Hírkategória - Természeti katasztrófa
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: https://24.hu/ Technika A cég szerint szoftverükkel olcsóbban elkészíthető, hogy előrejelzés, mint a hagyományos módszerekkel, ráadásul akár a természeti katasztrófákat is képes lehet megjósolni. The post Időjós mesterséges intelligenciát készített a Google first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://ng.hu/ Tudomány Teotihuacan 650 környékétől kezdődően több mint egy évszázadra elnéptelenedett. The post Földrengések okozhatták az ősi város bukását first appeared on National Geographic.
National Geographic
Forrás: https://444.hu/ Külföld Az Öböl-menti országokat sújtó esőzésben már húsz ember halt meg.
444
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Külföld A Kövesligethy Radó Szeizmológiai Obszervatóriuma közleménye szerint Bécsújhelyről érkezett lakossági bejelentés.
Szeretlek MO
Forrás: http://www.borsonline.hu/ Természeti katasztrófa Több országban pusztíthatnak árvizek, szökőár és járványok.
BorsOnline
Forrás: https://444.hu/ Külföld A kazah elnök, aki a napokban az elmúlt 80 év talán legnagyobb természeti katasztrófájaként számolt be az áradásokról, azzal vádolta a helyi hatóságokat, hogy nem készültek fel kellőképpen az árvízhelyzetre.
444
Forrás: https://hirklikk.hu/ Belföld Dübörög a föld Közép-Európától Afrikáig, ilyen hangulati közegben él az emberiség és benne Magyarország lakossága is és ezekre a félelmekre és turbulenciára telepedve reagál a magyar közönség arra, ami itthon történik a belpolitikában – mondta a KlikkTV Mélyvíz című műsorában Csintalan Sándor. Az MSZP politikusa hozzátette, még ő sem számított arra, hogy ennek a földrengésnek az epicentruma a NER lesz.
HírKlikk
Forrás: https://24.hu/ Külföld Ördög Nóra instagramos bejelentkezésében azt mondta, a konzulátusról kaptak figyelmeztetést. The post Ázsia Expressz: Földrengés- és cunamiveszélyre is figyelmeztették a stábot first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Külföld A szigetet április 3-án az utóbbi 25 év legerősebb, 7,2-es erősségű földrengése rázta meg, melyben legkevesebb 13-an meghaltak.
Pénzcentrum
Forrás: https://index.hu/ Külföld A szerdai földrengés után hat embert még mindig keresnek.
Index
Forrás: https://168.hu/ Külföld Ördög Nóráék természeti katasztrófával nézhetnek szembe. 
168
Forrás: https://www.origo.hu/ Külföld Az Ázsia Expressz stábja épp a Fülöp-szigeteken tartózkodik, onnan mennek tovább Tajvanra.
Origo
Forrás: https://nlc.hu/ Külföld A tajvani földrengés a Fülöp-szigetekre is hatással lehet, földrengésveszéllyel és cunamival is számolnia kell az Ázsia Expressz éppen arrafelé forgató stábjának. The post Ördög Nóráékat a konzulátus földrengés- és cunamiveszélyre figyelmeztette az Ázsia Expressz forgatásán first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://www.blikk.hu/ Külföld Ijesztő körülmények között zajlik az Ázsia Expressz következő évadának forgatása. Ördög Nóra számolt be a részletekről.
Blikk.hu
Forrás: https://24.hu/ Természeti katasztrófa Gazdája káromkodva reagálta le a történteket. The post Felvette a biztonsági kamera, ahogy megijed a kutya a földrengés miatt földre zuhanó tárgyaktól first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Külföld A március 31. és április 5. közötti időszak eseményeiből állítottuk össze fotógalériánkat. The post Pápai áldás, füves szeánsz és ernyősegély a hét legizgalmasabb képein first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://liner.hu/ Külföld Többek között Afganisztán területét is földrengés rázta meg, melynek kapcsán később újabb részletek várhatóak. The post Újabb földrengés rázta meg a Közel-Keletet first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://168.hu/ Belföld Trafi kutya elismert mentőkutya, gazdájával életeket mentett a törökországi földrengés helyszínén. Trafi ugyan ereje teljében van, de 9 évesen az aktív mentőkutyás pályafutásának a vége felé közeledik, így ideje gondoskodni az utánpótlásról, hogy az újonc mellette tanulhassa meg a szakmát. Nemrég feltűnt egy ifjú tehetség, aki mentőkutyának született. A Baráthegyi Vakvezető Kutya Iskola abban bízik, hogy Akkord követi majd a pályán a hős Trafit, és neki is megmentett életeket köszönhetünk majd.
168
Forrás: https://www.blikk.hu/ Természeti katasztrófa Trafi elismert mentőkutya, gazdájával életeket mentett a törökországi földrengés helyszínén. Trafi ugyan ereje teljében van, de 9 évesen az aktív mentőkutyás pályafutásának a vége felé közeledik, így ideje gondoskodni az utánpótlásról, hogy az újonc mellette tanulhassa meg a szakmát. Nemrég feltűnt egy ifjú tehetség, Akkord.
Blikk.hu
Forrás: https://magyarnemzet.hu/ Természeti katasztrófa A helyi Vöröskereszt biztonsági tippeket tett közzé.
Magyar Nemzet
Forrás: https://www.origo.hu/ Külföld Látványos felvételen, ahogy a Szabadság-szobor és az ENSZ épülete is megremeg.
Origo
Forrás: https://www.origo.hu/ Életmód Meghalt Tan Tan, Japán legidősebb óriáspandája, öregség okozta szívbetegségben
Origo
Forrás: https://magyarnemzet.hu/ Belföld A legérdekesebb sportpillanatok között az idei elátkozott baszk országúti kerékpáros körverseny tömegbukása.
Magyar Nemzet
Forrás: https://infostart.hu/ Belföld Megjelent a pedagógusok teljesítményértékeléséről szóló rendelet. Elhunyt Ferge Zsuzsa szociológus. Közepes erősségű földrengés volt az Egyesült Államok északkeleti partvidékén.
Infostart
Forrás: https://www.idokep.hu/ Tudomány Földrengés rázta meg az USA keleti partvidékén fekvő nagyvárosokat.
Időkép