Hírkategória - Gyurcsány Ferenc
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: https://24.hu/ Belföld Gyurcsány a hadakozás oka. Az Orbán-kormány volt szóvivője szerint a kormánnyal nem lehet hadakozni.  The post Szentkirályi Alexandra: Fejétől bűzlik a hal first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Gyurcsányék soha nem támogatták a gyermekek védelmét, szabadon hagyták a pedofilokat is – reagált közleményben a Fidesz Arató Gergely szerdai, gyermekvédelmi javaslataival kapcsolatos nyilatkozatára. A kormánypárt azt írta, Gyurcsányék idején 81 pedofil volt börtönben, ma 663, a Fidesz kormányzása óta tehát a börtönben lévő pedofilok száma nyolcszorosára nőtt! A Gyurcsány vezette baloldal a gyermekeket védő […] A Reagált a Fidesz Arató Gergely szürreális sajtótájékoztatójára bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Az újságírói pályám egyik legnagyobb tanulsága, hogy nem szabad belemenni olyan fogadásba, melynek tétje, hogy a vesztes DK-s sajtótájékoztatót kell nézzen. Sokadik vereségem ára ezúttal Arató Gergely online felszólalásának megtekintése volt, de reményeim szerint ha Arató szertelen, szürreális szövegelése nem is túl szórakoztató, talán Önök értékelik majd a beszámolómat szenvedéseimről. Mikor pár hete én voltam […] A “Az úgy nem jó, ahogy mi akarjuk jó, de amúgy is előrehozott választást!444!” – Megnéztük Arató Gergely szürreális sajtótájékoztatóját bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld A 2022-es országgyűlési választás óta felgyorsult a folyamat, amivel a Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus Koalíció bekebelezi és az uralma alá hajtja a többi baloldali pártot – írj a Magyar Nemzet. A lap szerint ennek legutóbbi állomása volt, amikor választási szövetséget kötöttek az MSZP-vel és a Párbeszéddel, ám a megállapodás a DK számára a legelőnyösebb. Eközben […] A Így kebelezi be Gyurcsány a teljes baloldalt bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://444.hu/ Belföld A Fidesz alelnöke szerint lényegtelen, hányan lesznek Magyar debreceni tüntetésén, mert tuskóság anyák napján kampányolni.
444
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Szentkirályi Alexandra elsőként gyűjtötte össze a főpolgármester jelöltséghez szükséges aláírásokat. Mindezek után Hidvéghi Balázs Facebook-oldalán közölte: folytatjuk a kampányolás! A politikus közösségi oldalán ismertette, hogy aprilis 22-én, hétfőn – azaz ma – indulnak a közterületi és online hirdetések. A standoknál pedig személyesen is várnak mindenkit városszerte. Hiszünk a személyes találkozások fontosságában, és a következő hetekben […] A Hidvéghi Balázs: Gyurcsány és Karácsony, nem érdemelnek még egy esélyt bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld A DK sajtóosztályának „Nyugati Fény” néven futó alegységének nyilatkozott Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció EP-listavezetője. Mindez annyiban érdekes fejlemény, hogy Magyar Péter színrelépése óta Gyurcsányné látványosan kerülte a nyilvánosságot– ebbe a sormintába még éppen beleillik a Nyugati Fénynek adott interjú is–, azonban most ismét a magyar közéletről alkotott vízióinak immáron közismerten rémisztő tárházába engedett újabb […] A Dobrev ismét befogadta Karácsonyt a Gyurcsány-körbe, majd meghirdette, hogy legyünk kisebbek, mint valaha bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Gyurcsány Ferenc a Facebookon közzétette a kampánynyitót követő DK-kongresszus rövidített videóját, amelyben többek között azt ígéri, hogy – mint egyetlen erős, meghatározó politikai erő – szolidáris, szabad, nyugatos világ részeként tartja fenn Magyarországot.  Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke és frakcióvezetője a múlt heti kampánynyitót megelőző kongresszuson mondott – eddig nem nyilvános – beszédét tette […] A Gyurcsány Ferenc olyan Magyarországot teremtene, ami szemben áll a jelenlegi keresztény-konzervatív eszménnyel bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Belföld Az Európai Bizottság elnöke egy csengővel jelez a pincérként megjelenő ellenzéki politikusnak. A Brüsszel szóba pedig egy dollárjelet szerkesztettek.
Szeretlek MO
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Belföld Sás Péter eredetileg függetlenként indult volna a mezőhegyesi polgármesteri székért, de lehet, hogy inkább mégis a TISZA Pártot választja.
Szeretlek MO
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Ím e még egy gyanús történet az ellenzéki körökből, amit az Origo tárt fel: a közvélemény értetlenül fogadta, hogy Déri Tibor már két évvel ezelőtt bejelentette, hogy nem indul újra polgármester-jelöltnek a 2024-es önkormányzati választáson, majd nem sokkal ezután az is kiderült, hogy alpolgármestere, Trippon Norbert viszont ringbe száll a polgármesteri székért. Az Origo utánajárt, […] A Házcserével vehették rá Déri Tibort a visszalépésre polgármester-jelöltségtől bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld A DK, az MSZP és a Párbeszéd-Zöldek hármas együttműködése biztos pont ma a magyar politikában – erről beszélt Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke szerdán a három párt Tavaszi gyülekező Miskolcon című rendezvényén. Gyurcsány Ferenc azt mondta, kiszámítható, hogy az együttműködés tagjai mit gondolnak a világról, hiszen az nagyon régóta, “meglehetősen konzekvensen” ugyanaz. Azt is lehet […] A Gyurcsány: a DK, az MSZP és a Párbeszéd-Zöldek együttműködése biztos pont a magyar politikában bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Belföld A volt miniszterelnök szerint olyan időket élünk, amikor a jó ellenzéki az, aki az elmúlt 14 évben legalább egyszer a Fideszre szavazott.
Szeretlek MO
Forrás: https://24.hu/ Belföld Tudatosan írta Bayer Zsolt, hogy 10 éve tudtak Varga Judit házassági nehézségeiről? Miért csendes a magyar sajtó a gázai háborúval kapcsolatban? Meddig működhet a gyurcsányozás, és hitelessé válhat-e az ügyészség, ha kiderül, hogy nem nyúltak bele a Schadl-ügy irataiba? A Napirend utánban Bánszegi Rebeka, Bita Dániel valamint Nagy Gergely Miklós. The post Napirend után: Nem volt nemzetbiztonsági érdek az igazságügyi miniszter mentális egészsége? first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Belföld A Momentum elnöke szerint rossz irány a Megafont másolni. The post Donáth Anna megvédte Magyar Pétert – ezúttal Gyurcsány Ferencéktől first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://444.hu/ Belföld Magyar szerint Orbán = Gyurcsány, Orbán szerint Gyurcsány = Magyar, Gyurcsány szerint Magyar = Orbán.
444
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Belföld A lap idén 78 hirdetést adott fel a Facebookon, ezek mindegyike Magyar Pétert támadja. Az ellenszenv kölcsönös, Magyar korábban Gyurcsány Ferencet a NER pillérének nevezte.
Szeretlek MO
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld A nagy “megújulás”, amit a baloldal hozott Újpestnek, úgy tűnik, hogy valójában a vörösbárók visszatérését jelentette csupán. A kerületet Déri Tibor nevében irányító Trippon Norbert láthatóan nem akar, vagy mer szembeszegülni főnökével és pártelnökével, Gyurcsány Ferenccel, így aztán a régi szoci “vállalkozók egymásnak adják a városháza kilincsét. Egykori csalamádé árus vendéglátó cég kátyúz, százmilliókból épülnek […] A Visszatértek a vörösbárók Újpestre, százmilliók vándoroltak a Gyurcsány-cégekhez (Videó) bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Nem tudja a liberális média, hogy melyik kezébe harapjon.  Az ugyanis már tényként kezelhető, hogy csalódott fideszesek nem igazán vannak (jó, egyet találtak), csalódott baloldaliak annál inkább, ezért Magyar Péter inkább tőlük hódítana szavazókat. Gyurcsányék ettől rendesen meg is ijedtek és elfeccöltek kábé hárommillió forintot Magyar összefideszezésére. Ezen azonban a Telex rágott be, és meg […] A Cicaharc a ballib médiában – Gyurcsányozik és a Nyugati Fényt támadja a Telex Magyar Péter miatt bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Az Alapjogokért Központ igazgatója kemémy választ adott Gyurcsány Ferencnek a ma reggeli Facebook posztjára, amiben azt fejtegette, hogy miért szégyen fideszesnek lenni. Szánthó Miklós szerint inkább Gyurcsánynak kellene szégyellnie magát az eddigi politikai pályafutása alatt tett cselekedeteiért, majd megjegyezte, hogy jobb lenne, ha a DK elnöke letenné a poharat és nem hinné el azt a […] A Szánthó Miklós szerint Gyurcsánynak le kellene tennie a poharat és nem kellene minden hülyeséget elhinnie bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld A Gyurcsány-párt a hétvégén ünnepelte, hogy Karácsony Gergely gyakorlatilag beolvadt a pártjukba. A képek alapján jó hangulatban telt az este a régi cimborák között – írja Szentkirályi Alexandra a Facebookon. Szentkirályi Alexandra szerint “felháborító ez a pökhendiség, ahogy Karácsony parolázik Gyurcsánnyal és Dobrevvel a színpadon”. Gyurcsány Ferenc emberei irányítják a Városházát, ők sodorták csőd közelébe […] A Szentkirályi Alexandra: “felháborító ez a pökhendiség, ahogy Karácsony parolázik Gyurcsánnyal” bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://24.hu/ Belföld Mi áll Magyar üstökösszerű felemelkedése mögött? Mit jelent, hogy emberemlékezet óta ő az első ellenzéki szereplő a magyar politikában, aki legalább a versenyszámot felismerte, amiben indulnia kell? Miért fontos eszköze a lázadás, és miben hasonlít kísértetiesen Orbán Viktorra? Vélemény. The post Kele János: A Magyar Péter-jelenség – Marvel-társadalom, szuperhős-politika és nullpártrendszer first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Belföld A Fidesz-frakcióvezető szerint még áprilisban benyújtják a gyermekvédelmi törvény szigorítását, The post Kocsis Máté: Magyar Pétert majd Gyurcsány Ferenc elrendezi first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Videóval üzent a Fidelitas Gyurcsánynak és Karácsonynak a Lánchíd-botrány ügyében. A KEHI-jelentést követően Budapest hercege és az ellenzék vezére továbbra is hallgat a legfrissebb botrányukról, fel merül tehát a kérdés: hol van a pénz? Vajon hány bőrönd kell 1,5 milliárd forint elszállításához? – teszi fel a kérdést legújabb videójában a Fidelitas. A választ pedig Karácsonytól […] A Hány bőrönd kell 1,5 milliárd forint elszállításához? – Gyurcsánynak és Karácsonynak üzent a Fidelitas (Videó) bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Egyre nagyobb a tét, egyre nagyobb kamuk és vérlázító hazugságok érkeznek az ellenzéki térfélről. Nagy úr a pánik, hiszen Magyar Péter megjelenése nem csak saját magát zavarta meg, hanem a teljes levitézlett baloldali palettát is, akik maradék híveiket és elvesztik, szétforgácsolódnak. A baloldali csodavárás olyan méreteket öltött, hogy lassan minden bokorból várható egy-egy zsebmessiás. A […] A Magyar Péter és a Gyurcsány-szekta együtt készül előrehozott választásokra, Dobrev szerint Európában beköszöntött a tökéletes kommunizmus – Karanténvlog bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok