Hírkategória - Biztosítás
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság 2024 márciusban felbolydult a lakásbiztosítási piac, először válthattunk lakásbiztosítást évfordulótól függetlenül.
Pénzcentrum - Biztosítás
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság Az elmúlt években különösen sok elbizonytalanító körülménnyel kellett szembenéznünk.
Pénzcentrum - Biztosítás
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság Az idei első negyedévben megkötött teljes körű casco-szerződések átlagdíja 206 900 forint volt, 5,9 százalékkal magasabb, mint az előző év hasonló időszakában.
Pénzcentrum - Biztosítás
Forrás: https://www.vezess.hu/ Gazdaság Hat százalékkal emelkedett a casco szerződések átlagdíja, ezzel átlépte a 200 ezer forintot. Sokan kötnek kiegészítő biztosítást is. The post Már több mint 200 ezer forint egy átlagos casco first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://www.vezess.hu/ Gazdaság Néha nem árt ha séta közben felpillant az ember és nem csak a telefonját nyomkodja. Parkolás után pedig plán nézd meg, hová is álltál pontosan. The post Kövesd ezt az 5 szabályt és nem kell siratni az autód first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság Becslések szerint meghaladja a 650 ezret a Magyarországon közlekedő segédmotoros kerékpárok száma, ezek közül azonban kevesebb mint 300 ezerre kötöttek kötelező gépjármű-felelősségbiztosítást (kgfb).
Pénzcentrum - Biztosítás
Forrás: https://www.vezess.hu/ Gazdaság Érdemi ellenőrzés híján továbbra sem kötnek kötelezőt a robogók többségére Magyarországon. Nagyon ráfizethet, aki ezen spórol. The post A magyar robogók felén még mindig nincs biztosítás first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság Hazánkban továbbra is a 3-as terrorfokozat van érvényben, a közbiztonságot közvetlenül fenyegető terrorcselekmény elkövetésére vonatkozó információ nincs a hatóságok birtokában.
Pénzcentrum - Biztosítás
Forrás: https://nlc.hu/ Gazdaság Többek között Julia Roberts mosolya, Heidi Klum lábai és Madonna keblei is biztosítva vannak. Méghozzá egészen elképesztő összegekre. The post Ezek a sztárok őrült összegekre biztosították a testrészeiket first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság Két 56 éves külföldi férfi rabolta ki hétfőre virradóan az Andrássy úton lévő Louis Vuitton-boltot. A rendőrök 12 órán belül elkapták őket.
Pénzcentrum - Biztosítás
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság A Visa közzétette félévente megjelenő, csalásokról szóló nemzetközi jelentésének 2024 tavaszi kiadását.
Pénzcentrum - Biztosítás
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Gazdaság Őrült összeggel ijesztenék el a kérőket...
Fociclub
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság Márciusban a lakásbiztosítások iránti érdeklődés jelentősen nőtt, átlagosan 8-12-szeres volt az érdeklődés, de voltak olyan napok, amikor ötvenszeres is.
Pénzcentrum - Biztosítás
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság Meglepően jól teljesített a Lidl sajátmárkás kerékpáros sisakja egy nagy német teszten. Egy 50 ezres modell viszont elvérzett a próbákon.
Pénzcentrum - Biztosítás
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság A héten véget ért a lakásbiztosítási kampány, amelynek során egy hónap leforgása alatt legalább minden tizedik háztartás élt az extra váltással.
Pénzcentrum - Biztosítás
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság Április 2-áig, vagyis ma éjfélig mondhatók fel a meglévő lakásbiztosítások az éves évfordulóhoz kötött szokásos felmondási időszakon túl.
Pénzcentrum - Biztosítás
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság Egy nagykovácsi családi ház esetében az új lakásbiztosítás éves díja több mint 60 ezer forinttal lett alacsonyabb.
Pénzcentrum - Biztosítás
Forrás: https://www.vezess.hu/ Gazdaság Szakértők arra hívják fel a figyelmet, hogy amennyiben a részeg sofőr balesetet is okoz, a vezetői engedélye mellett a biztosítási fedezetet is elveszítheti. The post Többet bukhatnak a jogosítványnál az ittas vezetők first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság A rendkívüli időszak a húsvéti ünnep miatt április 2-án éjfélig tart.
Pénzcentrum - Biztosítás
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság Ki akarták bontani cellájuk falát fogvatartottak Győrb, arra nem gondoltak, hogy jutnak le a második emeletről
Pénzcentrum - Biztosítás
Forrás: https://bankmonitor.hu/ Gazdaság Lássuk a legfontosabb pénzügyi aktualitásokat, melyek a mögöttünk álló egy hétben megjelentek a Bankmonitor oldalán. Lesz szó vagyonszerzési illetékről, a családtámogatási rendszer átalakulásáról, a lakásbiztosításokról, THM-plafonról és a betéti kamatstop kivezetéséről is. Olvassátok a cikkeinket, és kerüljetek képbe, hogy mi minden történt mostanában! Mikor, mennyit engednek el a vagyonszerzési illetékből egy lakásvásárlásnál? Több millió forint […]
Bankmonitor
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság Már pontozzák a rabokat a magyar börtönökben: az új kreditalapú kategóriarendszer határozza meg a szabadságvesztés büntetések végrehajtási rendjét.
Pénzcentrum - Biztosítás
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság Várhatóan még több mint 100 ezer további lakástulajdonos vált az utolsó tíz napban szerződést.
Pénzcentrum - Biztosítás
Forrás: https://24.hu/ Gazdaság Átlagosan 15-20 százalékot lehet spórolni egy új szerződéssel. The post Lakásbiztosítások: Még több mint százezer váltásra számítanak first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság A Netrisk adatai szerint a lakásbiztosítási kampány első hetéhez képest a másodikban 27 százalékkal nőtt a szerződéskötések száma, volt akinek a 20 éves szerződése újult meg.
Pénzcentrum - Biztosítás