Hírkategória - Manchester United
Hírek a mai napon: 1 db
Forrás: https://www.manutdfanatics.hu Sport Amikor Ethan Wheatley szerda este pályára lépett a Manchester United színeiben a Sheffield United ellen az Old Traffordon, ő lett a 250. akadémista, aki bemutatkozott a klub első csapatában.
ManUtdFanatics
Forrás: https://player.hu/ Sport A Manchester United korábbi edzője eddig nem ismert részleteket osztott meg Cristiano Ronaldóról.
Player.hu
Forrás: https://www.manutdfanatics.hu Sport Bár a Manchester United Sheffield United elleni Premier League-győzelmének kapcsán Bruno Fernandes került leginkább reflektorfénybe - a portugál öt áprilisi fellépésén már hét gólt szerzett -, Harry Maguire számára is figyelemre méltó volt az este.
ManUtdFanatics
Forrás: https://www.manutdfanatics.hu Sport Bruno Fernandes Manchester United pályafutása legjobb góllövő szériájában van.
ManUtdFanatics
Forrás: https://www.manutdfanatics.hu Sport Lássuk a Sheffield United elleni hazai mérkőzést a ManUtdFanatics.hu értékelésében...
ManUtdFanatics
Forrás: https://www.manutdfanatics.hu Sport A Manchester United szerda este egy eseménydús, 4-2-es győzelmet aratott a Sheffield United felett, és Erik ten Hag további jó hírrel szolgált, amikor a mérkőzést követően találkozott a média képviselőivel.
ManUtdFanatics
Forrás: https://www.manutdfanatics.hu Sport Erik ten Hag megosztotta véleményét a Manchester United 4-2-es, hazai Sheffield United elleni győzelmével kapcsolatban.
ManUtdFanatics
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport Az egykori kiváló holland csatár jelenleg a Feyenoord U18-as együttesét vezeti, de tagja volt korábban Arne Slot szakmai stábjának is...
Fociclub
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport Kétszer is hátrányban volt Erik ten Hag csapata!
Fociclub
Forrás: https://www.manutdfanatics.hu Sport Kétszer is hátrányban volt, végül 4-2-re nyert Erik ten Hag csapata.
ManUtdFanatics
Forrás: https://sport365.hu/ Sport A hátvéd a Sky Sportsnak nyilatkozott.
Sport365
Forrás: https://sport365.hu/ Sport Angliába szerződhet a francia
Sport365
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport Már nem először hozzák szóba a spanyol élvonalbeli klubbal...
Fociclub
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport A mai este folyamán pályára lép többek között a Liverpool és a Manchester United...
Fociclub
Forrás: https://www.hatharom.com/ Sport Március után nyerne ismét rendes játékidőben tétmérkőzést a Manchester United.
Hathárom
Forrás: https://sport365.hu/ Sport Instagram sztoriban üzent követőinek a spanyol kapus.
Sport365
Forrás: https://www.manutdfanatics.hu Sport Erik ten Hag visszavágott a médiának a Manchester United nüanszokon múlt Coventry City elleni FA-kupa elődöntős győzelmét illető "csalódást keltő" reakciójuk miatt, bizonyos megnyilvánulásokat pedig "szégyenletesnek" nevezett.
ManUtdFanatics
Forrás: https://www.manutdfanatics.hu Sport Szerda este pótlásra kerül a Sheffield ellen elmaradt hazai bajnoki.
ManUtdFanatics
Forrás: https://www.manutdfanatics.hu Sport Diogo Dalot nyújtotta a Manchester United egyik kiemelkedő teljesítményét a Wembleyben, amikor Erik ten Hag csapata egymás után másodszor jutott be az FA-kupa döntőjébe.
ManUtdFanatics
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport Nagy változások lehetnek nyáron...
Fociclub
Forrás: https://www.manutdfanatics.hu Sport A Manchester United menedzsere, Erik ten Hag azt szeretné, ha az új technikai igazgató, James Wilcox segítségével előre tudná mozdítani a dolgokat.
ManUtdFanatics
Forrás: https://www.manutdfanatics.hu Sport Erik ten Hag friss hírekkel szolgált a Manchester United sérültjeivel kapcsolatban a Sheffield United szerdai, Old Traffordon rendezendő bajnoki vendégjátékát megelőzően.
ManUtdFanatics
Forrás: https://sport365.hu/ Sport A holland trénernek a Coventry elleni FA-kupa-elődöntő tett be végleg?
Sport365
Forrás: https://www.manutdfanatics.hu Sport Lássuk a Coventry City elleni idegenbeli mérkőzést a ManUtdFanatics.hu értékelésében...
ManUtdFanatics
Forrás: https://24.hu/ Sport A Gazprom-Fradi házasságtól indulva egészen az El Clasicóig jutunk, filozófiai értekezésekbe bocsátkozunk a hosszabbítások és a tizenegyespárbajok értelméről, megbeszéljük, le vannak-e már foglalva a nyaralások Pakson a nemzetközi kupaselejtezők idejére, és feloldjuk a Haaland-Torghelle dilemmát is. Ez a legújabb Ziccer. The post „Ki ne találjuk, hogy ha a Gazprom szponzorálná a Fradit, az a piaci működés felé tett lépés lenne” first appeared on 24.hu.
24.hu