Hírkategória - Szájer-ügy
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: https://24.hu/ Belföld Egyetlen magyar is került be a legemlékezetesebb politikusok listájába. The post A legvadabb, így került be Szájer József a ciklus emlékezetes képviselői közé Brüsszelben first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Belföld A mostani ciklus legvadabban távozó EP-képviselőjének választotta Szájer Józsefet a lap. A fideszes politikus 2020-ban azért sértette meg a kijárási korlátozásokat, hogy elmehessen egy orgiára.
Szeretlek MO
Forrás: https://24.hu/ Belföld Nem Magyar Péter volt az egyetlen „politikusfeleség” az elmúlt években. The post Előny lehet-e a befolyásos házastárs a zsíros állásoknál? first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://mfor.hu/ Belföld Összeállt a Fidesz–KDNP EP-listája, jelentette be Deutsch Tamás. 
Mfor
Forrás: https://index.hu/ Belföld Korábban Szájer József is kuratóriumi tag volt az alapítványban.
Index
Forrás: https://nepszava.hu/ Belföld A humánerőforrás-miniszterből lett püspök már nem tag a Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Alapítvány kuratóriumában. (Belföld)
Népszava
Forrás: https://mfor.hu/ Belföld A kegyelmi botrány miatt a református püspök még egy fontos alapítványban betöltött kuratóriumi tagságáról kényszerült lemondani. Innen távozott a fideszes EP-képviselő is.
Mfor
Forrás: https://hirklikk.hu/ Belföld Sokan hitték azt, hogy a Borkai-, Szájer-, Kaleta-ügy után rászámolnak majd a Fideszre, de – állíthatjuk – a kormánypárt lábon kihordta az ütést. Néhány nap zavarodottság, kommunikációs deficit után ellentámadásba indult, és maradt minden a régiben: elsöprő Fidesz fölény.
HírKlikk
Forrás: https://mfor.hu/ Belföld Még nem dőlt el, maradhat-e kurátor a református püspök.
Mfor
Forrás: https://hirklikk.hu/ Belföld A Fidesz a szokásos módon akarta megoldani a kegyelmi botrány kommunikációs kezelését, de nem tudta, mert az eljutott a társadalomhoz. Miután a sajtó nyilvánosságra hozta, a kormányzat kénytelen volt beszállni az ügybe. Erről beszélt a KlikkTV Mélyvíz című műsorában Kovács Zoltán, az ÉS főszerkesztője. A propaganda-kommandó a szokott módon először megpróbálta semmissé tenni, gyengíteni az egész ügyet, de a sajtómegjelenés után nem volt hova hátrálni. A történet amúgy is érzékeny terület az emberek számára, a pedofilia sokakat megérintett. Kovács emlékeztetett, hogy a Fidesz tele van botrányokkal, Borkaitól Szájeren keresztül Koletáig.  Kovács Zoltán szerint a családbarát, gyerekvédő kormány kilyukasztotta a retorikát, az ócska fideszes propagandát. Látni kell, hogy nem a baloldal megy az óvodákba, hanem Orbán és Novák pózolt a gyerekekkel. Orbánban most biztosan megrendült sokak bizalma, nyilván nem a törzsi szavazóiban, hanem abban a kritikus értelmiségben, amely még gondolkodik. Soka
HírKlikk
Forrás: https://www.blikk.hu/ Belföld Se Schmitt Pál, se Völner Pál, se Borkai Zsolt, de még Szájer József se hozta olyan kellemetlen helyzetbe Orbán Viktort, mint Novák Katalin. Kegyelmet adni egy pedofil elítélt segédjének - ez nagyobb tőrdöfés a fideszes univerzum szívébe, mint egy plagizált doktori, egy korrupciós ügy, egy jachtos szexparti vagy egy melegorgia.
Blikk.hu
Forrás: https://hirklikk.hu/ Belföld A Fidesz hazug álszentségének lebuktatása szempontjából a kegyelmi botrány hasonló, mint a Szájer-ügy, csak valamivel nagyobbat szól – véli Síklaki István. A szociálpszichológus szerint az igazi kérdés azonban az, hogy mitől is lett ebből hirtelen egy ilyen óriási nagy botrány. Ő azt tartja a legvalószínűbbnek, hogy Orbán meg akart szabadulni Novák Katalintól és Varga Judittól, belerángatta őket ebbe az ügybe, de elszámította magát, és nem számolt vele, hogy bumeráng-hatása lehet a dolognak.
HírKlikk
Forrás: https://hirklikk.hu/ Belföld Kormányzásának legszörnyűbb időszakát éli Orbán Viktor, gondolnám, ha nem tudnám, hogy az emlékezet igencsak kopott, hogy elég gyorsan elfelejtjük a múltat, azokat az eseményeket, amikor rendre azt hittük: itt a vég, ezt már nem tudja miniszterelnök a propaganda hagyományos – értsd: goebbelsi – eszközeivel leszerelni. A múlt ködébe vész Szájer József, Borkai Zsolt, Schmitt Pál, hogy csak párat említsek. Pár olyan eset, amely – véltük akkor – képes lesz megrázni a monolit hatalmat, a mély államot (deep state). Egyik sem rázta meg, a rendszer kompakt módon működött, és lábon kihordta a botrányt.
HírKlikk
Forrás: https://index.hu/ Belföld Hátraarcok és botrányok rövid krónikája.
Index
Forrás: https://hirklikk.hu/ Belföld Novák Katalin lemondatásával a Fideszben a rákos sejtet ugyan kivágták, de a test már rég áttétes. Ezért csak idő kérdése, hogy mikor kerül elő egy újabb, meg egy újabb eset. Bár a Borkai és a Szájer üggyel Novák Katalin eltávolítása nem összehasonlítható, ami mégis összeköti őket, az a kormány morális züllöttsége és álságossága – mondta Szabó Tímea a KlikkTV Puccs című műsorában. A politikus szerint az ellenzék ezzel történelmi lehetőséget kapott.
HírKlikk
Forrás: https://hirklikk.hu/ Belföld Nem vagyok optimista. Ha belegondolunk, hogy ennek történetnek az előzményei hány évre nyúlnak vissza és mennyi szó esett róla, mégsem nem láttam, hogy bármilyen érdemi következménye lett volna – mondta Herczog Mária szociológus, gyermekvédelmi szakember a KlikkTV Puccs című műsorában arra a kérdésre, hogy Novák Katalin ügye segíthet-e a gyermekvédelmi rendszer hibáinak korrigálásában. "Hisz a köztársasági elnök most sem szakmai kérdések miatt mondott le." A szakember szerint a bicskei gyermekotthon működése törvénytelen, ahogy az volt az elmúlt húsz évben is, hisz messze több gyereket helyeztek el ott, mint amennyit a törvényi előírás megengedne. És szintén felháborít, hogy bár az EU tiltja bármilyen gyerekintézmény EU-s pénzből történő támogatását épp azért, mert ezeknek a kiváltása a cél, a gyermekotthon csak a park felújítására egymillió eurót kapott – tette hozzá Herczog. A műsor másik vendége Szabó Tímea volt. A Párbeszéd-Zöldek politikusa szerint bár a Borkai- és a Szájer ügy ne
HírKlikk
Forrás: https://telex.hu/ Belföld Gyurcsány egyik fideszes képviselőt sem hívná meg vacsorázni, Toroczkai ellenben szívesen beszélgetne Orbán Viktorral. Szabó Tímea azt kérdezné meg Szájertől, hogy hatvan évesen hogy lehet valaki olyan jó kondiban. Ungárt meglepte, hogy a kormány nem emelte meg a pedagógusok bérét, Gelencsér kedvenc sorozata idén a kormányinfó nevű sitcom volt.
telex
Forrás: https://24.hu/ Belföld Mostanában már december közepén elvonulnak két hónapos pihenőre a képviselők, de régen szilveszter hajnalig is zajlott a munka. The post Kupa-nap és mézeskalács angyalkák: így ünnepelt a Tisztelt Ház first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://hvg.hu/ Belföld A Fidesz pártigazgatója szerint Pesty László érdekes karakter, Borkait és Szájert az különbözteti meg, hogy Szájer egy nagy tudású ember, Budapest fideszes visszaszerzésére pedig reális esélyt lát, sőt, akár nyolc olyan embert is tudna mondani, aki lehetne Karácsony kihívója. Spoiler: egyet sem mondott.
HVG
Forrás: https://24.hu/ Belföld A fideszes pártigazgató szerint Budapestet meg lehet és meg is kell nyerni. The post Kubatov Gábor: A magyar embereknek nagyarányú Fidesz-győzelemre van szükségük first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://index.hu/ Belföld A kötcsei Orbán-beszédre érkező fideszeseket arról kérdeztük, mit szólnak az egykori győri polgármester visszatéréséhez.
Index
Forrás: https://mandiner.hu/ Belföld Lázár úr koncentráljon Kaleta bebörtönzésére, Szájer politikától távoltartására.
Mandiner
Forrás: https://nuus.hu/ Belföld Kanye West keresztényebb, mint Borkai, Szájer és Kaleta együttvéve: most épp azzal verte ki a balhét, hogy egy turista szájába lógatta a hátsóját.
Nuus
Forrás: https://index.hu/ Belföld A youtuber megérti azt, hogy az emberek miért háborodtak fel a hír miatt.
Index
Forrás: https://168.hu/ Belföld Osváth Zsolt legfrissebb videójában párhuzamot von Tóth Gabi és Szájer József botrányai között.
168