Hírkategória - Technika
Hírek a mai napon: 134 db
Forrás: http://danger Technika Igazi csemegék a kínálatban Ismét összeszedtük, hogy milyen videójátékokkal lehet térítésmentesen elütni a hétvégét, és bizony érdemes körbenézni a kínálatban.
IGN Hungary
Forrás: https://www.gamestar.hu/ Technika Az örömhírt beárnyékolja ugyanakkor, hogy a játékosok zöme ki fog maradni abból az élményből, amit az Alien: Rogue Incursion nyújt.
GameStar
Forrás: https://www.vezess.hu/ Technika A közúti fuvarozók több mint fele nem tud bővíteni a hivatásos gépjárművezető-hiány miatt. The post Ennyi kamionsofőr hiányzik a hazai munkaerőpiacról first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://www.gamestar.hu/ Technika Maga Tim Cain is megnézte a sorozatot, és meglehetősen elégedettnek tűnt.
GameStar
Forrás: https://www.gamestar.hu/ Technika Az egyetlen jó hír, hogy olcsón lecsaphatunk rájuk, mielőtt kikerülnek az áruház kínálatából.
GameStar
Forrás: https://esport1.hu/ Technika A joy-conos változtatáson túl a Nintendo Switch 2 lehetséges megjelenési dátuma újfent megerősítést nyert.
Esport1
Forrás: https://prohardver.hu/index.html Technika Az 50 wattos modellt beágyazott rendszerekbe, MI-vel kapcsolatos munkafolyamatokhoz és edge applikációkhoz szánták.
Prohardver!
Forrás: https://www.vezess.hu/ Technika Egy statisztika szerint európai uniós összehasonlításban a magyarországi benzinárak a 18., a dízelárak a 12. helyen állnak, a környező hat országgal összehasonlítva pedig továbbra is a középmezőnyben van Magyarország. The post Nem igaz, hogy durván kilógnak a régióból a hazai üzemanyagárak first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://www.gamestar.hu/ Technika Vanessa Kirby és Shia LaBeouf után a DCEU és a Bűbáj filmek sztárjával, Amy Adamsszel dolgozik együtt a Pieces of a Woman, az Evolúció és a Fehér isten rendezője.
GameStar
Forrás: https://www.gamestar.hu/ Technika Az irányelvek nagy segítséget jelentenek majd azoknak, aki az elromlott kütyüjük helyett nem akarnak újat vásárolni, és a jótállásra is hatással lesznek.
GameStar
Forrás: https://www.autonavigator.hu/ Technika Az új Mini Aceman a kompakt külső méreteket a lehető legnagyobb utastérrel és tisztán elektromos meghajtással párosítja. A 4,07 méter
Autónavigátor
Forrás: https://esport1.hu/ Technika A kritikusok és a nézők is lehordták a filmet a sárga földig, mégis zabálják a streamingplatformon.
Esport1
Forrás: https://www.vezess.hu/ Sport Egy közeli barátja szerint nem csoda, hogy Adrian Newey távozna a Red Bulltól, mert továbbra is háborús viszonyok uralkodnak a csapatnál. Azt viszont kétli, hogy valóban Maranellóban kötne ki. The post F1: Barátja szerint a Ferrari nem opció Newey-nak first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://www.gamestar.hu/ Technika A tengerentúlon folyamatos akciókkal próbálnak minél több vevőt meggyőzni az RX 7900-es modellek tudásáról, a hazai boltokban viszont egyelőre csak mérsékelt az árcsökkenés.
GameStar
Forrás: https://esport1.hu/ Technika Ismét az eredeti áruk töredékéért gyűjthetnek be rengeteg játékot a Sony konzoljaival rendelkezők.
Esport1
Forrás: https://www.gamestar.hu/ Technika A S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl előzetese rövid bepillantást enged a GSC Game World játékába, és megmutatja, milyen lesz az eredeti, ukrán szinkron.
GameStar
Forrás: https://www.vezess.hu/ Technika A diagnosztika minden autójavítás nulladik lépése, pontos hibafeltárás nélkül nem érdemes nekiállni semminek, ez az eszköz pedig az egyik legjobb szerszám ehhez. The post Így turkál egy profi az autód idegrendszerében first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://esport1.hu/ Technika Rebecca Ferguson játszhatja el a film főszereplőjét, illetve a rendező kilétére is fény derült.
Esport1
Forrás: https://www.gamestar.hu/ Technika Több forrás is arra utal, hogy a ByteDance nem fog fejet hajtani az amerikaiak előtt.
GameStar
Forrás: https://www.gamestar.hu/ Technika Ha felmarkolnátok pár újszerű elképzelést megvalósító alkotást, akkor ennél jobb lehetőségetek nem lesz rá.
GameStar
Forrás: http://danger Technika A hét legfontosabb hírei egy videóban A Weekly Fix e heti adásában szó lesz a Deadpool és Rozsomák új előzeteséről és annak titkairól, a legújabb Assassin's Creed-epizódról, no meg arról, mennyit kóstál majd itthon a Max.
IGN Hungary
Forrás: https://player.hu/ Technika A kupé és a kabrió után pár hónappal a BMW bemutatta a 4-es sorozat ötajtós változatainak ráncfelvarrott kiadását. A formán és a tartalmon csak finoman igazítottak, és az i4-hez egy népszerűnek ígérkező új hajtásváltozat is érkezett.
Player.hu
Forrás: https://esport1.hu/ Technika Úgy rendelhető elő a méregdrága és ocsmány gyűjtői kiadás, hogy még semmit sem láttunk a játékból.
Esport1
Forrás: https://www.vezess.hu/ Külföld Az európaiak többsége ellenzi a hagyományos autók betiltását. Az ellenzők aránya Magyarországon is kifejezetten magas. The post Az európaiak hallani sem akarnak a belső égésű autók betiltásáról first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://autopro.hu Technika Az Audi Hungaria négy tanulóját három szakmában díjazták az országos szakmai tanulmányi versenyeken, míg a Mercedes-Benz Academy diákjai két kategóriában győztek, négyben a dobogón végeztek.
Autopro