Hírkategória - Európai Szuperliga
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: https://index.hu/ Sport Belefáradt a koronavírus-járványba, a háborúkba és a Szuperligába.
Index
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport Al-Khelaifi a két klub BL-meccse előtt beszélt Laportával
Fociclub
Forrás: https://nb1.hu/ Sport Az FK Spartak Subotica zsinórban elszenvedett négy vereség után elbúcsúzott Nenad Lalatovicstól. A szerb Szuperliga 12. helyén álló csapat máris […] A Az Újpest és a Kisvárda korábbi trénere Szabadkán folytatja bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport Helycsere a görög bajnokság élén...
Fociclub
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport Elképesztő gödörben a nagy múltú svájci csapat...
Fociclub
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport A PAOK követi a második helyen...
Fociclub
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Külföld Újra elővette 2018-as ötletét Javier Tebas
Fociclub
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport Nem számolnak vele...
Fociclub
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport Ritkán látható eset...
Fociclub
Forrás: https://player.hu/ Sport A görög szuperligából hoztunk egy olyan gólt, aminek a nézését nehéz abbahagyni.
Player.hu
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport A korai hátrányba kerülés ellenére...
Fociclub
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport Megmaradt közöttük az egypontos különbség az élen...
Fociclub
Forrás: https://nb1.hu/ Sport A Görög Szuperliga 2 utolsó előtti fordulójában befejezte az alapszakaszt Gróf Dávid együttese. A Levadiakosz FC a PAOK B elleni […] A A DVSC és a Honvéd korábbi kapusa remekelt, magabiztosan nyerték az alapszakaszt bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport Továbbra is harmadikok a bajnokságban...
Fociclub
Forrás: https://nb1.hu/ Sport A román Szuperliga 28. fordulójában a tabella 10. helyén álló Sepsi OSK a sereghajtó Botosani otthonába látogatott. Varga Kevin először […] A Varga Kevin először kezdett, öt nyeretlen meccs után győzött a Sepsi bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport Továbbra is tartja a harmadik helyét...
Fociclub
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport Majd odabökött egyet a blancók elnökének, Florentino Péreznek...
Fociclub
Forrás: https://nb1.hu/ Sport A svájci Szuperliga 24. fordulójában az 5. Lugano látogatott a második helyen álló Servette otthonába. Korán megszerezték a vezetést a […] A Bolla beállt és győztes gólt szerzett, rangadót nyert a DAC bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport Ötödször volt eredményes az idényben...
Fociclub
Forrás: https://nb1.hu/ Sport Görögország A görög Szuperligában magyaros rangadót rendeztek, hiszen a Kovács Dániellel felálló Volosz fogadta a Nagy Gergelyt foglalkoztató Gianninát. A […] A Légiósok: magyar kapuspárbaj Voloszban bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://nb1.hu/ Sport A görög Szuperliga 23. fordulójában a PAOK-Olympiakosz összecsapást a pireuszi egyesület szerette volna elhalasztani a Ferencváros elleni Európa Konferencialiga-mérkőzés miatt. […] A Az FTC Ekl-ellenfele nem kapott halasztási engedélyt, rangadót vív vasárnap bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://liner.hu/ Külföld Az Európai Unió Bíróságának közelmúltbeli döntését követően a Barcelona és a Real Madrid jogi lépéseket fontolgatnak az UEFA és a FIFA ellen a Szuperliga ügyében. The post Jogi útra terelheti a Szuperliga ügyét a FIFA és az UEFA ellen a Real és a Barca first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://www.napi.hu/ Sport Aleksander Ceferinnek nem tetszett, hogy a tehetős klubok diplomáciája győzött, nem kíván részt venni tovább a harcban. Meglepetésre nem indul az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) elnöki ... ...
Napi.hu
Forrás: https://hvg.hu/ Sport A francia elnök más uniós tagállamokkal együtt arra akarja rávenni az Európai Bizottságot, hogy egyszer és mindenkorra tegye lehetetlenné Európa legjobbfutball csapatainak szuperbajnokságát. Az érv: a nemzeti érdekek sérelme.
HVG
Forrás: https://sport365.hu/ Sport Az UEFA elnöke talán utolsó nagy harcára készül.
Sport365