Hírkategória - Hosszú Katinka
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: https://24.hu/ Sport Kós Hubert szintén nem utazik Szerbiába, de róla előre lehetett tudni, hogy kimarad. The post Nem került be az Európa-bajnoki keretbe Hosszú Katinka first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Sport Hosszú Katinka a legjobb számában csak az ötödik lett. The post Jackl Vivien 15 évesen olimpiai szintet úszott, Milák Kristóf kikapott first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://magyarnemzet.hu/ Sport Jack Vivien nemcsak olimpiai szintet úszott 400 vegyesen, hanem a világ idei második legjobb idejét.
Magyar Nemzet
Forrás: https://24.hu/ Sport Hosszú Katinkát ketten is megelőzték főszámában. The post Milák Kristóf 50 méter pillangón és 200 gyorson, Hosszú Katinka pedig kedvenc számában jutott döntőbe first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://index.hu/ Sport Hosszú Katinka harmadik legjobb idővel jutott döntőbe 400 vegyesen.
Index
Forrás: https://www.femcafe.hu/ Sport Hosszú Katinak teljesen elkezdett átalakulni, amióta anya lett. Mindenképpen az a célja, hogy még ott legyen Párizsban az olimpián.
Femcafe
Forrás: https://magyarnemzet.hu/ Sport Az olimpiai szintidőtől egyelőre messze van a 34 éves klasszis.
Magyar Nemzet
Forrás: https://www.origo.hu/ Sport A háromszoros olimpiai bajnok hétfőn bronzéremmel tért vissza az országos bajnokságon.
Origo
Forrás: https://24.hu/ Sport Zombori Gábor és Fángli Henrietta hozta a legkomolyabb bravúrt a nyitónapon. The post Milák és Hosszú visszatért, Zombori olimpiai időt úszott, megdőlt a legrégebbi országos csúcs – elkezdődött az úszó ob first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://444.hu/ Sport A győzelem után elsétált az újságírók mellett. Hosszú Katinka bronzérmes 200 vegyesen.
444
Forrás: https://hirklikk.hu/ Sport Milák Kristóf egy év kihagyást követően kiváló eredménnyel tért vissza, a Duna Arénában zajló országos bajnokság keddi nyitónapján ugyanis nagyszerű idővel nyerte a 100 méter gyorsot, a másik nagy visszatérő, Hosszú Katinka pedig bronzérmet nyert 200 vegyesen, de az ideje még messze van az olimpiai szinttől.
HírKlikk
Forrás: https://infostart.hu/ Sport A háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka visszatért, igaz, 200 méter vegyesen távol volt az olimpiai szinttől az országos úszó-bajnokság első napján. Reméli, lesz elég ideje, hogy eljusson az A-szintig, ami olimpiai szereplést jelenthet. Hogy melyik számban? Az InfoRádió kérdésére elárulta.
Infostart
Forrás: https://liner.hu/ Sport Milák Kristófot egyesek már elkezdték leírni, addig az olimpiai bajnok akkora időt úszott, hogy azzal sokaknak feltette a kérdést, miközben Hosszú Katinka bronzérmes lett. The post Milák Kristóf a hosszú kihagyás ellenére is parádés idővel nyert first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://hvg.hu/ Sport Mindenki arra volt kíváncsi a Duna Arénában, hogy mire képes hosszú kihagyás után a két magyar úszóklasszis.
HVG
Forrás: https://pestisracok.hu/ Sport Milák Kristóf egy év kihagyást követően kiváló eredménnyel tért vissza, a Duna Arénában zajló országos bajnokság keddi nyitónapján ugyanis nagyszerű idővel nyerte a 100 méter gyorsot, a másik nagy visszatérő, Hosszú Katinka pedig bronzérmet nyert 200 vegyesen, de az ideje még messze van az olimpiai szinttől. A két olimpiai bajnok közül elsőként Hosszú volt érdekelt […] A Milák parádés idővel tért vissza, Hosszú egyelőre messze az olimpiai szinttől bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://mandiner.hu/ Sport A 34 éves világklasszis úszó szeretne ott lenni az idei olimpián, de van ennél fontosabb dolog is az életében.
Mandiner
Forrás: https://sport365.hu/ Sport Milák Kristóf egy év kihagyást követően kiváló eredménnyel tért vissza, a Duna Arénában zajló országos bajnokság keddi nyitónapján ugyanis nagyszerű idővel nyerte a 100 méter gyorsot, a másik nagy visszatérő, Hosszú Katinka pedig bronzérmet nyert 200 vegyesen, de az ideje még messze van az olimpiai szinttől.
Sport365
Forrás: https://telex.hu/ Sport A visszatérő olimpiai bajnok Milák edzettségéről a szerdai 200 pillangó után kaphatunk teljes képet.
telex
Forrás: https://index.hu/ Sport Igaz, a döntőben csak negyedik lett.
Index
Forrás: https://magyarnemzet.hu/ Sport A háromszoros olimpiai bajnok negyedik lett 200 vegyesen, Milák aranyéremmel tért vissza egy év után.
Magyar Nemzet
Forrás: https://24.hu/ Sport Két magyar úszó mellett egy olasz versenyző előzte meg, de így is ő az ország harmadik legjobbja. The post Hosszú Katinka bronzérmet szerzett az országos bajnokságon first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://infostart.hu/ Sport A Duna Arénában rendezett országos úszóbajnokság első napjának döntős programjában a harmadik legjobb magyarként végzett a szülés után visszatérő háromszoros olimpiai bajnok úszó.
Infostart
Forrás: https://mandiner.hu/ Sport Sebestyén Dalma országos bajnok, a második helyen Kapás Boglárka ért célba.
Mandiner
Forrás: https://www.origo.hu/ Sport Milák a vb-bronzérmes Németh Nándort is legyőzte 100 méter gyorson. Hosszú Katinka bronzérmes lett 200 vegyesen.
Origo
Forrás: https://www.origo.hu/ Külföld Az ausztrál edzőnek hasonló a habitusa, mint Hosszú Katinka korábbi férjének.
Origo