Hírkategória - Donald Trump
Hírek a mai napon: 1 db
Forrás: https://24.hu/ Belföld Minderről a CPAC Hungary második napján beszélt. The post Trump alig várja, hogy elnökként ismét Orbánnal együtt harcolhasson a kommunisták, a marxisták és a fasiszták ellen first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://pestisracok.hu/ Külföld Brüsszel kardcsörtetése nem hallatszik át az Atlanti-óceánon. Az átlag amerikai választópolgár, főleg a republikánusok nem akarnak egy harmadik világháborút, és ha nem is tekintenek szimpátiával Oroszországra, nem is látnak ellenséget benne – mondta István Dániel, Floridában élő politikai aktivista/vlogger. A keményen dolgozó amerikaiaknak elegük van abból, hogy Joe Biden önös üzleti érdekek miatt milliárdokat küld […] A GEOrgPOLITIKA – Az amerikaiak nem akarnak háborút bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://24.hu/ Külföld Az ügyészség szerint mindent megtettek azért, hogy Joe Biden 2020-as győzelmét megfordítsák. The post Választási csalás kísérlete miatt emeltek vádat Trump legfontosabb emberei ellen Arizonában first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Külföld Az EP-választásnak is van köze ahhoz, hogy a kormány csak az év végén nyújtja be a 2025-ös költségvetést az Országgyűlésnek – ismerte el a Dellában az energiaügyi miniszter, akivel a „picike felárral” vett orosz gázról is beszélgettünk, valamint a benzinárakról, melyekről épp ma dönt a kormány The post Lantos Csaba: Dinamikus árplafon jöhet a benzinnél first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Vajon Trump ellenállásával szemben meg tudnának-e adni Kijevnek az európai vezetők bármit, amit kér? Vagy Orbán Viktor javaslatát kellene követniük, elfogadva Trump békekezdeményezését? És hogy fogadnák az európai vezetők az amerikai külpolitikában beálló éles váltást? Ezeket a kérdéseket teszi fel a Politico, A liberális lap “aggodalma” abból a szempontból valós, hogy a két vezető közismerten […] A A Politico Trumptól és Orbántól félti a világot bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Külföld A vád és a védelem képviselőjének nyitóbeszédével érdemi szakaszába lépett hétfőn New Yorkban Donald Trump büntetőpere, amelyet a volt elnök a tárgyalás előtt ismét Washingtonból irányított politikai eljárásnak nevezett. A New York-i bíróságon először az ügyészek ismertették a 34 pontból álló vádiratot megalapozó érveiket, majd a védők is bemutatják kiinduló álláspontjukat. A vád szerint Donald […] A Érdemi szakaszába lépett a Trump ellen New Yorkban indult példátlan büntetőper bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://24.hu/ Külföld Az amerikai elnökválasztásra ugyan csak novemberben kerül sor, de egy keleti parti luxusingatlanban már zajlik egy másik szavazás, ami ugyan sokkal The post A Trump Plaza lakói szabadulnának a Trump névtől first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Külföld A volt elnök vitára hívta Joe Bident. The post Vihar miatt kellett lemondani Trump naggyűlését first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://pestisracok.hu/ Külföld Belehalt sérüléseibe az a férfi, aki felgyújtotta magát a Donald Trump volt amerikai elnök elleni büntetőper helyszínéül szolgáló bíróság épülete előtt – közölte a New York-i rendőrség szombaton. A férfi péntek délután fél kettő körül a bíróság előtti Collect Pond parkban elővett egy köteg röpiratot összeesküvés-elméletekkel, szétszórta őket a parkban, majd gyúlékony folyadékkal leöntötte és […] A Belehalt sérüléseibe a férfi, aki felgyújtotta magát a Donald Trump elleni per helyszínéül szolgáló New York-i bíróság előtt 18+ (Videó) bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Külföld A 37 éves Maxwell Azzarellót kritikus állapotban szállították kórházba pénteken. A férfi az összeesküvés-elméletek megszállottja volt.
Szeretlek MO
Forrás: https://nlc.hu/ Külföld A férfit pénteken válságos állapotban szállították kórházba, ahol később meghalt. The post Meghalt a férfi, aki felgyújtotta magát Donald Trump tárgyalása közben a bíróság előtt first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://24.hu/ Külföld Továbbra sem világos, mi volt az indítéka. The post Meghalt a férfi, aki felgyújtotta magát Donald Trump tárgyalása közben a bíróság előtt first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Külföld A rendőrök mentették meg a férfit. The post Felgyújtotta magát egy férfi a New York-i bíróság előtt, ahol Donald Trump büntetőpere zajlik first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Külföld A szörnyű jelenetet élőben közvetítette a CNN. A nagyon megégett férfit hordágyon vitték el a parkból.
Szeretlek MO
Forrás: https://444.hu/ Külföld Testének nagy része megégett.
444
Forrás: https://24.hu/ Külföld Nehezen halad a volt amerikai elnök az esküdtek kiválasztása. The post A Fox News rászállt a Trump-per egyik esküdtjelöltjére, aki ezután bejelentette, már nem tud elfogulatlan lenni first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://pestisracok.hu/ Külföld Andrzej Duda lengyel elnök szerdán négyszemközt találkozott Donald Trump korábbi amerikai elnökkel New Yorkban. A Trump kampánycsapata által, a találkozóról kiadott közlemény szerint a két “nagyszerű barát” megvitatta Duda azon javaslatát, hogy a NATO-országok bruttó hazai termékük (GDP) legalább 3 százalékát védelmi beruházásokra fordítsák. Trump elnök szeretettel emlékezett vissza 2017-es, mérföldkőnek számító lengyelországi útjára, és […] A Donald Trumppal találkozott a lengyel elnök New Yorkban bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://24.hu/ Belföld Mindketten úgy vélik, megszorítások jönnek. The post A GKI-vezér és Magyar Péter se hisz a kormánynak first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Külföld A Biden-adminisztráció alatt nem kell aggódnia, hogy kitoloncolják az országból, de Trump már nem biztos, hogy ilyen kegyes lenne vele. The post Hamarosan kiderülhet, figyelembe vették-e Harry herceg drogfogyasztását amerikai vízumkérelme elfogadásakor first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://neokohn.hu/ Külföld A volt elnök szerint Amerika gyengének mutatkozik. A Trump: Az iráni támadások nem történtek volna meg ha én lennék az elnök bejegyzés először Neokohn-én jelent meg.
Neokohn
Forrás: https://pestisracok.hu/ Külföld A novemberi választások tisztességének védelmével indokolva jelentett be törvényjavaslatot az amerikai képviselőház republikánus elnöke pénteken, ami a Fehér Ház szerint szükségtelen, mert a megoldani szándékozott visszaélés jelenleg is tilos. Mike Johnson házelnök Floridában Donald Trump korábbi elnökkel, republikánus elnökjelölttel közösen tartott sajtótájékoztatóján kijelentette, hogy olyan jogszabályt szándékozik szavazásra terjeszteni a kongresszus alsóháza elé, ami az […] A A választási csalás kizárására javasol törvényt az amerikai képviselőház republikánus elnöke bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://index.hu/ Külföld Donald Trump még profitált is az üzletből.
Index
Forrás: https://24.hu/ Külföld Oroszország nem vesz részt a Volodimir Zelenszkij ukrán elnök béketervéről Svájcban megrendezendő tanácskozáson – közölte Marija Zaharova orosz külügyminisztériumi szóvivő csütörtökön a Telegram-csatornáján. The post Moszkva nem vesz részt a Zelenszkij-féle béketervről tartandó tanácskozáson first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Külföld A szlovák miniszterelnök együttműködést ajánlott Ukrajnának a békemegoldások keresésében, és azt kívánta, hogy "mihamararabb" váljon az Európai Unió tagjává. The post Robert Fico segítene Ukrajnának, hogy mielőbb EU-tag legyen first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://magyarnemzet.hu/ Külföld Igen színes lesz a filmpaletta.
Magyar Nemzet