Hírkategória - Hitel
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság A piaci átlagot jóval meghaladó ütemben, 17 százalékkal nőtt tavaly a hitelállomány a CIB Bank KKV üzletágában.
Pénzcentrum - Hitel
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság Az MNB két gyorskölcsönző intézmény több, aggályosnak ítélt általános szerződési feltételeit módosíttatta az érintett piaci szereplőkkel együttműködve.
Pénzcentrum - Hitel
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő csütörtök reggel egy Facebook-posztban írt arról, hogy betekintést nyert a Magyar Péter által vezetett Diákhitel Központ néhány szerződésébe, amelyekből állítása szerint „egy évi 50 milliárdos csalássorozat” körvonalazódott. A posztban azt is leírta, hogy miben nem ért egyet a Tisza Párt alelnökével. Magyar sem kell félteni, hamar reagált a posztra, ami […] A Hadházy Ákos is lelkesen támadja Magyar Pétert az ellenzéki dzsungelharcban bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság A korszerűsítési, bővítési hitelek száma az elérhető támogatások hiányában drasztikusan visszaesett. Számuk 59, összegük 69%-kal csökkent 2023-ban a megelőző évhez képest.
Pénzcentrum - Hitel
Forrás: https://bankmonitor.hu/ Gazdaság 2024. februárban a teljes munkaidőben alkalmazásban állók nettó átlagkeresete kedvezmények nélkül 402 600 forint, kedvezményekkel 417 100 forint volt, ez 14,0, illetve 13,8%-os növekedés egy év alatt. Mivel az átlagérték sokszor torzít, érdemes a mediánértéket is megvizsgálni, aminél ugyanannyi számú alacsonyabb és magasabb érték van a sorban. A nettó medián bér kedvezményekkel 340 700 forint […]
Bankmonitor
Forrás: https://24.hu/ Gazdaság Igyekszünk tisztázni néhány fontos kérdést a pályázattal kapcsolatban. The post Otthonfelújítási program: ettől tarthatnak a nyugdíjas pályázók first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://bankmonitor.hu/ Gazdaság Az MNB ma az alapkamat további csökkentéséről döntött: az irányadó kamatszint 50 bázispontos mérséklését követően 7,75% lesz az alapkamat nagysága. De mi lesz a hitelkamatokkal? A Magyar Nemzeti Bank Monetáris Tanácsa 2024.04.23-án a jegybanki alapkamat 50 bázispontos, azaz 0,5 százalékpontos csökkenéséről döntött. Az irányadó kamatszint 2024.04.24-től 7,75%. Ezzel egy időben a kamatfolyosó két szélét is […]
Bankmonitor
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság Az elmúlt hónapokban folyamatosan csökken a személyi kölcsönök kamata, ezzel párhuzamosan az elmúlt időszakban fokozódott a kereslet a személyi kölcsönök iránt.
Pénzcentrum - Hitel
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság Az év első két hónapjában a legfrissebb adatok szerint, mintegy 2000 igénylést nyújtottak be a CSOK Plusz támogatásra.
Pénzcentrum - Hitel
Forrás: https://bankmonitor.hu/ Gazdaság Felpörögni látszik a lakáspiac, és mint többen vásárolnak támogatott vagy piaci hitellel ingatlant. De ők vajon milyen költségekre számíthatnak a vételáron felül? És miért lehet fontos egy életbiztosítás nekünk magunknak, illetve a családunknak, ha bekövetkezik az, amit mindenki szeretne elkerülni? Ki kaphat most ingatlanfedezet nélkül hitelt Magyarországon, mit várnak el tőlünk a bankok? Többek között […]
Bankmonitor
Forrás: https://g7.hu/ Gazdaság A támogatás révén több tízmilliárd forint felújítási hitel jut majd a piacra, amelyhez várhatóan jelentős mennyiségű piaci feltételű kölcsön is társul majd. The post Az új otthonfelújítási program átrendezheti a lakáshitelek piacát first appeared on G7 - Gazdasági sztorik érthetően.
G7.hu
Forrás: https://bankmonitor.hu/ Gazdaság Február végéig mintegy 2000 CSOK+ igénylést nyújtottak be a bankokhoz, az átlagos hitelösszeg pedig 26 millió forint. Az érdeklődők kétharmadának nincs gyermeke, több mint felük két babát vállalna. De mire számíthat az, aki ilyen körülmények között igényli a támogatott hitelt? Mire elég a kölcsönösszeg és mennyit kell visszafizetni rá? Hornung Ágnes rengeteg részletet árult el […]
Bankmonitor
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság Az MNB összesen több mint 28 millió forint bírságot szabott ki az UniCredit Bankra.
Pénzcentrum - Hitel
Forrás: https://bankmonitor.hu/ Gazdaság A Babaváró kölcsön maximális összegét 10 millióról 11 millió forintra emelték 2024-ben. De mekkora pénzügyi előnyt jelent ez a változás? Elsőre könnyű lenne rávágni, hogy 1 millió forintot, de valójában a pénzügyi hatás ennél lényegesen magasabb is lehet. A Babaváró hitel egy támogatott kölcsön, a hitel kamata a futamidő első 5 évében 0%. Ráadásul a […]
Bankmonitor
Forrás: https://24.hu/ Gazdaság A nő próbált úgy tenni, mintha a férfi csak rosszul lenne, de saját akaratából venné fel a kölcsönt. The post Új videó jelent meg arról, ahogy egy nő egy halottat visz a bankba, hogy hitelt vegyen fel a nevében first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Belföld A frakcióvezető elmondta, hogy a felesége jogi munkát végzett egy olyan projektcégben, ahol kötegenként hordta haza a dolgoznivalót. Magyar Péter pedig vezérigazgató volt 7-8 millió forintért állami vállalatoknál.
Szeretlek MO
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság Idén februárban 2,5 millió forintra nőtt az újonnan felvett személyi hitelek átlagösszege.
Pénzcentrum - Hitel
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság Átalakította a végig fix kamatozású lakáshiteleinek futamidő-szerkezetét a CIB Bank.
Pénzcentrum - Hitel
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság Milliókat spórolhat, aki a tavaly év elején felvett lakáshitelét a ma jellemző THM-ekkel kiváltja. Az MNB sokallja ennek díját, ami a szakértő szerint 500 ezer forint is lehet.
Pénzcentrum - Hitel
Forrás: https://bankmonitor.hu/ Gazdaság Összegyűjtöttük a hét legfontosabb híreit: most többek között kiderül, hogy mekkora jövedelem lesz szükséges az új felújítási támogatás kihasználásához. Új felújítási támogatás: mennyi jövedelem szükséges hozzá? Múlt hét pénteken jelentették be az új, év közepétől elérhető felújítási támogatást és támogatott hitelt. A 6 millió Ft-os konstrukció pénzügyi hátterét vizsgáltuk. Sajnos nem olyan evidens, hogy mindenki […]
Bankmonitor
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság Már öt banknál tudnak akár 10% önerővel lakáshitelt igényelni azok a fiatalok, akik első saját otthonukat vásárolnák meg banki finanszírozással.
Pénzcentrum - Hitel
Forrás: https://24.hu/ Gazdaság Már ha a hitelfelvevők megfelelnek a feltételeknek. The post Öt banknál lehet már akár 10 százalék önerővel lakáshitelt felvenni first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://bankmonitor.hu/ Gazdaság Már öt banknál tudnak akár 10% önerővel lakáshitelt igényelni azok a fiatalok, akik első saját otthonukat vásárolnák meg banki finanszírozással. A Bankmonitor szakértői szerint ennek azért van jelentősége, mert az egyes pénzintézetek hitelbírálati gyakorlata nagyon különböző, emiatt előfordulhat, hogy míg az egyik bank meghitelez valakit, egy másik elutasítja őt, vagy a szükségesnél kisebb hitelösszeget ad […]
Bankmonitor
Forrás: https://www.napi.hu/ Gazdaság Történelmi csúcsra emelkedett a felvett lakáshitelek átlagos összege, a csok plusz rajzolja át gyökeresen a lakáshitelpiacot. Egy év alatt kétharmadával ugrott meg, és történelmi csúcsra ... ...
Napi.hu
Forrás: https://www.napi.hu/ Belföld A Diákhitel Központ volt vezetője szerdán jelentette be, hogy a Tisztelet és Szabadság Párt színeiben indulna el a júniusi választásokon. Magyar Péter szerdán jelentette be, hogy Talpra ... ...
Napi.hu