Hírkategória - iPhone
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: https://24.hu/ Külföld Egyes régiókban érdekes emojit adnak ki az iPhone-ok a Jeruzsálemre való keresés után. The post Felháborította a felhasználókat az iPhone frissítése first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://qubit.hu/ Technika Elírtál egy nevet? Túléled. Reply all-ra nyomtál a munkahelyi levelezésben, amikor csak egy kollégádnak akartad szidni a főnököt? Kínos. Online könnyebben hibázunk, de ha elég gyorsak és ügyesek vagyunk, ma már megelőzhetjük a katasztrófát.
Qubit
Forrás: https://player.hu/ Technika Jó hír érkezett minden olyan iPhone-tulajdonosnak, aki odavan a retrójátékokért.
Player.hu
Forrás: https://hvg.hu/ Technika Ijesztő figyelmeztetést kapott rengeteg iPhone-felhasználó, akiknél az Apple úgy észlelte, valakik kémprogramokkal próbálják megfigyelni őket.
HVG
Forrás: https://www.blikk.hu/ Technika Egyes iPhone-felhasználók szerdán kaptak egy igencsak aggasztó figyelmeztetést a készülékükre. Az Apple 92 országban küldött értesítést magánszemélyeknek, figyelmeztetve őket, hogy zsoldos kémprogramtámadások célpontjai lehettek.
Blikk.hu
Forrás: https://hvg.hu/ Technika A független fejlesztők jelentős ugrást tapasztalnak a letöltések számában, miután az Apple egy új törvény értelmében választás elé állította az iPhone-felhasználókat.
HVG
Forrás: https://24.hu/ Technika Kémfegyverrel kapcsolatos figyelmeztetést küldött az almás cég. The post Riasztást küldött az Apple 92 ország felhasználóinak first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://hvg.hu/ Technika A telefon tárhelye sosem elég, ezért örülni kell minden pluszban szerzett megabájtnak. Az alábbiakban azoknak adunk tárhelyfelszabadítási ötletet, akik használják az iPhone podcastos alkalmazását.
HVG
Forrás: https://hvg.hu/ Technika Nem egészen 1500 forintba kerül egy nemrégiben frissített app, amely jobb minőségű térbeli videót készít, mint az Apple saját kameraalkalmazása.
HVG
Forrás: https://www.gamestar.hu/ Technika Az Apple két extra színt is biztosíthat az idén debütáló új alapmodelleknél.
GameStar
Forrás: https://www.napi.hu/ Technika A Google egy, az Apple lokátorához hasonló készülékkeresőt indított el az Androidos rendszereken. Van azonban egy szembetűnő különbség, ami miatt az iPhone-ok rendszerétől markánsan eltér. ... ...
Napi.hu
Forrás: https://www.gamestar.hu/ Technika Az Apple termékei sokkal kelendőbbek, mint bármely más márka modelljei, és ez nem csak a mobilokra igaz.
GameStar
Forrás: https://hvg.hu/ Technika Nem túl kellemes meglepetés érheti az Apple-felhasználókat, ha az iPhone-okra, iPadekre kerülnek a Google mesterséges intelligencia szolgáltatásai. A keresőóriás ugyanis fizetőssé tehet közülük néhányat.
HVG
Forrás: https://hvg.hu/ Technika Egyszerűbb lesz előfizetni a zenei streamingszolgáltatásokra, de akár a játékemulátorok is megjelenthetnek az iPhone-okon – már amennyiben lesz olyan fejlesztő, ami megfelel minden feltételnek.
HVG
Forrás: https://www.blikk.hu/ Technika Az iPhone 16 Pro Max nagyobb kijelzővel, nagyobb kameraszámérzékelőkkel és még sok egyéb újdonsággal kecsegteti az Apple termékek rajongóit és persze mi lesz még benne, a legfrissebb pletykák szerint? Hát persze, hogy mesterséges intelligencia.
Blikk.hu
Forrás: https://www.blikk.hu/ Technika Őrült gyorsan terjed egy videó a neten, amely szerint tévesen számol az iPhone készülékek számológépe. Egy egyszerű matematikai számításról van szó, mégis nagy galibát okozhat, ha egy fontos helyzetben rossz összeget kapunk. Tényleg tévednének az Apple telefonjai?
Blikk.hu
Forrás: https://hvg.hu/ Technika A hét éve kirobbant „batterygate” hullámai még mindig nem csillapodtak le teljesen. Az Apple is úgy van vele, hogy inkább fizet – ezúttal Kanadában –, csak már legyen vége a régebbi iPhone-ok szándékos teljesítményrontását firtató ügynek.
HVG
Forrás: https://www.gamestar.hu/ Technika Négy fizikai modell is szerepel a következő generációs iPhone-okat érintő legújabb szivárgásban.
GameStar
Forrás: https://hvg.hu/ Technika Már az Apple három és fél éve kiadott telefonja is támogatja a legújabb, mágneses vezeték nélküli töltési szabványt.
HVG
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság Lehetővé teszi az Apple a zenestreaming-alkalmazások számára, hogy az iOS App Store-on kívüli fizetési lehetőségekről tájékoztassák felhasználóikat.
Pénzcentrum
Forrás: https://www.gamestar.hu/ Technika Változnak a szabályok, az almás platformon is lehetővé válik az emulálás, valamint a streamelt játékokat is egyszerűbb lesz elérni.
GameStar
Forrás: https://velvet.hu/ Technika A csalók legújabb trükkje a jelszó-visszaállítási kérelemmel manipulál.
Velvet
Forrás: https://www.origo.hu/ Technika Erre muszáj odafigyelni a tulajdonosoknak.
Origo
Forrás: https://www.blikk.hu/ Technika Sokan még attól is rettegnek, hogy beleejtik a fürdőkádba a telefonjukat. Norbert ennél jóval rosszabbul járt.
Blikk.hu
Forrás: https://www.origo.hu/ Technika Mindig a legújabb szoftver fut majd a boltjaiban megvett iPhone-okon.
Origo