zaklatás vádjával szemben
Sport365
Forrás: https://www.origo.hu/ Sport A brazil futballsztár aligha lesz jelölt az év apukája díjra legfrissebb produkciója után.
Origo
Forrás: https://liner.hu/ Sport Neymar látható módon maga mögött hagyta az igazi fájdalmakat, és messze jobb állapotban van, mint pár hónappal ezelőtt. The post Újabb hihetetlen átalakuláson ment keresztül Neymar (videó) first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://liner.hu/ Sport Egy mesterséges tó miatt tört ki botrány Neymar birtoka körül, de most úgy tűnik, elkerüli a 3 millió dolláros bírságot. The post Neymar megúszta a 3 millió dolláros bírságot first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://liner.hu/ Sport Neymar nagyon boldog, amikor a családjával lehet, és közben a munkájáról sem feledkezik meg, dolgozik a visszatérésén. The post Neymar megmutatta a kislányát, nagyon aranyosak (fotók) first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://liner.hu/ Sport Neymar már keményen gyúr, eltűntek róla a plusz kilók (fotó) The post Neymar már keményen gyúr, eltűntek róla a plusz kilók (fotó) first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://magyarnemzet.hu/ Sport A brazil klasszis a helyszínen nézte meg a Miami Heat–Portland Trail Blazers meccset.
Magyar Nemzet
Forrás: https://index.hu/ Sport Korábbi klubtársai közül Jordi Alba és Sergio Busquets is Beckhaméket erősíti már...
Index
Forrás: http://www.borsonline.hu/ Sport Neymar nem rúg labdába a műtéte után, ezért dobta.
BorsOnline
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport A fellebbezés idejéig, ideiglenesen
Fociclub
Forrás: http://www.borsonline.hu/ Sport Cserben hagyták a korábbi csapattársat.
BorsOnline
Forrás: https://liner.hu/ Külföld A brazil világsztár édesapja egyértelművé tette, miszerint a családja nem állja a Dani Alves 1 millió eurós óvadékot, amivel ideiglenesen szabadlábra kerül. The post Neymar apja tagadja, hogy kifizetnék az 1 millió eurós óvadékot Alvesért first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://liner.hu/ Külföld Neymar és apja Dani Alves mögött áll, nekik köszönhetően kerülhetett most ideiglenesen szabadlábra. The post Neymar apja fizette ki Dani Alves 1 millió eurós óvadékát first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://liner.hu/ Sport A brazil világsztár egyre közelebb van ahhoz, hogy újra labdás edzéseket végezzen, és visszatérjen a pályára. The post Neymar már nagyon edz, egyre közelebb a visszatérése (fotók) first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://magyarnemzet.hu/ Sport Korábban egy csapat sem volt képes arra, mint az elmúlt időszakban az al-Hilal.
Magyar Nemzet
Forrás: https://www.origo.hu/ Sport Még egyetlen focicsapanak sem sikerült a világon ekkora bravúr.
Origo
Forrás: https://www.eurobarca.hu/ Sport Xavi Hernández a Barça játékosaként töltött utolsó éveiben hozzászokott ahhoz, hogy csapata elsöprő gólkülönbségekkel nyert meccseket. Pep Guardiola csapata egy gólgyártó gépezet volt, amely egészen elképesztő könnyedséggel gázolt át az ellenfelein. Mielőtt elhagyta volna a klubot, hogy Katarba menjen, még élvezhette a Messi, Neymar és Luis Suárez alkotta Barça-triót; a klub történetének legjobb támadóhármasát. Ám … "A Barça a Mallorca ellen a 17. meccsét nyerte meg egygólos különbséggel ebben a szezonban" bővebben
Eurobarca.hu
Forrás: https://www.origo.hu/ Külföld A pornós brazil modell folyamatosan zavarba ejtő képekkel sokkolja közel egymilliós követőtáborát.
Origo
Forrás: https://liner.hu/ Sport A brazil arról is beszélt, hogy szívesen játszana újból egy csapatban az argentin klasszissal. The post Neymar szerint ő és Messi a „poklot élték át” a PSG-nél first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://www.origo.hu/ Sport A brazil támadó szívesen játszana újra együtt Lionel Messivel.
Origo
Forrás: http://www.borsonline.hu/ Sport A térdműtétjét követő gyógyulása során Neymar ellátogatott Bahreinbe.
BorsOnline
Forrás: https://liner.hu/ Sport Egy igazi szupersztár is kilátogatott a Bahreini Nagydíjra, ahol remekül érezte magát, bár a futamon nem rágtuk le a körmeinket. The post Neymar trendin jelent meg az F1-es Bahreini Nagydíjon first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://www.origo.hu/ Sport A sérüléssel bajlódó brazil sztár csapata nagy lépést tett a bajnoki cím felé.
Origo
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport Az angolokkal és a spanyolokkal találkoznak...
Fociclub
Forrás: https://liner.hu/ Sport Cristiano Ronaldo fölényesen vezeti a listát, elképesztő követőtábor áll mögötte, annak ellenére is, hogy már nem Európában játszik. The post Ennyivel van több követője Ronaldónak Messinél és Neymarnál first appeared on Liner.hu.
Liner.hu