Hírkategória - MSZP
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: https://24.hu/ Belföld Magyar Péter nem a Fidesztől, sokkal inkább az ellenzéki pártoktól vesz el szavazókat a Závecz eredményei szerint. The post Závecz: a Fidesz-KDNP-t támogatja a lakosság negyede, Magyar Péter pártjának EP-listája a harmadik helyen áll first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld A 2022-es országgyűlési választás óta felgyorsult a folyamat, amivel a Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus Koalíció bekebelezi és az uralma alá hajtja a többi baloldali pártot – írj a Magyar Nemzet. A lap szerint ennek legutóbbi állomása volt, amikor választási szövetséget kötöttek az MSZP-vel és a Párbeszéddel, ám a megállapodás a DK számára a legelőnyösebb. Eközben […] A Így kebelezi be Gyurcsány a teljes baloldalt bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://24.hu/ Belföld A Momentum szerint az MSZP a jelöltek bejelentésénél kicserélhetett egy nyomtatványt, így a baloldali párt logója is rákerült a lapra. The post Külön indul a Momentum Ajkán, a párt szerint felrúgta az MSZP a megállapodást first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Megy az adok-kapok a Momentum és az MSZP között, ugyanis Donáth Annáék azt állítják, hogy hamisítással kerülhetett fel az MSZP logója az ajkai jelölőlapra, emiatt pedig jogi lépéseket tesznek és külön jelölttel állnak elő.  Felrúgta az ajkai megállapodást az MSZP, ugyanis az ellenzéki jelöltek a Közösen Ajkáért Egyesület jelölésével indultak volna a választásokon, azonban az […] A Kiakadt a Momentum az MSZP-re, mert a közös jelöltjük mellé csempészték a logójukat bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Belföld Nem ez volt az első eset.
Szeretlek MO
Forrás: https://atlatszo.hu/ Belföld Karácsony igyekezett békíteni a soproni ellenzékben, de párbeszédes párttársai zsarolási kísérleteinek nem tudott gátat vetni.
Átlátszó.hu
Forrás: https://24.hu/ Belföld A 79 éves Vincze Géza most a Szolidaritás színeiben próbálkozik. The post Egy MSZP-színekben megválasztott képviselő is elindulhat a Hegyvidéken a Kutya Párt elnöke ellen first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://444.hu/ Belföld 2019-ben 14:11 volt a Fidesz javára. Az ellenzék részéről hatalmas feladat lenne megtartani mind a 11 várost, és még olyanokat hozzányerni, mint Szekszárd, Szolnok, Győr vagy Nagykanizsa. Lehetetlen?
444
Forrás: https://24.hu/ Belföld Hosszú betegség után, életének 67. évében hunyt el. The post Meghalt Molnár László volt parlamenti képviselő first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld A DK, az MSZP és a Párbeszéd-Zöldek hármas együttműködése biztos pont ma a magyar politikában – erről beszélt Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke szerdán a három párt Tavaszi gyülekező Miskolcon című rendezvényén. Gyurcsány Ferenc azt mondta, kiszámítható, hogy az együttműködés tagjai mit gondolnak a világról, hiszen az nagyon régóta, “meglehetősen konzekvensen” ugyanaz. Azt is lehet […] A Gyurcsány: a DK, az MSZP és a Párbeszéd-Zöldek együttműködése biztos pont a magyar politikában bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Megőrülő világunk kellemetlen jelensége, hogy Dobrev Klára egyre többet szerepel a magyar nyilvánosságban. Az árnyék-miniszterelnök időnként kilép a fényre, hogy forradalmat, proletárdiktatúrát, Európai Egyesült Államokat, megtorlást, internacionalizmust és hasonló kedvességeket követeljen a nyugati progresszió éppen esedékes fogalomkészletét használva. A pánikra minden oka megvan a DK vezetőinek: Dobrev Klára és férje ura a retiküljében Karácsonnyal és […] A Kocsmai igazságok – Dobrev Klára szerint attól lesz előrehozott választás, hogy ő követeli bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Az ország jövője szempontjából meghatározó, önmagán túlmutató jelentőséget tulajdonítottak a felszólalók a közelgő önkormányzati és európai parlamenti (EP-) választásoknak a DK, a Párbeszéd és az MSZP közös kampánynyitó rendezvényén vasárnap Budapesten. A eseményen Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció EP-képviselője azt mondta, hogy június 9-én a választók ítéletet mondanak az Orbán-rendszerről és Orbán Viktor miniszterelnök kormányzásáról […] A Előrehozott választásokkal és Európai Egyesült Államokkal riogatta a magyarokat Gyurcsányné az ellenzéki kampánnyitón bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Belföld Szerintük a párt alapszabályaival szembe menve rájuk akartak erőszakolni egy, a fővárosban megkötött politikai alkut. Az MSZP vezetőit a háttérben bizniszelő kamuszocialisták bábjainak, és megélhetési politikusoknak nevezik.
Szeretlek MO
Forrás: https://index.hu/ Belföld Keményen fogalmaztak és feloszlatták a helyi szervezetet.
Index
Forrás: https://magyarhang.org/ Belföld A KDNP helyi elnöke és az alapszervezet nem támogatja az egykori MSZP-s helyi vezető indítását a kormánypártok színeiben. Pintér Tamás jelenlegi polgármester szerint Magyar András már sokszor próbálkozott.
Magyar Hang
Forrás: https://24.hu/ Belföld Elfogadhatatlannak tartják a párt polgármester-jelöltjét. The post Feloszlotta magát az MSZP soproni szervezete, kilépnek a tagok a pártból first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://hirklikk.hu/ Belföld A kórházak adóssága eddig is rekordot döntött, de 30 nap alatt még további harminc milliárd forinttal nőttek a kórházak kifizetetlen számlái. A kórházi tartozás március végére elérhette a 110 milliárd forintot. A Magyar Szocialista Párt az egészségügy finanszírozásának mielőbbi rendbetételét szorgalmazza.
HírKlikk
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld 2019-ben a régi szoci bekötésű erőműigazgató, Péterffy Attila a csapatával azzal az ígérettel vette át Pécs vezetését a ciklus elején, hogy pártok felett álló, szakértő munkával majd ők teszik rendbe a baranyai megyeszékhelyet. Ehhez képest nem történt más az elmúlt években, mint az 50-es évek káderpolitikájának és pénzosztó módszereinek újraélesztése. Puch László, egykori MSZP pénztárnok […] A Baloldali politikusok tálaltak ki az Aktának a pécsi vörös polip működéséről (oknyomozó videóriport) bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://telex.hu/ Belföld Egyedül az MSZP nincs benne az ellenzéki pártok választási szövetségében, ami Józsefvárosban alakult. Három képviselőjelöltet akarnak, Pikó András polgármester egyet ajánlott nekik. A Fidesznek kedvezne, ha az MSZP-sek több választókerületben is ráindulnának a közös ellenzéki jelöltre.
telex
Forrás: https://hirklikk.hu/ Belföld A csütörtöki Kormányinfón Nagy István agrárminiszter bejelentette, hogy a kormány ötpontos agrárgazdasági intézkedési csomagról döntött. Az MSZP közleményben reagált, ebben azt írják, a bejelentett intézkedések „még szépségtapasznak is nagyon gyengék”.
HírKlikk
Forrás: https://nepszava.hu/ Belföld Ehhez rám egyszerűen nincs szükség – indokolta a párbeszédes Jávor Benedek, miért nem indul a DK-val és az MSZP-vel közös listán. A szocialisták öt-hat mandátummal számolnak, míg a politikai elemző abban se biztos, hogy meglesz a négy. (Belföld)
Népszava
Forrás: https://magyarnemzet.hu/ Belföld Ha szalagcímet nem is, egy mínuszos hírt megér (talán egy humoreszket is): „Nem lesz rajta a DK–MSZP–Párbeszéd – Zöldek közös EP-listáján Jávor Benedek.”
Magyar Nemzet
Forrás: https://mandiner.hu/ Belföld A szocialisták helyi elnöke a Mandinernek elmondta, már megvannak a jelöltjeik a külön induláshoz és hamarosan a nyilvánosság előtt is bemutathatják őket.
Mandiner
Forrás: https://mandiner.hu/ Belföld Sopronban harmincöt év után immár nincs helyi szocialista párt.
Mandiner
Forrás: https://444.hu/ Belföld Az nem kifejezés, hogy felpörgött a ferencvárosi kampány.
444