Hírkategória - Baseball
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: https://femina.hu/ Sport Rúzsa Magdi ikreivel a Duna-partján: szívhez szóló sorokat posztolt.
Femina
Forrás: https://infostart.hu/ Sport A Real Madrid a Manchester Cityt, az Arsenal a Bayern Münchent fogadja a labdarúgó BL negyeddöntőjében. A sportcsatornák élőben adják még az úszó országos bajnokságot, a röplabda Extraliga döntőjét, az abruzzói kerékpáros körversenyt, de lesz még angol másodosztályú futball, sportmászás és baseball is.
Infostart
Forrás: https://www.femcafe.hu/ Sport A Tropicana nevű szórakoztató-, vendéglátó-, szerencsejáték- és szállodakomplexum A Keresztapa mellett a Gyémántok az örökkévalóságnak című James Bond-moziban is látható volt. Las Vegas új baseball-stadionja kerülhet a helyére.
Femcafe
Forrás: https://www.portfolio.hu/ Gazdaság A Tropicana Las Vegas, amely 1957-es megnyitásától kezdve az amerikai kaszinóváros ismert helyszíne volt, 67 év után bezárta kapuit, hogy helyet adjon egy új baseball stadionnak - írta az AP News. .
Portfolio
Forrás: https://www.origo.hu/ Sport A helyére új baseball-stadion épül, másfél milliárd dolláros tervezett költségvetésből.
Origo
Forrás: https://infostart.hu/ Sport Lóverseny, kézilabda, curling és baseball is nézhető élőben.
Infostart
Forrás: https://24.hu/ Sport Nem helyettesíti a pszichológust, de segít kiereszteni a gőzt. The post Baseballütővel a mentális egészségért: megnyílt Nigéria első dühöngőszobája first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://www.origo.hu/ Sport baseball botrány sportfogadás lopás otani sohei
Origo
Forrás: https://magyarhang.org/ Belföld Fogvatartói táncra kötötték, baseballütővel verték az áldozatot.
Magyar Hang
Forrás: https://www.origo.hu/ Sport Az MLB szöuli szezonnyitója előtt érkezett a fenyegetés.
Origo
Forrás: https://infostart.hu/ Sport A kézilabda Magyar Kupa mellett lósport, baseball, kerékpár és sznúker is szerepel a sportcsatornák szerdai élő kínálatában.
Infostart
Forrás: https://www.origo.hu/ Sport Még el sem kezdődött a szezon, máris botránnyal indul az MLB 2024-es idénye.
Origo
Forrás: https://sport365.hu/ Sport Az észak-amerikai profi baseballbajnokság (MLB) előszezonjának aktuális játéknapjának eredményeit folyamatosan frissülő cikkünkben találhatják meg, videós anyagokkal színesítve!
Sport365
Forrás: https://sport365.hu/ Sport Az elmúlt időszakban már számos, döbbenetesnek tűnő szerződéshosszabbításról számoltunk be a tengerentúli profi baseballbajnokság (MLB) világából – Zach Wheeler és a Philadelphia Phillies megújított frigye azonban ebből a sorból is kiemelkedik.
Sport365
Forrás: https://sport365.hu/ Sport Az észak-amerikai profi baseballbajnokság (MLB) előszezonja tovább dübörög – magyar idő szerint hétfő este és kedd hajnal között összesen 12 párosítást rendeznek.
Sport365
Forrás: https://sport365.hu/ Sport Az észak-amerikai profi baseball-liga (MLB) tavaszi edzőtáborának legutóbbi mérkőzései.
Sport365
Forrás: https://sport365.hu/ Sport A Miami Marlins és a Cleveland Guarduans is duplán lép pályára a március 3-i játéknapon.
Sport365
Forrás: https://sport365.hu/ Sport Ahogy azt már állandó olvasóink megszokhatták az elmúlt időszakban, jön az MLB-előszezon, vagyis a Tavaszi Edzőtábor február 2-án esedékes 16 mérkőzésének listája – ezúttal a Red Sox és a Dodgers játszik két-két különböző kerettel!
Sport365
Forrás: https://sport365.hu/ Sport Újabb 16 párharccal folytatódott a profi baseballbajnokság, vagyis az MLB Tavaszi Edzőtábora! Az eredmények, meg persze néhány érdekesség is szerepel összefoglalónkban!
Sport365
Forrás: https://sport365.hu/ Sport Az észak-amerikai profi baseball-liga (MLB) tavaszi előszezonjának legutóbbi mérkőzései.
Sport365
Forrás: https://sport365.hu/ Sport Az észak-amerikai profi baseball-liga (MLB) tavaszi előszezonjának legutóbbi mérkőzései.
Sport365
Forrás: https://sport365.hu/ Sport Egy nappal Shonei Ohtani Tavaszi Edzőtáboros bemutatkozása után megint minden szem a Los Angeles Angels baseball-csapatára szegeződik, hiszen a kaliforniaiak másik nagy téli szerzeménye, Yoshinobu Yamamoto is bemutatkozik új klubjában.
Sport365
Forrás: https://sport365.hu/ Sport A St. Louis Cardinals egy évre szóló szerződést kötött a San Francisco Giants legendás belső védőjével, Brandon Crawforddal.
Sport365
Forrás: https://sport365.hu/ Sport Javában zajlik a felkészülés a március végén startoló 2024-es profi baseball szezonra – a Tavaszi Edzőtábor keretein belül kedden is 16 összecsapást tudtak le az MLB-csapatok!
Sport365
Forrás: https://sport365.hu/ Sport Az észak-amerikai profi baseball-liga jelenlegi legnagyobb sztárja, Shohei Ohtani bemutatkozhat éles mérkőzésen új csapatában, a Los Angeles Dodgersben a Tavaszi Edzőtáborban. A japán játékos nemrégiben 10 évre szóló, 700 millió dolláros szerződést írt alá az LA-vel.
Sport365