Hírkategória - Pénzügyi technológiák
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: https://www.portfolio.hu/ Gazdaság A Revolut megkapta a banki engedélyt Mexikóban, és terjeszkedésbe kezd az országban -  közölte a vállalat keddi sajtóközleményében.
Portfolio
Forrás: https://bankmonitor.hu/ Gazdaság Egy Revolut számlával remekül kiegészítheted a hazai bankszámlád szolgáltatásait. Cikkünkből megtudhatod, milyen díjcsomagok közül választhatsz és megismerheted a hozzájuk tartozó kártyákat, szolgáltatásokat is. A globális neobank ügyfelek köre Magyarországon is egyre bővül, a már aktívan Revolutot használó magyarok zöme a kiemelkedően kedvező devizaváltási lehetőség, az appon belüli, Revolut számlák közötti díjmentes pénzküldés vagy éppen a […]
Bankmonitor
Forrás: https://bankmonitor.hu/ Gazdaság A Wise – eredetileg TransferWise – története 2011-ben kezdődött, a céget alapító két észt fiatal célja az volt, hogy kényelmesebb és olcsóbb legyen a nemzetközi utalás, illetve a bankoknál kedvezőbb árfolyamon lehessen devizát váltani. A Bankmonitor szakértői arra voltak kíváncsiak, hogy miként lehet pénzt utalni a Wise-on keresztül, illetve ez milyen költségekkel jár. A TransferWise […]
Bankmonitor
Forrás: https://infostart.hu/ Külföld Keddi sajtótájékoztatóján közölte a vállalat, hogy megkapták a banki engedélyt Mexikótól, így ott folytathatják hódító útjukat.
Infostart
Forrás: https://24.hu/ Belföld On March 15 – the anniversary of the 1848 revolution – the Prime Minister stated that while today Hungary stands alone, the country could soon be conquering Brussels. We have examined the possible pathways that could lead to such an outcome, and assessed their practical likelihood of success. The post Thinking along with the PM: how to conquer Brussels? first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://www.blikk.hu/ Gazdaság Grafikai pályázatot hirdet a víz világnapja alkalmából az újrahasználható poharak magyarországi rendszere, a Cup Revolution.
Blikk.hu
Forrás: https://www.napi.hu/ Gazdaság Teszt jelleggel a felhasználók kis köre egy ideje használhatja a Revolut készpénz befizetési funkcióját. Most azonban változtak, csökkentek a limitek. Jelentősen csökkentette a Revolut készpénz ... ...
Napi.hu
Forrás: https://bankmonitor.hu/ Gazdaság Tovább csökkent a jegybanki alapkamat a héten, ami természetesen hatással lesz a hitelkamatokra és a befektetések, például a legnépszerűbb állampapírok hozamárok hozamára is. A CSOK Plusszal kapcsolatban is van érdekesség, a Bankmonitor szakértői szerint ugyanis itt jóval tovább kell megfelelni bizonyos feltéteteknek, mint a korábbi CSOK-nál. De sokakat érint az a kérdés is, hogy miként […]
Bankmonitor
Forrás: https://bankmonitor.hu/ Gazdaság A Revolut már Magyarországon is elérhetővé teszi az úgynevezett eSIM adatroaming szolgáltatását, ami különösen külföldön jelenthet nagy biztonságot és kiszámítható költséget. Hiszen a Revolut mobilalkalmazás használatához mobilinternetre van szükség, az adatcsomag vásárlása pedig sok országban nem egyszerű, illetve drága. Mostantól azonban a mobilalkalmazásban pár kattintással vásárolhatunk adatcsomagot, ami több mint 100 országban használható fel. Mutatjuk, […]
Bankmonitor
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság Az eSIM egy digitális SIM, ami lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy mobilhálózati előfizetésüket szoftveresen aktiválják, fizikai SIM-kártya nélkül.
Pénzcentrum
Forrás: https://index.hu/ Gazdaság Új szolgáltatást vezetnek be.
Index
Forrás: https://hvg.hu/ Gazdaság Immáron Magyarországon is elérhető a Revolut eSIM-funkciója, melynek segítségével mobilinternetes adatkeretet vásárolhatnak a felhasználók, függetlenül a készülékükben lévő SIM-kártya szolgáltatójától.
HVG
Forrás: https://www.portfolio.hu/ Gazdaság A Magyarországon 1,3 milliós ügyfélkörrel rendelkező Revolut eSIM-szolgáltatást és nemzetközi mobiladat-csomagot biztosít ügyfeleinek. A brit piacon nemrégiben bevezetett eSIM-kártyával az ügyfelek külföldön is vásárolhatnak maguknak adatforgalmat és váratlan roamingköltségek vagy egyéb fennakadások nélkül internetezhetnek - közölte a társaság.
Portfolio
Forrás: https://24.hu/ Gazdaság 2024. március 25. napjától él az új funkció. The post A Revolut új funkciójával könnyen netezhet az EU-n kívül is first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://www.origo.hu/ Gazdaság Az applikációval olyan eSIM aktiválható, amelyhez külföldön is felhasználható adatkeret társul.
Origo
Forrás: https://hirklikk.hu/ Gazdaság Van-e jobb bizonyíték arra, hogy Steve Jobs, az Apple társalapítója, aki több mint egy évtizede halt meg, még mindig milyen népszerű, minthogy egy általa aláírt, Apple névjegykártya 181 183 dollárért kelt el egy aukción. Átszámítva ez nagyjából 67 millió forint. Ebből az összegből, akár egy lakást is lehetne venni Budapesten. Az aláírt névjegykártya a becslések szerint 1983 körül készült, egyike annak a hat Jobs által aláírt tárgynak, amelyeket az RR Auction nevű cég által szervezett „Steve Jobs and the Apple Computer Revolution" című aukción kínáltak.  
HírKlikk
Forrás: https://telex.hu/ Gazdaság Speaking on the anniversary of the 1848 Hungarian Revolution, the Hungarian PM described what freedom means for Hungarians, and why "it is time for the Council of Governors in Brussels" to start trembling.
telex
Forrás: https://www.napi.hu/ Gazdaság Ráadásul ahogy a telefonunk, úgy ez is elfér a zsebünkben. Bővült a Revolut kínálata Magyarországon: mostantól egy kártyaolvasó fizetési terminált is igényelhetnek a kereskedők. Az eszköz ... ...
Napi.hu
Forrás: https://www.portfolio.hu/ Gazdaság A Revolut egy mobil kártyaolvasó terminált dobott piacra öt országban, köztük Magyarországon - közölte a társaság.   
Portfolio
Forrás: http://www.borsonline.hu/ Gazdaság Visszatért a csillaghegyi Revoluttal kéregető férfi.
BorsOnline
Forrás: https://bankmonitor.hu/ Gazdaság Új erőre kapott a lakáshitelezés, ugyanis 2022 ősze óta nem folyósítottak a bankok annyi lakáshitelt, mint most januárban. Közben a lakásbiztosítási piac is teljes gőzre kapcsolt, hiszen márciusban szabadon és ingyenesen lehet biztosítót váltani, így nem meglepő, hogy a szolgáltatók kedvező ajánlatokkal igyekeznek egymástól ügyfeleket elcsábítani. A CSOK Plusz hitel iránt is jelentős egyelőre a […]
Bankmonitor
Forrás: https://www.origo.hu/ Gazdaság A csalóknak mindössze tíz percre volt szükségük a pénz megszerzéséhez.
Origo
Forrás: https://index.hu/ Gazdaság A vállalatnak egymillió magyar ügyfele van, akiket ez érinthet.
Index
Forrás: https://www.origo.hu/ Gazdaság Betétgyűjtésbe kezdett a fintech cég Magyarországon, de egy fontos dolgot még mindig nem lépett meg.
Origo
Forrás: https://www.napi.hu/ Gazdaság A neobank új brit vezérigazgatója szerint sürgős intézkedésekre van szükség ahhoz, hogy London a fintech cégek globális központjává váljon. Fracesca Carlesi szerint, aki decemberben csatlakozott ... ...
Napi.hu
Mai népszerű