Hírkategória - Külföld
Hírek a mai napon: 151 db
Forrás: https://nepszava.hu/ Külföld Ezen túl további Leopard páncélosokat helyeznek üzemkész állapotba, amelyek közül június végére az elsők már bevethető állapotban lesznek. (Külföld)
Népszava
Forrás: https://telex.hu/ Külföld Mostantól újra ellátja feladatait a brit király, először egy rákkezelő központba látogatnak Kamillával.
telex
Forrás: https://telex.hu/ Külföld A szerbiai Kriveljben az elmúlt néhány évben repedezni kezdtek a házak falai a robbantásoktól, a talajban és vízben pedig sok a szennyező anyag. Több asszony megelégelte a falujukon a bányába átrobogó teherautókat, és elzárták előlük a hidat, amivel értek is el eredményt. Most szeretnék együtt átmenteni másik helyre a települést, de a szerb kormány és a kínai bányavállalat is egyelőre csak ígérget.
telex
Forrás: https://infostart.hu/ Külföld Folytatja nyilvános megjelenéseit III. Károly király, miután a prosztata daganatát kezelő orvosok biztató előrehaladást értek el nála.
Infostart
Forrás: https://liner.hu/ Külföld Az Európai Bizottság már korábban is jelezte, hogy adott esetben be is tilthatják a videók megtekintéséért jutalmat kínáló TikTok Lite szolgáltatást. The post Leállítja a TikTok függőséget okozó szolgáltatását az EU-ban first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://magyarhang.org/ Külföld Az ukrán katonai mozgósítás segítése érdekében.
Magyar Hang
Forrás: https://24.hu/ Külföld Kína lesz a házigazdája a palesztin egységről szóló tárgyalásoknak a Hamász militáns iszlamista csoport és legfőbb politikai riválisa, a Fatah között –közölte pénteken a két szervezet és a pekingi külügy. The post Kína közvetítene a két palesztin szervezet, a Hamász és a Fatah között first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://pestisracok.hu/ Külföld Spanyolország Patriot rakétákat ad át Ukrajnának – erősítette meg pénteken Margarita Robles védelmi miniszter az El País című helyi lap korábbi értesülését. Robles az Ukrajnát támogató, amerikai vezetésű kontaktcsoport videókonferenciáján beszélt erről. A tárcavezető viszont nem beszélt arról, hogy a Patriotokkal együtt átadnának Ukrajnának a mobil légvédelmi rendszer indítóállásaiból, illetve radar- és irányítóegységeiből is. Az […] A Spanyolország Patriot rakétákat ad át Ukrajnának bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://24.hu/ Külföld Spanyolország Patriot-rakétákat ad át Ukrajnának – erősítette meg pénteken Margarita Robles védelmi miniszter az El País című helyi lap korábbi értesülését. The post Spanyolország Patriot-rakétákat ad át Ukrajnának first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://index.hu/ Külföld Nem sokkal azután nyilatkozta ezt, hogy Szijjártó Péterrel találkozott.
Index
Forrás: https://index.hu/ Külföld Magyar Péterről sem tudni, hogy elmegy-e az eseményre.
Index
Forrás: https://infostart.hu/ Külföld Vádat emeltek pénteken Londonban egy brit férfi ellen Oroszország javára megkísérelt ellenséges cselekedet gyanújával. A londoni külügyminisztérium a bejelentés után bekérette Oroszország londoni nagykövetét.
Infostart
Forrás: https://telex.hu/ Külföld A fogás akár 10-15 millió eurót is érhet.
telex
Forrás: https://infostart.hu/ Külföld A Gázában kialakult humanitárius válság folyamatos súlyosbodására és a helyszíni szükségletek növekedésére való tekintettel az Európai Bizottság további 68 millió euróval járul hozzá a régió lakosságának segélyezéséhez - közölte pénteken a brüsszeli testület.
Infostart
Forrás: https://24.hu/ Külföld A Gázában kialakult humanitárius válság folyamatos súlyosbodására és a helyszíni szükségletek növekedésére való tekintettel az Európai Bizottság további 68 millió euróval járul hozzá a régió lakosságának segélyezéséhez – közölte pénteken a brüsszeli testület. The post Az Európai Bizottság további 68 millió euróval járul hozzá a gázai lakosság segélyezéséhez first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://infostart.hu/ Külföld Több mint háromszáz holland település polgármestere nyílt levelet tett közzé pénteken az antiszemitizmus közelmúltbeli megerősödése ellen - írta az NlTimes hírportál.
Infostart
Forrás: https://index.hu/ Külföld Az EU szerint a civilek nem fizethetik meg a konfliktus árát.
Index
Forrás: https://24.hu/ Külföld Volodimir Zelenszkij ukrán elnök pénteken, a csernobili atomerőműben 1986-ban bekövetkezett katasztrófa évfordulóján  felszólította a világot, hogy gyakoroljon nyomást Oroszországra, biztosítva ezáltal a zaporizzsjai atomerőmű felszabadítását a megszállóktól. The post Zelenszkij a zaporizzsjai atomerőmű visszavételéért nyomásgyakorlásra szólította fel a világot first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://index.hu/ Külföld Ilham Aliyev elnök szerint az ország jól teljesít az emberi jogok terén.
Index
Forrás: https://infostart.hu/ Külföld Oroszországnak és Európának az ukrajnai háború után új alapokon kell felépítenie kapcsolatait, amelyek már nem lesznek olyanok, mint korábban - jelentette ki Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője.
Infostart
Forrás: https://hirklikk.hu/ Külföld Volodimir Zelenszkij ukrán elnök pénteken, a csernobili atomerőműben 1986-ban bekövetkezett katasztrófa évfordulóján felszólította a világot, hogy gyakoroljon nyomást Oroszországra, biztosítva ezáltal a zaporizzsjai atomerőmű felszabadítását a megszállóktól.
HírKlikk
Forrás: https://index.hu/ Külföld Az Egyesült Államok térfelén pattog a labda.
Index
Forrás: https://444.hu/ Külföld A holland miniszterelnök pénteken utazott Isztambulba, hogy meggyőzze a török elnököt.
444
Forrás: https://infostart.hu/ Külföld A városi tanács a jobb levegő biztosítása érdekében most vitatott döntésre szánta el magát, dízeltilalom helyett 30 km/órás sebességkorlátozást rendel el.
Infostart
Forrás: https://infostart.hu/ Külföld Az ukrán elnök pénteken, a csernobili atomerőműben 1986-ban bekövetkezett katasztrófa évfordulóján felszólította a világot, hogy gyakoroljon nyomást Oroszországra, biztosítva ezáltal a zaporizzsjai atomerőmű felszabadítását a megszállóktól.
Infostart