Hírkategória - Euro 2024
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: https://sport365.hu/ Sport Az angol labdarúgó-válogatottat 5 esztendőn át vezető Fabio Capello elmondta, hol és ki miatt látja sebezhetőnek a Háromoroszlánosokat.
Sport365
Forrás: https://www.hatharom.com/ Sport Mind a 12 tippje bejött olvasónknak, így tudott bankot robbantani a hétvégén.
Hathárom
Forrás: https://player.hu/ Sport A kapuskérdésre is választ adunk, mintegy besegítve ezzel Marco Rossinak, akinek a világ semmi szüksége sincs a mi tanácsainkra.
Player.hu
Forrás: https://player.hu/ Sport A két győztes barátságos meccs után beszélgetett a Mol Csapat, aminek legérdekesebb része az Eb-keret még mindig nyitott kapui.
Player.hu
Forrás: https://www.hatharom.com/ Sport A pótselejtezők zárulásával hivatalosan is elindult a visszaszámlálás, lássuk, mire számíthatunk majd a csoportkörben.
Hathárom
Forrás: https://player.hu/ Sport Az utolsó kiadó helyek is gazdára találtak, teljesé vált a nyári Európa-bajnokság mezőnye.
Player.hu
Forrás: https://www.hatharom.com/ Sport Az ukránokat és a lengyeleket is megelőzzük, viszont Szerbia végső sikere esélyesebb.
Hathárom
Forrás: https://player.hu/ Sport Ez a meccs jó lecke volt a jövőre nézve a kapitány szerint, aki szeretné, hogy lőjenek kapura a játékosai.
Player.hu
Forrás: https://player.hu/ Sport Tizennégy mérkőzés óta veretlen a fociválogatott, Marco Rossi csapata eddig optimálisan készül az Eb-re.
Player.hu
Forrás: https://infostart.hu/ Sport A magyar válogatott 19.00 órától Koszovó ellen játssza utolsó a Puskás Arénában játszott felkészülési mérkőzését az Euro 2024 előtt. Marco Rossi hét helyen megváltoztatta a törökök elleni kezdő tizenegyet, csak Szoboszlai Dominik, Lang Ádám, Nagy Ádám és Szalai Attila maradt.
Infostart
Forrás: https://www.hatharom.com/ Sport Egy-egy sárga nem nagy ár, ha a vége a hőn áhított Eb-szereplés.
Hathárom
Forrás: https://player.hu/ Sport Ha kell, akkor az utolsó pillanatig fenntartja magának a döntés jogát a szövetségi kapitány.
Player.hu
Forrás: https://24.hu/ Külföld Minden németországi határátkelőnél ellenőrizni fognak a nyári torna alatt. The post Visszaállítják a határellenőrzést Németországban a foci-Eb alatt first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://444.hu/ Külföld A német biztonsági szervek a szélsőségesekkel, a huligánokkal, és az erőszakos cselekmények elkövetőivel szembeni, valamint a kibertámadások elleni védekezésre helyezik a hangsúlyt az Eb idején.
444
Forrás: https://www.hatharom.com/ Sport A felek ezúttal tesztmérkőzésen néznek farkasszemet egymással, méghozzá a Wembleyben.
Hathárom
Forrás: https://www.hatharom.com/ Külföld Lengyelországban topfavoritok az ukránok, de Izland egy nagy meglepetést már behúzott.
Hathárom
Forrás: https://www.hatharom.com/ Sport Zsinórban az ötödik alkalommal juthat ki Lengyelország az Eb-re, ha legyőzi az utóbbi időben remekelő Wales-t.
Hathárom
Forrás: https://www.hatharom.com/ Sport Óriási a tét: a grúzok először, míg a görögök 2014 után jutnának ki nagy tornára.
Hathárom
Forrás: https://24.hu/ Sport A pozíciós játék ellenpontozásaként megjelenő relacionista futballszemlélet épp tótágast állítja a világ labdarúgását, de az igazi etwas nem ez, hanem hogy ebben a futballforradalomban a magyar válogatott játéka lett az egyik hivatkozási pont. The post Futballforradalom zajlik a világban, és ennek egyik élharcosa a magyar válogatott first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://www.hatharom.com/ Sport A bukik egyedül az izlandiakat írják le, a másik két meccsen bármi előfordulhat.
Hathárom
Forrás: https://www.hatharom.com/ Külföld Nem véletlen, hogy az angol csapatra 2-es szorzó alatt fizetnek az irodák. Balhé, új kapitány, újoncok...
Hathárom
Forrás: https://www.hatharom.com/ Sport Felkészülési meccsen feszül egymásnak Hollandia és Skócia, mi pedig egy viszonylag magas szorzójú tippel támadunk.
Hathárom
Forrás: https://www.hatharom.com/ Sport Pénteken vívja első idei mérkőzését válogatottunk, ellenfelünk pedig a szintén Eb-résztvevő Törökország lesz.
Hathárom
Forrás: https://www.hatharom.com/ Sport A TIppmixpro csütörtöki Oddsrakétájában a walesi és az ukrán válogatott továbbjutására fogadhatunk extra magas szorzón.
Hathárom
Forrás: https://www.hatharom.com/ Sport A lengyelek fő riválisa vélhetően nem Észtország lesz az Eb felé vezető pótselejtezős úton.
Hathárom