Hírkategória - Utazás
Hírek a mai napon: 12 db
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság Az antarktiszi tengerjég rekordtempójú olvadása miatt tavaly sok ezer császárpingvin-fióka pusztult el, ami a kontinens császárpingvin-kolóniáinak ötödét érintette.
Pénzcentrum - Utazás
Forrás: https://www.bien.hu/ Belföld Már most tervezni kezdtem, hogy idén milyen virág farmokat és arborétumokat szeretnék meglátogatni, ahol csodás növényekkel és mesés tájakkal ismerkedhetek meg. Egyes helyeken még „Szedd magad” akcióval is várják majd az érdeklődőket, szóval, ha ti is szeretnétek egy kis tavaszt csempészni a mindennapokba – pár hét múlva pedig az otthonotokba is –, jól figyeljetek!
Bien
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság Demonstráció miatt pénteken lezárják a Széchenyi István teret, a Lánchidat és a József Attila utcát, valamint szombat délután a Széchenyi István teret.
Pénzcentrum - Utazás
Forrás: https://www.femcafe.hu/ Életmód Ha imádod a hamisítatlan mediterrán hangulatot, az autentikus természeti környezetet, a történelmet és a tengerpartot, akkor számodra gyerekjáték lesz a megfejtés!
Femcafe
Forrás: https://nlc.hu/ Életmód A sofőr semmit sem sejtett. The post Egy kiskutya több mint 100 kilométert utazott egy autó motorterébe bújva first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság Lezárták péntek délelőtt Budapesten az erzsébetvárosi Kazinczy utcát a Wesselényi utca közelében.
Pénzcentrum - Utazás
Forrás: https://femina.hu/ Életmód Meseszép város lesz elérhető nyár végén Budapestről közvetlen járattal.
Femina
Forrás: https://www.femcafe.hu/ Életmód Április 26-án különlegesen szép együttállás figyelhető meg az éjszakai égbolton – írja az MTI a Svábhegyi Csillagvizsgáló közleményére hivatkozva.
Femcafe
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság Kiszámoltuk, hogy éri meg eljutni a népszerű Dalmácia, Split fővárosába: autóval, vonattal vagy busszal?
Pénzcentrum - Utazás
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság Visszatér a jó idő hétvégére, de azért a gomolyfelhős időre és elszórtan egy-egy záporra számíthatunk.
Pénzcentrum - Utazás
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság A Pénzcentrum 2024. április 26.-i hírösszefoglalója, deviza árfolyamai, heti akciók és várható időjárás egy helyen!
Pénzcentrum - Utazás
Forrás: https://www.femcafe.hu/ Életmód Úgy látszik, egyhamar nem ér véget a meteorológiai hullámvasutazás.
Femcafe
Forrás: https://www.hellovidek.hu/ Életmód Az M7-es autópályán zajló felújítások miatt több benzinkút is zárva tart, vagyis érdemes áttervezni a tankolást - írja a Sonline.
HelloVidék
Forrás: https://www.acmilan.hu/ Sport Irány Milánó és a San Siro!
ACMilan.hu
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul.
Pénzcentrum - Utazás
Forrás: https://www.femcafe.hu/ Életmód Ez lesz a világ 6.legmagasabb épülete.
Femcafe
Forrás: https://www.femcafe.hu/ Életmód Magyarországon rendkívül népszerű ez a hely a turisták körében, de balesetveszélyessé vált, így le kellett zárni.
Femcafe
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság A belépődíj összege 5 euró, amelyet a látogatóknak a városba való belépés előtt kell megfizetniük.
Pénzcentrum - Utazás
Forrás: https://www.hellovidek.hu/ Életmód   A tavasz az az időszak, amikor már alig várjuk, hogy útnak induljunk az autónkkal a szabadba, leengedjük az ablakokat és élvezzük a friss levegőt. Mielőtt azonban belevetnénk magunkat az utazgatásba, ne feledjük, hogy a kocsink is megélte azokat a nem is olyan távoli téli hónapokat. Az ALD Automotive | LeasePlan most összegyűjtötte, mit érdemes leellenőriztetnünk, lecserélnünk, illetve kitisztíttatnunk az autónkban még a meleg beköszönte előtt, ha nem szeretnénk, hogy a jól megérdemelt kikapcsolódás alatt kellemetlen meglepetések érjenek minket.  
HelloVidék
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság Az új irányzat iránti növekvő érdeklődés, igény lehet a válasz a modern élet rohanó tempójára és az alváshiány okozta egészségügyi problémákra.
Pénzcentrum - Utazás
Forrás: https://www.femcafe.hu/ Életmód Joe Biden amerikai elnök szerdán aláírta és ezzel hatályba léptette a 95 milliárd dolláros nemzetközi támogatást is magában foglaló amerikai törvénycsomagot, amely a többi között Ukrajna és Izrael számára tartalmaz forrásokat, írja az MTI.
Femcafe
Forrás: https://femina.hu/ Életmód Kecskemét és Bugac környéke a városnéző túrák és a pusztai romantika rajongói számára is ideális úti cél.
Femina
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság A Pénzcentrum 2024. április 25.-i hírösszefoglalója, deviza árfolyamai, a skandináv lottó nyerőszámai, heti akciók és várható időjárás egy helyen!
Pénzcentrum - Utazás
Forrás: https://femina.hu/ Életmód Új lendületet és friss élményeket kínál a tavasz beköszöntével Keszthely legújabb ****superior szállodája, a Sirius Hotel.
Femina
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság gy 72 éves brit turista súlyos sérüléseket szenvedett Romániában, miután egy medve megtámadta.
Pénzcentrum - Utazás