Hírkategória - Index-ügy
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: https://www.agrariumonline.hu/ Belföld A Kúria harmadfokon a Megafilm Kft. produkciós cégnek adott igazat abban a perben, amit Hann Endre indított az Elkxrtuk című film miatt – írta meg az Index.
Hír TV
Forrás: https://index.hu/ Külföld Oroszország háborúja Ukrajnában – az Index pénteki hírösszefoglalója.
Index
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld A Nemzeti Választási Bizottság csütörtöki ülésén nyilvántartásba vette a Tisztelet és Szabadság Pártját (TISZA) – írja az Index. Magyar Péter tegnap bejelentette, hogy beadták nyilvántartásba vételi kérelmüket a Nemzeti Választási Bizottsághoz. A Talpra Magyarok Közösségének alapítója a Tisztelet és Szabadság Párttal (TISZA) indulna az európai parlamenti valamint az önkormányzati választáson. Hosszas jogászkodás után és még […] A Megszületett a döntés: Magyar Péterék indulhatnak a választáson bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Index-ügy Egy budapesti általános iskolában megdöbbentő felvételt készítettek a diákok hétfőn. Az egyik hatodik osztályos fiút felpofozta és fellökte a történelemtanára óra közben. A kamasznak véraláfutásai keletkeztek. A pedagógust azóta elbocsátották – számolt be az Index. Az esetről videó is készült. A beszámolók szerint a hatodikos fiú nem problémás, s bár véraláfutásai lettek, otthon csak félszavakban […] A Óra közben pofozott és lökött fel egy a hatodikos diákot egy tanár Budapesten (videó) bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://prog.hu/ Technika A TIOBE a napokban újabb frissítést adta ki híres-hírhedt Index-ének, ami ezúttal néhány, első látásra igen durva változást tartalmaz. Ezek között van például a PHP elképesztő zuhanása, ami egy év alatt 8 pozíciót csúszott le a rangsorban, de jól látható a Java, a C és a C++ komoly piacvesztése is benne. A PHP tavaly ilyenkor még a lista 9. helyén futott be, mostanra azonban már nem csak, hogy a Top 10-ból kicsúszott, de a Top 20-ból történő kiesés felé közelít, miután már csak a 17. helyen került be. Esése ugyanakkor némileg csalóka, ugyanis "csak" bázisa mintegy 20%-át, abszolút értékben -0,26%-pontot vesztett helyéből, és ennyire durva lecsúszása így legnagyobb részt a 7-20. hely közötti igen éles versenynek, valamint más, ide sorolt nyelvek erősödésének köszönhető.
Prog.hu
Forrás: https://index.hu/ Külföld Oroszország háborúja Ukrajnában – az Index csütörtöki hírösszefoglalója.
Index
Forrás: https://www.portfolio.hu/ Gazdaság Gérald Darmanin, Franciaország belügyminisztere a Le Parisiennek adott interjúban részletezte a párizsi olimpiai és paralimpiai játékokra vonatkozó szigorú biztonsági intézkedéseket, beleértve a légtér lezárását, az önkéntesek átvilágítását és 45 000 rendőr készenlétbe helyezését, hangsúlyozva az események zavartalan és biztonságos lebonyolításának fontosságát - számolt be az Index.
Portfolio
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Magyar Péter bejelentette, beadták pártjuk nyilvántartásba vételi kérelmét a Nemzeti Választási Bizottsághoz – szúrta ki az Index. Magyar Facebook-oldalán úgy fogalmazott, hogy percekkel ezelőtt beadtuk a Nemzeti Választási Bizottságnak a pártunk nyilvántartásba vételi kérelmét. Ezzel a párttal indulunk 2024. június 9-i európai parlamenti és az önkormányzati választáson. A Talpra Magyarok Közösségének alapítója a párt nevét […] A Retteghet a világ: Magyar Péterék beadták pártjuk nyilvántartásba vételi kérelmét bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://www.napi.hu/ Index-ügy A korábbi évek gyakorlatának megfelelően az Állami Számvevőszék honlapján megjelent a hivatalos lista arról, hogy a hazai nyomtatott és elektronikus sajtótermékek közül melyek fogadnak ... ...
Napi.hu
Forrás: https://index.hu/ Index-ügy Az Indamedia Csoport a távolmaradás mellett döntött.
Index
Forrás: https://168.hu/ Belföld Horváth Lóránt ügyvéd, az Ügyvédkör elnöke az Indexnek azt mondta, a nyomozás sokkal hamarabb lezárult a Schadl–Völner-ügyben mint más korrupciós büntetőügyeknél. Új nyomozást kell elrendelni ahhoz, hogy újra összegyűjtsék azokat a bizonyítékokat, amelyeket hivatalból megsemmisítettek azokra a személyekre vonatkozóan, akik nem kerültek be a gyanúsítotti körbe.
168
Forrás: https://pestisracok.hu/ Index-ügy Itt a kampány, szaporodnak a kiszivárgó hangfelvételek, azonban mégsem mindennapi felvétel került elő a győri fürdő vezetőjéről. Kovacsics Imre, a győri Rába Quelle vezérigazgatója hosszas káromkodás, Győr városának becsmérlése után egyszer csak kirúgta a teljes menedzsmentet, de az igazán érdekes dolgok csak ezután következtek. Az Index összefoglalója szerint Kovacsics Imre, a győri Rába Quelle vezérigazgatója egy […] A Rába Quelle-igazgató: Ki a f*szom fog ebbe a g*ci, kib*szott, k*rva retkes városba bejönni? (Videó) bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://www.napi.hu/ Gazdaság Kétnapi csökkenés után az olajár szerdán emelkedett. Indexemelkedéssel korrigálták a szerdai nyitáskor az előző napi veszteségeiket a főbb európai értékpapírpiacok.Az összeurópai STOXX ... ...
Napi.hu
Forrás: https://index.hu/ Külföld Oroszország háborúja Ukrajnában – az Index szerdai hírösszefoglalója.
Index
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Hszi Csin-ping kínai elnök május elején, Franciaország és Szerbia után Magyarországra is eljön – írta a Szabad Európa értesülése alapján az Index. A lap szerint már egy ideje pletykálták, hogy a kínai államfő Magyarországra jöhet. Többek közt erről írt az Index tavaly év végén is a magyar–kínai kapcsolatokat illetően, amelyek szempontjából az idei fontos évnek […] A Sajtóhír: Magyarországra látogat a kínai elnök bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://hirklikk.hu/ Kultúra Ahogyan az Index által közölt jogszabály-tervezetből kiderül, a kultúra teljes centralizálására készül a kormány. A színházak, a múzeumok, a zenekarok, a könyvtárak, az alkotó- és előadóművészek mind központi irányítás alá kerülnének. A tervezetről L. Simon László nyilatkozott az ATV Egyenes beszéd című műsorában.
HírKlikk
Forrás: https://www.blikk.hu/ Kultúra Hétfő este az ATV Egyenes beszéd című műsorában reagált L. Simon László arra az Index által közölt jogszabály-tervezetre, amely szerint a kormány a kultúra teljes centralizálására készül.
Blikk.hu
Forrás: https://www.napi.hu/ Gazdaság Indexcsökkenéssel indult kedden a kereskedés a főbb európai értékpapírpiacokon. A STOXX 600 összeurópai index 0,16 százalékkal, az euróövezeti Euro Stoxx 50 index 0,36 százalékkal csökkent ... ...
Napi.hu
Forrás: https://168.hu/ Belföld Az Országos Mentőszolgálat főigazgatóját az ügyeleti rendszer átalakításáról kérdezte az Index. 
168
Forrás: https://pestisracok.hu/ Index-ügy Vádat emeltek 54 ember (zömében kormányzati tisztviselők) ellen, akik kenőpénzért cserébe elsősorban vissza nem térítendő európai uniós támogatások elnyerésében működtek közre – derült ki kedden nyilvánosságra hozott nyomozati adatokból. A gyanúsítottak közt a Miniszterelnökségen és Pénzügyminisztériumban dolgozó tisztviselők vannak, az ügyben helyettes-államtitkárok is érintettek, írja az Index. A lap emlékeztetett, hogy az első alkalom még […] A Nyomozati adatok alapján korrupció miatt több kormányzati tisztviselő ellen emelhetett vádat a KNYF bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Index-ügy A rendőrök őrizetbe vették a két elkövetőt, akik a gyanú szerint baltával és ásóval estek neki március végén egy férfinak Hatvanban, írja az Index. Életveszélyt okozó testi sértés bűntett kísérlet miatt rendelt el nyomozást a rendőrség két jászfényszarui lakos ellen  – írja a police.hu. A két elkövető egy korábbi nézeteltérés miatt baltával és ásóval bántalmazott egy […] A Baltával és ásóval támadtak egy férfira Hatvanban, gyorsan intézkedtek a rendőrök (Videó) bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://index.hu/ Külföld Oroszország háborúja Ukrajnában – az Index keddi hírösszefoglalója.
Index
Forrás: https://index.hu/ Kultúra A javaslat szerinte az önkormányzati választások előtt nem kerül a parlament elé.
Index
Forrás: https://pestisracok.hu/ Gazdaság Úgy látjuk, van egy elcsúszás a korábbi megállapodásunkban, ezért a hét második felére behívtam a Mol és a Magyar Ásványolaj Szövetséget egyeztetésre – mondta az Index kérdéseire Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter azzal kapcsolatban, hogy szerdától ismét emelkednek az üzemanyagárak, pedig korábban a kormány egyezségre jutott a szövetséggel, ennek értelmében az áraknak a régiós középmezőnybe kell tartozniuk. A […] A Drágul az üzemanyag, ezért Nagy Márton raportra hívta a MOL vezetőit bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://infostart.hu/ Belföld Még nagyobbat szeretne alkotni - erről beszélt az Indexnek adott exkluzív interjúban Mészáros Lőrinc, a Mészáros Csoport alapító-tulajdonosa.
Infostart